Gå til innhold

Rippmaster

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rippmaster

  1. Selv om det strider mot alt vi klokkere står for så oppsøk Elkjøp og si: "Hei, jeg er ikke helt stødig på PC så jeg lurte på hva jeg trenger for å koble PCen og TVen sammen." Da rammser han sikkert opp en masse rart, du spør hva det koster og sier du vil ha det. Før du betaler spør du om du kan komme tilbake med sakerne hvis det ikke funker. Han sier antagligvis at det ikke er "vanlig", men at det sikkert skal gå greit. Få det skriftlig, slik at han ikke kan gå tilbake på avtalen. Så går du hjem og prøv. Funker det: Halleluja, funker det ikke: gå tilbake med sakerne...

  2. jeg får ingen artifacs. alt køre som det skal np.

    så det er bare helt i orden? :ermm:

    Vel mine danske venn (for du er dansk er du ikke?)... Du kan skade kortet ved klokking selv om temperaturen er lav. Men sjansen for det er såpass liten at det ikke er noe du trenger å tenke på. Så lenge du ikke klokker det til en usannsynlig klokk skal det gå greit:)!

     

    BTW hva får du i 3DMark 2001/03?

  3. For det første: Dette er topic nummer en milliard (eller noe sånt) om akkurat dette temaet. Bruk søkefunsksjonen neste gang!

     

    Men for å svare på topic: Hvis du slavisk ikke vil over 2000 kr, vil jeg anbefale dette kortet. Hvis du kan bevege deg litt over, kjøp dette!

     

    *edited by me (rippmaster): Så ikke ordentlig på kortet restrict linket til. Det kortet er vist veldig bra (ifølge andre, har ikke selv noen erfaring med det).

  4. Dette gjelder sikkert ikke alle produsenter, men i hvert fall noen...

    Så jeg hadde ikke helt feil, sorry for at jeg var litt for påståelig.

    En beklagelse er vell på sin plass fra meg og;)... La oss si vi begge hadde rett!

     

    (Merlin @ 05/03/2004 : 19:52)

    Jeg ville gått for PowerColor 9800 Pro  Gode klokkemuligheter , klokker faktisk bedre enn Sapphire , pluss at det er litt bedre ytelse på det i benchmarks.

     

    Klokke ord som vanlig fra deg Merlin, Powercolor ROCKER for å si det på den måten :thumbs: ! Du glemte å nevne at Powercolor-kortene som regel (bestandig?) faktisk er billigere en konkurrentene!

  5. Det har ikke en døyt å si.

    Det er ati som lager kortene uansett, det eneste "produsentene"

    gjør er å sette på kjøler,

    bundle den med ettellerannet og sende den dit det skal..

    Her er jeg ikke enig... Så vidt jeg vet blir kun den grafiske prossesoren laget av ATi, mens resten av kortet lages av kortprodusenten... Jeg tror til og med at noen kortprodusenter selv bygger kjernen etter ATi's instruksjoner (PBA/BBA)!

     

    Derfor kan selve kortet variere fra produsent til produsent. For å svare på det originale spørsmålet: Powercolor er anerkjent for å tilby meget gode kort litt billigere en konkurrentene.

     

    Til neste gang, bruk søkefunksjonen, det er laget ufattelig mange topics om dette temaet (se f.eks. her!)

  6. Men forventet at minnet skulle gå lenger ved bruk av ramsinks......

    Kortet har jo en grense for hvor mye det kan presses til, det samme har minnet... Denne fysiske grensen kan ikke overskrides med normal kjøling! Det bare er sånn :angry: ! Vet det innmari kjipt, men verden er kjip...

  7. Mitt lille bidrag:

    * Gå inn på 3D-innstillningene i ATi Control Panelog flytt slideren der mot venstre (det skal stå "Optimal ytelse). Dette hevet 3DMark- 2003-scoren min med 90 poeng med Catalyst 4.1 driveren og Omega 2.5 driveren og med nesten 200 poeng med 4.2 driveren.

    Sikker på at du ikke mener at man skal stille den til performance?

    Du har misforstått meg litt. Ytelse betyr Performance!

     

    Skrevet 02/03/2004 : 17:18 av F-r-e-d-r-i-k

    (Rippmaster @ 02/03/2004 : 02:41)

    * Gå på Smartgart-innstillningene i Ati Control Panel og sett Fast Skriv til "Av". 

