Gå til innhold

ZeroFlameX

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZeroFlameX

  1. Fallout 2, var ikke vanskelig, men sant det at viss du føkka opp statsene i starten kunne det bli ganske inviklet ja. Men hadde du litt erfaring fra 1rn burde det ikke være noe prob. Jeg må bare si at jeg er beinhard fan av F1-F2 elsker alt med de, og for å si det sånn for meg etter det jeg har lest, sett og hørt om dette spillet er det er verdig oppfølger på alle plan.

  2. haha, denne tråden er høyst tåpelig, og fører ingen steder. Men jeg er enig i at FC tok seg vann over hodet på enkelte områder.

    Men detta med at de sviker kundene sine, pga de ikke holdt hva de lovde. Lol... nevn et selskap som ikke skryter produktet sitt opp i skyene. Feks, siden vi snakker mmo, Blizzard var like full i drit om wow, sigil(og sony) om vanguard, og for å være helt ærlig Warhammer er blitt en fanatisk hype, spillet er like intresant som frossne erter i et aquarium.

     

    Men.. Jeg syntes aoc mangler en god del ting, men selv om det har disse mangler, gløder det et potensiale av det, som i mine øyne ingen andre mmo's jeg kommer på har. Det er bare snakk om mer content, noe som jeg tror vill komme om ikke så alt for lenge.

     

    Til slutt.. La oss håpe FC har mer under hatten enn de gjir utrykk for, for du vet: "Den som ler sist ler best :p "

  3. Stor fan av F1-F2 her, hatt så mye tidløs morro med de :D. Men det beste med Fallout var de minneverdige karakterene. "May the fat bastard rest in pieces" :D

     

    Litt skeptisk till fallout 3, ser ut som En Fps-rpg. Men jeg tror nok det kan bli morro selvom, det som jeg har sett av spillet til nå virker underholdende.

    Men innerst inne skulle jeg ønske de følgte Fallout 1-2 , God gammal 3rd person hadde gjort seg. tur basert hadde vert en fryd! Et skikkelig friskt pust i den grå spill hverdagen.

  4. haha må bare si denne voldsdebatten tar litt vell av, spør du meg er det masse offtopic her. Handler dette ikke om et spill`? men etter 40 sider med en rufsette versjon av holmgang, med en drita Oddvar Stenstrøm i spissen, begynner jeg å lure. :)

     

    og farballa, du vil ikke kalle spill kunst? Fordi det blir laget for å tjene penger av`? ville ikke du likt å tjene penger på din lidenskap? Å lære er også en kunstform vet du. Er man elendig , så er man kanskje skyld i noen andres elendighet i livet :p

    Samme som kanskje dette spill eller andre spill kan være skyld i en mord-orgie , men spør du meg? sier jeg: hva så? Skitt skjer hele tiden.

  5. Sensur og forbud er en all for lett løsning på ting, med tanke på hvor mye tid gutta bak spillet har brukt, er det rett og slett ,forkastelig!

     

    Jeg syntes sensur systemet har alltid vert på tulle-tur , som oftest er det en gruppe bestående av paranoide barneforeldre, som står bak konklusjonen. Jeg mener hvem gir andre rett til føkke med ditt verk`? bare fordi de finner noe som de ikke tåler? selv om jeg ikke liker å se kirker rundt meg, brenner jeg dem ikke ned. Men sensurbyrået i england har lov til å brenne opp millioner av kroner, som er mye det samme som viss jeg skulle brenne ned den kirken.

     

    Manhunt 2 er ikke det samme som childrape 2 eller verre, :p. Det er et survival-adventure(horror om du vil) game, med en genial grotesk vri.

     

    Håper de lanserer spillet som det skal være, selv om jeg frykter en eller annen vill gå amok med saksen

    Men i verste fall vil rockerne droppe det hele...

