Gå til innhold

Protac

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Protac

  1. Hvis RF-tilbehøret følger med 900 så ville jeg nok valgt den. Har hatt en i 900 i et par år nå, og det eneste negative er batteriytelsen som fort taper seg etter første året.

     

    Den har jo en docking, så noe stort problem er det ikke hvis man har dockingen innenfor rekkevidde av sofaen eller bare husker å legge fjernkontrollen der et par ganger i uken.

     

    Med RF er det veldig deilig å slippe å peke kontrollen på enhetene, spesielt da når man starter en aktivitet som kan bruke noen sekunder på å slå på alt utstyret. Det fulgte også med forlengere så man kan ha enheter i lukkede skap.

     

    650 støtter også bare 5 enheter, så det kan være et stort minus.

    Ser heller ikke ut som 650 er oppladbar.

  2. Med mitt bruk holder Desire-batteriet i ca. en og en halv dag. Helt greit synes jeg.

     

    I tilfelle jeg ikke er i nærheten av en lader, så har jeg kjøpt en nødlader fra brando, og den fungerer helt utmerket. Ikke sterk nok til å lade den helt opp, men gir meg rundt en dag ekstra. Den har en micro-usb til å plugge rett inn i mobilen, og i tillegg en USB port til andre saker man kan lade over USB. :)

     

    http://mobile.brando.com/usb-mobile-power-station-2-400mah-_p04969c0843d003.html

  3. Sitter med både Legend og Desire foran meg, og Legend er langt mer responsiv i menyene. Ikke noe etterslep i det hele tatt mens på Desire er dette svært merkbart.

     

    Når det er sagt, så er Desire noe raskere i fks. nettleseren noe som bare skulle mangle, egentlig.

    Jeg har en Desire og har ikke merket noe lagg i menyer og scrolling. Da jeg prøvde en Legend på Lefdal var denne merkbart tregere, og hadde tegn til etterslep når jeg scrolla gjennom oversikten over programmer etc.

     

    Mulig det var utstillingsmodellen som hadde fått kjørt seg en stund, men mitt inntrykk er at Legend ikke helt når opp til Desire.

  4. Men har et spørsmål jeg ikke har funnet ut av enda, noen som har funnet ut hvordan man avslutter apps som kjører i bakgrunn? Testet Spotify på vei til jobb i stad og det ble ikke borte før jeg skrudde av mobilen. Må man installere en form for taskmanager for å få lukket apps?

    Spotify kan du avslutte ved å trykke menu-knappen inne i Spotify (ikke på Now Playing skjermen), og så Exit. Taskmanager er ikke nødvendig på Android og gjør mer skade enn nytte.

  5. Noen som vet hvordan man kan ordne opp i kontaktene på en enkel måte? Fikk plutselig nok av doble kontakter og en haug av folk i kontaktlista som jeg bare har sendt en eller to mail til fra gmail.. Trodde også man kunne "smelte" sammen de vanlige kontaktene med facebook-kontaktene på en grei måte?

    Gå inn en person, og så trykk på link-ikonet øverst til høyre. Der kan du velge hvem andre kontakter den skal bli linket sammen med.

     

    Noe som irriterer meg litt er at skjermen er litt nedsenket, blir en kant på utsiden. Når jeg sviper finger over skjerm kommer jeg stadig bort i denne kanten. Antar de har gjort det slik for å beskytte skjerm.

    Bra andre har den kanten også. Lurte på om det var en feil på min. Irriterte meg litt over den i starten, men nå legger jeg ikke merke til den lenger.

  6. noen førsteinntrykk?

    Satt opp alt av e-post og FB/twitter med en gang jeg slo på telefon, og den ser ut til å ha satt opp alt perfekt. Både IMAP og Exchange.

     

    Exchange er sinnsykt mye bedre enn på min HTC Touch Pro, er omtrent som i sitte og se på innboksen i Outlook!

     

    FriendStream ser bra ut.

     

    Skjermen er knallbra. Skal teste den ute i sollyset senere.

     

    Den er temmelig varm mens den lader, ble faktisk nesten ubehaglig å leke med den mens den sto plugget i. Men det meste av dingser blir varme når de står til ladning.

     

    Edit:

    Lyden i ørepluggene er mer en høy nok, og mer enn bra nok kvalitet til mitt bruk. Ble ubehagelig på rundt 70% i et stille kontormiljø. Å kunne styre musikken fra låseskjermen er også genialt!

     

    Ørepluggene fungerer forøvrig også på min iPod Nano, men kun play/pause av knappene.

×
×
  • Opprett ny...