Gå til innhold

oRacLe

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oRacLe

  1. Jeg er på LAN nå. Samtlige er seriøse gamere. Det er ikke snakk om å stikke på TG. Dårlige premiepenger mot tung svette og støy med laserlys overalt holder ikke. Alle tenker likt i dette segmentet, spesielt de som faktisk er i en alder til å kunne legge igjen penger. Vil dere overleve må dere adapte og akseptere realitene. Hvis ikke forvitrer dere sakte men sikkert. Kjør compo i cs med stor pot, og folk er villig til å svette.

  2. Det er på sin plass å legge til det er fantastisk det finnes mennesker og ildsjeler i Norge som gjør alt de kan for å gjennomføre et event! De bruker masse fritid og ofrer mye. Det setter alle pris på. Men det er begrenset hvor mye penger som bare gis bort uten ROI i det minste gjennom stor eksponering. Hva vanlige casual gamers prioriterer er lite relevant. Hvem flokker til LAN gang på gang uavhengig av alder? Seriøse konkurrerende gamers. De betaler villig for å møte motstand.

  3. Jeg synes det er litt rart ikke alle arrangører som vil overleve ser ut i verden, og samtidig ser på tidligere LAN i Norge for rundt 10 år siden. Skal man få nok betalende gjester må man ha hard core gameing turneringer for de største spillene med GODE premiepenger som i det aller minste går i pluss individuelt etter alle kostnader med reise etc. Pro-lag(kjente semi-elites hvis lite budsjett) må helst inviteres seedet inn i bracket for en viss økonomisk trygghet(snakker ikke om norske casuals som tror de er verdt mer enn de er). Turnering MÅ være BYOC. Se til CPH games, Oslo-LAN, eller TG når de faktisk kjørte store premieringer allerede tidlig 2000-tallet. Dette må ligge i bunn for å kunne appellere til dagens marked, og dermed gi en plattform for de andre som liker programmering, 3D og mekking.. Alle seriøse gamere ser proffer må på lan, derfor drar de selv for å møte overmakten og lære pluss observere etc. Disse "barnelanene "overlever aldri. Dessverre har lan-norge for lite suksess økonomisk å vise til for sponsorer. Noen aktører bør gå sammen, skaffe sponsorer, og vise de kan generere både litt profitt og god reklame. Appeler til seriøse gamere. Jeg gjentar: aksepter dette som grunnlag for billettinntekter, og alle de andre nisje-nerdene kan drive med sitt på samme kan. Og profilen som "arena for barn og ungdom som kan møtes sosialt for å dele felles interesser" mot kommunen er bare ikke holdbart. Det må være en sidegreie for litt subsidier. Gå tungt inn med folk som har peiling på økonomisk drift, ikke bare nettverk. Lag en buisnessplan for f! Dere må ha noe å selge ❤❤❤

  4. jeg skal kjøpe det meste nytt i min pc.

    jeg lurer på om dere tror sokkel 775 er en sokkel som kommer til å vare et år eller 2 til?

    jeg vil gjerne kunne oppgradere senere uten å måtte bytte HK.

    jeg ble lovet at 939 sokkelen kom til å eksistere innen min garanti tid da jeg kjøpte mitt HK da.. det viste seg å være feil.

    nå må jeg bytte alt.

    og vil 45nm cpu benytte en ny sokkel?

  5. HK:ASUS ABN SLI premium, socket 939, nForece4, super cooling pipe, PCI-Ex1

    PSU: Fortron/Source, 400w, 24 pins, s-ata¨

    CPU: AMD athlonn 64 3700+ 2,2 Ghz BOX Socket 939 1MB cache "san diego"

    HD: Seagate S-ATA 250 GB 7200RPM 8MB cache Barracuda 7200.8

    RAM: OCZ 1024MB Premier dual channel, PC-3200 2x-512 (2,5-3-3-7) 400mhz

    Graf. kort: POV GeForce 7800 GT 256MB PCIe1, dual DVI,HDTV,TV-ut

    CPU vifte: zalman 120mm, CNPS7700-Cu

     

    skal prøve testene om jeg får kjørt programmer:)

     

    tusen takk. mer innspill fra folk plis!

     

    NB! får svarte flekker på skjermen noen ganger når den klikker ved oppstart!

  6. Jeg har akkurat bygd meg ny pc.

     

    Den var oppe og gikk en stund, så plutselig fryser den.

     

    Jeg har sjekket at alle kabler er riktig satt inn osv.

     

    Skjermkort har nok strøm, og cpu er på 26grader.

     

    Når jeg starter den på nytt etter den har fryst, henger den seg i startup, jeg resetter bios og da starter den igjen, men etter ca 5 min henger den seg. det er ikke alltid jeg må resette bios, hvis jeg lar den stå avslått en stund. har en zalman kobberblomst av et helvete som kjøler bra. er kaldt inne i pc'en. skjdermkortet er ikke varmt. noen ganger vil den starte, andre ganger ikke.