     

    Tusen takk! BBFC. Håper dere snart blir sensurert bort selv! :mad:

  6. Jeg tror at grunnen til at shaman ses på som så overlegen, er at den ikke har noen klasser den er veldig dårlig mot (men den er helt klart dårligere mot noen, enn mot andre), samt at shaman klassen kan spilles på mange måter, alt ettersom hvordan den er specca.

     

    For å ta et eksempel, så er rogues bra mot mye, men latterlig dårlig mot warriors. hver gang de dodger (noe de gjør OFTE), så tar warriorn en overpower som tar vekk halve hp's til roguen.

     

    Shaman har, så vidt jeg vet, ingen klasser de er så dårlige mot. De går egentlig litt imot saks/papir/stein prinsippet.

     

    Det betyr derimot ikke at klassen er bedre enn de andre klassene, for selv om den ikke har noen tydelige svakheter, så betyr det heller ikke at den er veldig bra mot noe. Shamaner er for eksempel ikke spesielt bra i solo PvE (så vidt jeg vet).

     

    Gjerne rett meg opp om det er feil, har ikke noen lvl 60 shaman.

    ja warriors er en pain for rogues pga, sinsyk skade, og overlegen armor, men med litt litt Lureri går de som oftes greit, så lenge de ikke har alt for bra items :)

  7. At shamans er overpowered er en hype,, Det eneste jeg kan sette fingeren på er at de kan "RES" i og med at de har en ankh , men det gjør vel de ikke overpowered? Shaman er en klasse for gadchet freaks, eller på godt norsk, duppeditter :) stun lock en shaman, gni sårene med litt cripling og mind numbing poison, prøver han seg på noe lurt, gi han et spark og whips, shaman er eid...

     

    For dere som lurer på hva i H... jeg snakker om,, jeg snakker om rogue, shamans er latterlig enkel bare man får in en cheapshot på dem, 5 combo points og en kidneyshot , spytte på totemsene, tilbake til kamp, gjøre en liten blind, vente på neste kidney shot, mens du tar en liten bandage. shamans er latterlig enkel, men er man så uheldig å misse på begge stun forsøk, så kan du knekke en fing eller to :) men det er alltid koselig med en liten vanish i nød, eller en cold blood og eviscerate 5 points..

     

    Dere bør vurdere hva som er overpowered, palladins har jo som sagt 4 liv , shield, healing , shield, healing , og deres fantastiske udødelighets sjold,, de tar kansje ikke så mye dmg, men de tåler det 10 doble, sier ikke at de er super eller noe sånt , men nerf healing og shield skillsene, og buff skaden, så er de mye mer balansert..

  8. Vell... Gode spill på vært sitt vis, kommer ann på hva man foretrekker, personlig syntes jeg WoW er best, men det har vel kansje noe med min kjærlighet for orkene til blizz :) Syntes grinding er gøy jeg, spenningen med kas item droppes nå er fantastisk, questene er 70% fyll stoff, men, de gir deg xp penger\items hva mer kan man ønske?? de resterende 30 ser jeg på som utfordrende og givende quester pga er ofte avhengig av en gruppe på 5, men, men, jeg gidder ikke å sitte her å preke om ditt og datt,, GW er et flott spill det samme gjelder for wow, begge har sine styrker og svakheter, som alt annet i denne verden har :)

     

    Jeg syntes vs topicer er litt primitiv, det er som hvem er best av saddam og bush??

    noen mener saddam er værst noen mener begge er like ille, eller i værste fall like gode, eller sitter bush på sinn trone,, vell hva kan jeg si?? Det finnes intet fasit på meninger??

  9. har noen andre hatt dette i dag?

    Jeg kommer ikke inn på min account engang den låser seg på connected og etter en stund blir man disconnected.

    Merkelig serverne skal jo være fikset nå.

    Veldig irriterende får jo ikke noen svar på wow forumene virker som ingen har dette problemet..

    Men krysser fingrene på at det er en server flopp, so de holder på å fikse..

     

    en ting til, kommer ikke inn på min account på nettet engang..

×
×
  • Opprett ny...