Gå til innhold

April2013

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av April2013

  1. Hei! :)

    Blir en ny PC da min gamle snart må avlives. Håper jeg kan få litt veiledning og blir da veldig takknemlig :)

     

    Har nå en HP 6530b fra 2009 (skolePC fra Akershus fylkesk. vgs). Denne har jeg vært helt fornøyd med stort sett. Windows 7.

     

    Pris

    Billigst mulig, max 5.500,- (men åpen for mer da jeg ikke kan noe om priser)

     

    Bruker PCen til:

    Brukes hovedsaklig hjemme, så kan godt være stor, men må kunne flyttes noe :)

    ny Student i utlandet

    Facebook, skype

    lese rundt på nettet

    E-post

    Skrive/lese dokumenter (word o.l.)

    youtube (laster/ser ikke film)

     

    Hva er viktig

    At PCen ser pen ut og har god kvalitet (bygg og anlegg holdt jeg på å si...)

    Behagelig tastatur

    Liker en fin og god skjerm

    komfortabel og bruke, taster, musa

    rask og fin

    kanskje litt luksus

    liker å oppdage nye tekniske finesser

     

    Ikke viktig

    Spiller ikke

    laster ikke ned film

    peke på skjermen

    batterilevetid

  2. Nettsider jeg lagrer for å kunne åpne igjen uten nett blir bare tekst og rot.

     

    Jeg trykker i chrome og Firefox:

     

    Lagre som - filtype: Nettside, fullstendig.

     

     

    NOEN ganger går det, og senere når jeg åpner filen så vises nettsiden med alt mulig.

     

    Det kan ha begynt å bli slik etter jeg byttet mobil eller abonnement (som jeg bruker som modem).

     

    Hååper på svar :confused:

  3. Xperia Go er ikke verst altså. Jeg har prøvd veldig mange Androidtelefoner, og den er virkelig telefonen jeg har vært mest fornøyd med. Det er så populært med så groteskt store skjermer nå for tiden at det begynner å bli vanskelig for oss som vil ha en litt mer kompakt modell. Så jeg kjøpte iPhone istedet. Bryr meg ikke så veldig mye om operativsystemet, så jeg valgte telefonen med best størresle istedet.

     

    Veldig enig. Men mange med Xperia Go sier de har dårlig dekning. Tror dette følger denne modellen. Ville ikke anbefalt. Men ellers er den veldig fin

  4. Ja, mulig det finnes andre bedre alternativer som de sier.

     

    Jeg satt faktisk akkurat og lurte på akkurat det ttrådstarter spør om. Kjøpte i går s2 plus uten og sjekke ut noe særlig egentlig.Lurte på om jeg skulle kjøpt s3 ....

     

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5001&idPhone2=5213

     

    Jeg kom frem til at jeg ikke angrer. Betalte i butikk 2500 for s2 plus. Ser ut for meg som om det er hipp som happ, for min del bruker jeg heller de 800 kr på noe annet (supert headset?). Faktisk så er kamera bedre på S2 plus. Skjermen er dog bedre på s3? Gir ikke meg mening, men tenker ikke videre på det. Batteriet ser bedre ut på s3, men om forskjellen (se linken) egentlig har noe og si vet jeg ikke...

     

    S2 er penere enn S3, men ikke i hvit. Det angrer jeg på............

  5. Egentlig var de i butikken litt misvisende , og de ga uttrykk for at det var fjorårets modell. Men shit au...

     

    Kjøpte den uten ab. til 2600 ca. Ville aldri kjøpt noe dyrere, selvom de hadde "tilbud" på en Xperia Z(??) til 2999, men denne hadde her på amobil fått terningkast 4.

     

    Ser SII fikk terning 6 i 2011. Vurderte ellers Xperia Go til 2000kr. Denne var litt penere. Hvem av dem er "best" / hvilken burde jeg ha kjøpt av de 3? Evt noen andre telefoner i prisklassen som er bedre?

     

    Bruker tlf hovedsakelig som tlf, men leker litt med den. Knuser forresten disse lett? Pleier miste mobilen i bakken ca annenhver mnd.

