Gå til innhold

--Makaveli--

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av --Makaveli--

  1. Hei hei folkens..

     

    Enda en ny pc som skal bygges, bare denne gangen med ett ''litt'' større budsjett.

     

    PC'en skal hovedsakling brukes til spilling og disse er komponentene jeg har kommet fram til så langt:

     

    AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz HT Socket 939

    512KB Cache, Boxed, "Venice" 1 544,

     

    A-Data 2048MB DDR PC3200 Dual kit

    2x1024MB, 400Mhz, CL2.5, 184pins 1 370,

     

    Club3D Geforce 7600GT 256MB Skjermkort

    PCIe 16x, 256BIT, GDDR3,DVI+DVI+TV SLI 1 574,-

     

    Labtec Ultra-Flat Keyboard

    Tastatur, PS/2 og USB 99,

     

    Logitech LX3 Optical Mouse

    USB/PS2 175,-

     

    X-Gear Xblade PreMod kabinett SORT

    ATX, 400W, USB+Audio, 2x80mm+120mm vifte 395,-

     

    BenQ 19" LCD Monitor, FP91G+ Sølv/sort

    1280x1024, 8ms, 0.294, VGA/DVI, TCO03 2 195,-

     

    Hitachi 250GB Deskstar T7K250 SATA2

    7200RPM, 8.5ms, 8MB cache, 3.0GB/s 694,

     

    ASRock 939SLI-ESATA2 Socket 939 AMD

    ULi M1697, ATX, DDR, SATA2 RAID, LAN 465,-

     

    Passer dette sammen?

    Er det noe jeg burde forandre på?

    Er litt usikker på kabinettet, er det bra nok?

  2. Det vil jo ta litt lengre tid å få den ferdig-bygd, noen anelse om hvor lang tid det vil ta?

     

    Hva om jeg bygger den selv eller i det minste forsøker å bygge den selv. Har aldri før bygget en PC fra scratch, men har drevet i flere år med å oppgradere å skifte ut komponenter og diverse. Hva er sjansen for at jeg lykkes uten videre komplikasjoner? eller er det større sannsynlighet for at jeg ødelegger saker og ting og i verste fall svir CPU'en fordi jeg ikke festet den riktig eller påførte kjølepasta på feil måte? ^^

  3. Hey folkens...

     

    Har surfa litt rundt og lest en god del av de eksisterende tråder her inne for å få litt mere innsyn i hva som er bra for tiden og har gjort ett tappert forsøk på å sette opp mitt eget system. PC'en som nevnt ovenfor skal hovedsaklig brukes til spill og slikt, så derfor har jeg gått for ett AMD64 system, dere må gjerne korrektere meg hvis dette var ett dårlig valg.

     

    Komponentene ble valgt fra SHG.no mest fordi at de hadde en veldig grei PC-bygger å jobbe med og fordi de monterer.

     

    Her ligger ett screenshot av komponentene, hadde satt veldig stor pris på om noen kunne sett over og fortelle meg om det er noe jeg burde forandre eller noe jeg mangler samt om alt passer sammen uten videre komplikasjoner.

     

    Fra før av så har jeg Skjerm og en ATA133 HD 250GB HD som får duge inntil videre.

     

    Har ett stramt budsjett å jobbe med så prisen bør holde seg på 5-6000,- gjerne så billig så mulig uten at spille-kvaliteten blir dratt så altfor mye ned.

     

    Så for all del.. hvis dere klarer å sette opp en grei gaming-pc til en enda billigere penge, så for all del gjør det! :)

     

    Takk på forhånd.

     

    mvh

    Machiavelli

  4. Hei hei folkens...

     

    Vil ganske snart få henda i en brukt Compaq Desktop, men den har blitt ribba for det meste av komponenter, eneste som står igjen er selveste kabinettet med strømforsyning, DVD, 2.54Ghz P4 CPU, ellers er det meste annet integrert i hovedkortet.. nettverkskort, lydkort, skjermkort osv.. følger også med skjerm.

     

    Det jeg da altså behøver for å få maskina oppe å kjøre er:

     

    -Skjermkort (Tipper det må være low-profile og ett kort som ikke varmer så alt for mye, det var rimelig trangt inne i kabinettet. AGP)

     

    -Harddisk (Så billig som mulig, 30-40GB holder massevis da maskina hovedsakling skal brukes som spill og alt annet blir lagret eksternt)

     

    -Tastatur og Mus (Tastatur kan være det billigste skvipet som er å finne, men musa bør være nogenlunde grei å spille med)

     

    -Minne (HK hadde 2 DDR slots, anner ikke hva slags hastigheter som støttes, men det bør iallfall være 512-1GB)

     

    Vil helst prøve å få til dette billigst mulig samtidlig som maskina vil klare å spille dagens spill nogenlunde greit på low-medium settings.

