Gå til innhold

Soundworks

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soundworks

  1. Har en kompis som ønsker seg ny pc.Har har skjerm og skjermkort(han får GF2MX400 av meg),Han trenger altså alt det andre.Han vil ikke betale mer en 3k-3,5k for den.Pc`en skal brukes til spilling(han spiller ikke så avanerte spill som krever mye),skole arbeid og litt annet.Han skal kjøpe seg nytt skjermkort når han får mere penger.Håper på god hjelp fra dere pc eksperter der ute :thumbup:

  2. Hei

     

    Jeg får ikke connectet Overnet.Får følgende beskjed:ERROR.UDP port not open.Hva skal jeg gjøre har prøvd alt mulig.Reinnstallert og reinnstallert firewallen jeg bruker,Zonealarm.Har gjort det slik at Overnet får tilgang til nette.Men ingenting hjelper.Bryter vel retningslinjene nå,får bare beklage på det strekeste

  3. Hei

     

    Min søster skal ha ny mobil.Da har hun tenkt seg en med både mobil og mp3-spiller i et,da foreslå jeg Nokia 3300 og N-gage.Hun er litt usikker på hvilken av disse hun bår gå for.Lydkvalitetn på musikken bør være bra og tlf bør han god brukervennlighet.Noen som vil hjelpe meg litt?

  4. Hei

     

    Skal ha meg ny mobil til rundt 3k.Men jeg er ikke sikker på om jeg skal velge 7250i eller 3200.Hva vile dere valgt?Vet at de to er nesten identiske,bortsett fra design og minne kapasitet(7250i har mer minne).Og har nokia 7250i og 3200 slik "Picture Phonebook" slik som de nyere SE mobilene.Slik at det kommer opp et bilde når en kontakt ringer?

  5. Hei

     

    Jeg lurer på om det er noen som klarer å fikse en god busjett spill pc til 4500kr.Skal være en Amd pc,klokking er ikke et must til meg,men en god mulighet til det vil være topp.Skal bruke den til litt spilling og må takle spill som Gta(3 og vice city) med en oppløsning på 1024x768 uten lagging.Og pc`en må ha tastatur og mus og gjerne en router(for internett deling)Har skjerm og høyttalere fra før.Skal kjøpe pc`en i januar da jeg får stipend.Håper på god hjelp ;)

  6. Hei

     

    Når jeg prøver å starte mIRC.exe så får jeg opp feilmeldingen: " mIRC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience". det samme skjer med noen andre .exe filer også! Jeg har prøvd å oppdatere windows, men det resulterte faktisk i at flere filer ble slik! er dette virus eller hva kan det være? :cry:

  7. Hei og velkommen til forumet!

     

    Oppsettet ditt ser ut som et godt oppsett for overklokking, kjølingen er ikke den beste, men den holder et stykke. Jeg har noen kommentarer:

     

    Velg heller TwinMos-ram med Wonbond-brikker, de er bedre til overklokking.

     

    Hvorfor ikke to 120GB-disker, og kjøre dem i RAID 0?

     

    Det kan lønne seg og gå for 420w psu'et, så vet du at du kan ha det i flere år.

     

    Skal du bruke den Zalman chipsettkjøleren uten vifte, kjøler den nok dårligere enn den aktive kjøleren som sitter på hk'et.

     

    Takk for svar.

     

    Glemte og skrive at TwinMos`en er med winbond.Og jeg har kanskje tenkt til å kjøpe meg en Thermaltake kabinett istede,og gå for 420W.Den Zalman chipsett kjøleren skal jeg ha til sørchipsetten,så på en side at man burde ha det :wink: Kommer senere med en oppdatert liste

  8. Hei

     

    Jeg er ny her på forumen.Hva synes dere om denne pc`en?Noe jeg skal forandre/kutte ut?Maskinen skal overklokkes.

     

    MPX:

    Sony DVD-ROM 342,-

    Amd xp2500+ 835,-

    Coolermaster Aero 7+ 316,-

    Seagate 120GB Barracuda 1017,-

    Seagate 80GB Barracuda 757,-

    TwinMos PC3200 256DDR 465*2=930,-

    Abit NF7-S 2.0 992,-

    Sapphire Radeon 9800 Pro 3890,-

     

    Microplex:

     

    Colorcase Air Silver 695,-

    Enermax Power 350W 695,-

    Sunbeam Katode Kit 65,-

    Sunbeam Katode Sound Control 79,-

    Sunbeam Katode Blå og grønn 55,-/stk=110,-

    Titan Chipsett kjøler 144,-

    Zalman Chipsett kjøler 62,-

    Artic Silver 3 kjølepasta 79,-

    IDE ATA133 rund kabel 95 cm 95,-*2=190,-

     

    Takk for alle svar :wink:

×
×
  • Opprett ny...