  6. Bruker mobilen som "mobilt bredbånd" fast hver dag. De fleste telefoner kan du trådløst koble til pc , så bruke internett på PCen. Blir som en ruter eller hva det heter. Bruker ikke dobbel sim.

     

    Men jo. Hadde chess fastpris et eller annet, nådde grensen hvor hastighet ble satt ned ca 25. i hver mnd (5gb). Internett fungerer etter det for min del såvidt ok. Men ikke mulig å se video.

     

    Har byttet til en operatør som for min del ble 30-40 kr max dyrere eller noe i mnd, og de har "strupegrensen" på 8 GB. Kan evt si hvilken over pm.

  7. Hei hei!

     

    Jeg bruker mobiltelefon som modem (og telefon). Altså, bruker mobilens internett til å koble til internett på PCen.

     

    Har hatt i et par år en Nokia-telefon og brukt den helt uten problemer, og fått raskt og fint nett. Byttet til en «gammel» Sony Ericsson Elm, men denne hadde ustabilt internett(/nett). Kjøpte en ny Sony Ericsson GO for 2-3 uker siden. Den var helt fin, men hadde problemer med nettet. Altså helt umulig.

     

    Go funker gjerne som «internett-kilde» i en kort stund, så faller den ut. Jeg prøver alt, men vet ikke om jeg i det hele tatt gjør noe som gjør at den kobler seg på igjen. Virker tilfeldig. Noen ganger varer koblingen lenge. Problemet virker å være uavhengig av PC (kanskje PCen har gjort noe?). Må forsøke ringe flere ganger enkelte ganger, vanlig anrop. Gsm tror jeg fungerer fint.

     

    Fått nytt sim-kort (chess har gjort sitt), restartet (programvare), testet forskjellige innstillinger osv. Er ikke ekspert på mobil, men er 20 år. Søkt på nettet en del.

     

    Chess og stedet jeg kjøpte den var ikke behjelpelige. Kjøpte ny telefon: ZTE Blade III. Internett, nett – whatever fungerte helt utmerket UTEN problemer. Også som modem.

     

    Sånn jeg forstår det, så er det noe med 3G-nettet (Wcdma?) på GO. Men det er det samme på den gamle SE Elm, virker det som. Oppdaterte programvaren her. Telefonen er generelt treg og har gjennomgått en del. Jeg bor ganske sentralt og bruker internett for det meste på et sted (hjemme). 50 m unna er det en Vgs, men får ikke opp nettet deres her, men om jeg går 20 meter. En jeg kjenner som også har Xperia go, men tele2 eller noe, hadde problemer med nettet. Men ikke nå lenger så vidt jeg vet. Hun bor 5-10 min kjøretur unna.

     

    Jeg er redd jeg leverer inn Xperia Go og får en regning, og de sier det er min feil. Jeg slakter Xperia Go’en, men ble litt usikker når det som sagt tilsynelatende er samme greia på SE Elm. Nokia x3-02 et eller annet og ZTE Blade fungerte utmerket.

     

    Så første spørsmål: Er det noe som jeg kan ha kludret til med innstillinger eller andre ting? Jeg har satt inn "gammelt minnekort" i telefonen, men er Microsd. Bruker (tror jeg) mobilen trygt. Noen ganger kommer feilmeldingen tidsavbrudd kobling.

     

    Andre spørsmål: Jeg hater nå Xperia Go’en. Vil ha en annen telefon. Gjerne å betale 500-1000 mellomlegg kanskje for artigere design på telefonen. Gjerne en med «best mulig» batterilevetid. En som tåler å falle i bakken et par ganger. Kjøpte den for et par uker siden, men har drøyd og levere den inn siden den dog funker til ringing etc – påsken og chess, de folka på butikken etc. Hva bør jeg si/gjøre? sånn vanlig liten mobil butikk.

     

    Butikken «ville ikke» ta den inn, han fyren sa «bare ha den i gsm, og bytt når du trenger til 3g».? Jeg sa før jeg kjøpte den at telefonen måtte funke som modem. En annen butikk sa at jeg for sikkerheten skyld skulle notere hver gang den falt ut i to uker. Smart tenkte jeg først, men herregud. 20 notater per dag i to uker???

     

    Tusen takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...