     

    Hadde satt stor pris på om noen kan komme med gode forslag til komponenter, forhåpentligvis fra samme webshop for å spare på frakt-utgifter.

     

     

    takk på forhånd.

  5. Aftens...

     

    Har nylig fått tak i en Compaq desktop som mangler noen komponenter, blant annet ett skjermkort. Er ute etter ett AGP low-end kort som er relativt lite iogmed at dette er ei desktop maskin og det er trangt om plassen i kassa, er heller ikke særlig intressert i å punge ut med for mye da maskina hovedsakling skal brukes som en backup-pc, filserver og muligens litt små-spilling av eldre spill. Billigst mulig.

     

    Hva slags skjermkort kan dere anbefale til mitt bruk?

  6. Heizann, har lyst til å prøve linux seriøst for første gang på bærbaren min, er snakk om en Toshiba sattelite pro med 1.6ghz centrino, 512mb ram, gforce fx 5200go, vil helst ha noe som er brukervennlig og lett å sette opp, noen som anbefale meg en distro?

  7. Misliker snøballkastere, jeg bor ved en skole og alle skal absolutt kaste snøball når vinduet mitt er åpent, mista også en splitter ny Toshiba Laptop pga de jævla snøballkasterne.. snøballen fløy rett igjennom et åpent vindu og landet på tastaturet til laptoppen. Så snøballkastere misliker jeg sterkt. :mad:

  8. Heizann, har hatt lyst på en tatovering lenge og etter å ha lest igjennom denne tråden så har jeg bestemt meg for å faktisk skaffe meg en tattovering. Hadde tenkt meg noe lite noe som ett japansk tegn på underarmen eller lignende. Har så noen spørsmål som kanskje noen av dere kan svare på ( psilocybe?;) )

     

    Kan dere anbefale en bra tattovør i trondheim?

     

    Hvor mye vil det koste ca for en liten tattovering som foreksempel ett japansk tegn som er 2-3CM i diameteren.

     

    Hvor lang tid tar det å tattovere noe slikt?

  9. Hei igjen og takk for alle svar hittil, har hørt på de alle og gikk til innkjøp av Korn,Disturbed,Godsmack albumene, de andre likte jeg ikke noe særlig. For bråkete... Men for all del kom med flere forslag til artister/album som er nogenlunde lik de som ble nevnt ovenfor.. Queen of the damned albumet er fremdeles det beste jeg har hørt innen Nu-metal kategorien. Helt genialt.

  10. Heizann, syntes fleste parten av sangene på Loyal to tha game albumet ikke var noe særlig med unntak for Ghetto Gospel & Black Cotton. Forøvrig så er jeg en stor 2pac fan, kallenavnet mitt er vel bevis nok for det, 2pac aka Makaveli. Han er vel den eneste jeg hører på for det meste innen Rap & hip hop med unntak for Nas og noen andre som har gode tekster. Men fleste parten innen Rap kategorien suger mener jeg, fakes. Alt for mye bling bling og skryting. Det er nettop det som skiller 2pac fra de fleste rapperne, han hadde ett budskap.. en visjon om å virkelig forandre det amerikanske samfunnet til noe bedre. 2pac er/var kongen av Rap uansett hva dere sier.. så det så :p .

  11. Hei, hørte nettop på Queen of the damned OST albumet og syntes det var helt genialt, liker den mørke, dystre, rolige stemningen, iallfall de fleste sangene var slik. Spesielt : Wayne Static's - Not meant for me, David Draiman's - Forsaken, Chester Bennington's - System, Jay Gordon's - Slept so long, Static X's - Cold. Liker også noen av sangene til Godsmack og Disturbed. Uansett, noen som kan anbefale meg noen Album som kan sammenlignes med det jeg nevnte ovenfor?, og hva slags kategori hører denne musikk typen til?

  12. Morn, skal bestille meg ett nytt headset, men jeg aner ikke hva som er bra og ikke bra. Det skal brukes til MP3 spilleren og bør være så diskret så mulig, altså ikke portapro eller lignende. Max pris er 500kr, har sett litt på Koss 'the plug' noen som har erfaringer med disse? eller noen som kan anbefale meg noen andre som duger og har greit trøkk/bass i seg.

  13. Hmm..rare drømmer..

     

    Nylig så spilte jeg ganske mye doom3 og som ett selvfølge drømte jeg om det som jeg vanligvis gjør når jeg spiller for mye. :ermm:

     

    Husker ikke så mye av drømmen egentlig, det jeg husker var at jeg løp rundt som en villmann med alle slags monstre etter meg. Og ettersom jeg løp overalt samlet det seg en hel hær av skumle fyrer bak meg og plutselig så snublet jeg og da jeg reiste meg opp og så bak meg hang alle over og skulle rive meg i filler...plutselig våknet jeg....var ganske så svett og små skjelven da jeg våknet..

×
×
  • Opprett ny...