     

     

    Hva gjør den? Hvor mye hjelper den? 1k. poeng i 3D mark 01?

     

    Vet ikke di nøyaktige talla, men så vitt jeg vet anbefales dette av alle klokkere... Kanskje noen andre har en forklaring på dette?

  8. Jeg tror et slikt topic kan være svært nyttig!

     

    Da jeg nettopp hadde fått mitt Powercolor 9800 Pro-kort, fant jeg ingenting som dette og jeg ble henvist til å bruke LANG tid på å lete etter de optimale oppsettene....

     

    Jeg vet at hva som er best varierer fra produsent til produsent, for å ikke si for hvert enkelt kort, men her kan du uansett skrive hva som funket for deg, slik at andre kan bli inspirert!

     

    Alt fra ditt drivervalg til favoritt klokkeprogram og 3D-settings er velkommen her. Bare husk å begrunn ditt valg, gjerne med benchmark-scores og lignende!

     

    Mitt lille bidrag:

    * Gå inn på 3D-innstillningene i ATi Control Panelog flytt slideren der mot venstre (det skal stå "Optimal ytelse). Dette hevet 3DMark- 2003-scoren min med 90 poeng med Catalyst 4.1 driveren og Omega 2.5 driveren og med nesten 200 poeng med 4.2 driveren.

    * Gå på Smartgart-innstillningene i Ati Control Panel og sett Fast Skriv til "Av".

  9. Big Mutha Truckers (det er genialt i veldig korte perioder) :p !

    Det spillet er helt elendig. Har aldri spilt noe så dårlig :thumbdown:

    Er enig med deg der, ikke et spill man sitter oppe hele natta og spiller! Men mener bare at det er ufattelig underholdene i korte perioder over ca. 15 minutter :p !

     

    Uansett var hele kommentaren min om spillene PC er bundlet med veldig ironisk ment, Tomb Raider er så ufattelig dårlig at jeg spilte de i ca. fem min før jeg uninstallerte det og satte meg til med Duke Nukem 2D (der har du kongespill)...

  10. Kanskje du bare rett og slett har vært uheldig å fått et kort som ikke klokker bra?!

     

    Det kan skje og man kan ikke "forvente" at kortet automatisk skal klare XT-hastigheter ol. bare fordi de fleste korta gjør det! Kortene er tross alt bare laget for å klare 378/337, alt over må betraktes som en bonus...

     

    Though luck :thumbdown:

  11. Har flasha skjermkortet mitt (et Powercolor Radeon 9800 Pro) til XT ved hjelp av guiden på hardware-forumet. Har prøvd begge de to biosene som foreslås til Powercolor der, men med begge får jeg artifacts i 3dMark 03 (alle kanter og skygger henger liksom "igjen", slik at alt blir helt sykt!)... Jeg vet at korte mitt takler klokkeinnstillningene (XT kjører på 412/375 eller noe, jeg kjører Pro @ 434/380 helt uten problemer!

     

    Så mitt spørsmål er da, er det noen som har prøvd noen andre bios-typer? F.eks. sapphire sin?

     

    I så fall, hvordan gikk det?

  12. Hvor man får kjøpt en slik "dings" med to vifter? De så steike kule (og nyttige ut!)... Selv om jeg kanskje begynner å få nok vifter (har vell tilsammen en 14-15 stk. viss jeg teller med de to i PSU)! Høres ut som er jumbo-jet som tar av når alle kjøres på fullt!

     

    Når jeg blir lei av kabinettet skal jeg prøve å montere alle viftene på utsiden av det, pekende nedover og sette dem på full guffe... Kanskje letter hele saken :p !

  13. Bruker dere ATI tool? Det er jo elendig!

    Kan du kanskje være litt mer spesifikk? Forklare hvorfor du mener det og hvilke erfaringer du selv har hatt, slik at andre kan lære av dine feil:) Misforstå meg rett, du kan godt ha rett i din påstand, men du bør begrunne den!

     

    Jeg for min del synes ATiTool er et meget godt program, lettvint, oversiktlig og en fin artifact/gjennomsnittlig FPS-måler...

×
×
  • Opprett ny...