Jump to content

Ø.B.

Medlemmer
 • Content Count

  1223
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ø.B.


 1. Jeg er i samme situasjon og forsøker å finne et alternativ. Har i øyeblikket mobilabb fra Ice til 129,- men ser at jeg kan oppgradere det til 6GB for 299,- og samtidig kjøpe Data Frihet som gir ytterligere 1000GB pr. måned for 99,-.

   

  Jeg spurte nettopp Ice kundeservice om jeg med det abonnementet kunne sette et tvillingkort i en router til Internett, men tvillingkortet kunne bare bruke 6GB av den totale kvoten. De bekreftet imidlertid at jeg kunne sette hovedsim i routeren, men da ville jeg miste f.eks. Bank-ID på mobil da dette kun ligger i hovedsim.

   

  Det jeg nå vurderer er å bestille et nytt mobilabb med Data frihet = 1006GB pr. måned til 398,- og kjøpe meg en 4G router.

   

  Noen som har erfaring med dette?

   

  Edit: Ser nå at hastigheten på Data Frihet kun er 10MB/s, men det har jeg hatt en stund med Telenor også ;-)

  Tvilling funker helt fint i router Går på datafrihet det også. 


 2. Litt å holde styr på. Måtte i tillegg til vanlige ting som navn/adr/tlf.be finne IBAN til kontoen, BIC til banken, ta bilde av strekkoden og legge ved, legge ved kvittering (kom som egen e-post fra Elkjøp i kveld) og skrive inn serienummer. For de som har bestilt fra Lefdal finnes det et valg av forhandler "Annen", med tekstfelt der man kan skrive inn Lefdal.com.

   

  Når jeg går på "annet" så dukker det ikke opp noe tekstfelt jeg kan skrive i. Holder det med "annet" for de som har bestilt fra lefdal?

   

  Jaja ble da sendt i dag..


 3. Hatt denne tlf'en noen dager nå. Veldig fornøyd, men synes den "lugger" litt innimellom i både applikasjoner og bildegalleri. Er ikke helt smooth ved åpning og lukking av bilder, eller scrolling mellom hjemskjermene for den saks skyld. har prøvd å tilbakestilt innstillinger.Fortsatt samme "problemet" Er det sånn hos dere å ?

×
×
 • Create New...