    NB! det rare er at den ene gangen den klikka, var det noen små striper på skjermen, men ingenting som tydet på varme.

     

    *update* startet pc og cpu vifta gikk ikke, men fik startet den igjen ved å skru på viftestyringa.

    HVER gang jeg reseter bios, får jeg "CMOS checksum error - defaults loaded

    og en warning om at cpuvifta feiler, eller har for lav hastighet. må trykke F1 for å komme i windows.

    --

     

    Så jeg har ingen anelse om hva som er galt.

     

    fikk med en 400w strømforsyning(er det så lite at det nekter?)

    istallerte pc med xp cd jeg fikk med til en laptop i fjor..kan det ha noe å si?

    kjøpte alt på digital impuls. han som jobbet der valgte alle deler.

     

     

    Takker for all hjelp jeg kan få. PLS HLP!

     

    Calle

  7. jeg ser at det finnes 1024 ram til over 2000 kr. og 1024 ram til ca. 800 kr.

    hva er den åpenbart store forskjellen? og hva bør jeg inkludere i den ram typen jeg velger å kjøpe?

     

    se http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=118498&cks=ACC

     

    mot http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=307051&cks=PRL

     

    jeg kan også tydelig se at NASA har vært innom sistnevnte..men rent presterende.. hva er forskjellen?

  8. før jeg kjøper noe..er det noe jeg virkelig bør passe på før jeg velger et hovedkort, eller f.eks produsent av et geforce kort, eller ram?

     

    det finnes jo f.eks MSI hovedkort, og MSI geforce skjermkort..vil det si at det passer bedre samme enn et gainward ville med det hovedkortet? rent hypotestisk..

     

    og burde jeg kjøpe 2 512 ram brikker, eller en 1gb brikke?

  9. tusen takk for fine svar! skal finne ut hva slags strømforsyning jeg har så fort jeg kommer meg hjem i kveld.

     

    og en annen ting.. er dere enige i forslaget jeg fikk om å kjøpe SLI pga pci-e muligheter?

    og forresten..kan man se på hovedkort spesifikasjoner hva slags ram som passer? skjlnner ikke helt hvordan man ser det.

     

    på forhånd takk.

  10. det jeg har av komponenter jeg skal bruke, er bare cd-rom, brenner, floppy, strømforsyning og HD. aner ikke specc på HD..annet enn at den er 3 år gammel og lyder 80Gb..bryr meg om spill og spill alene, så plass kan jeg være foruten. inkl i de 8k jeg da har å bruke, skulle jeg gjerne da kjøpe kabinett,cpu,graf kort,ram.. hvis det er noe viktig jeg utelater så pls nevn det.

     

    btw..alle strømforsyninger funker til alle pc'er sånn ca?

     

    takk.

  11. heisann.

     

    jeg får solgt laptopen min for 8k nå, og bil gjerne få meg en ny stasjonær. Jeg tenkte jeg skulle bruke alt jeg kunne fra den gamle stasjonære. dvs. strømforsyning,hd,cdrom og cdbrenner. Jeg vil helst kjøpe et nytt kabinett som er holdbart til senere oppgradering. Jeg tror jeg helst vil kjøre amd. da blir vel socket 939 valget.

     

    For å få denne pc'en til å kjøre, er det vel hovedkort,cpu,ram og grafikkort jeg trenger. er det noen som har noen bra forslag? har da 8k å bruke på pc. jeg hører jeg burde kjøpe SLI hoverdkort pga pci-e porter til skjermkort ved senere opppgradering kan være smart. noen som har forslag til komponenter? skal brukes til gaming primært.

     

    (edit)HD er ca 3 år gammel..vil det sinke pc'en noe? burde kanskje ha ny hd og?

    alle deler er 3 år gamle.

  12. Jeg formaterte pc og installerte drivere på nytt osv.

    Jeg har tidligere brukt 1280x1024 i wondows og 800x600 i et spill.

    når jeg nå starter dette spillet i fullskjerm, blir det bare en mindre firkant relativt til windows oppløsningen. Den nekter altså å bytte oppløsning så jeg kan spille dette spillet(counter strike)på vanlig måte, som før reinstalleringen av drivere.

    Min midlertidige løsning, er å ha 800x600 i windows..noe som er helt tragisk.

    Jeg tipper dette er en instilling. skjermkort: radeon 9700mobile. Prøvd med standard drivere og omega drivere. samme skjer.

  13. heisann. jeg har nettop lastet ned mine første binfiler gjennom dette torrent progget. filene skulle bli lastet ned til(winxp) c:\documentsandsettings\carlwilhelm\programdata\azureus\osv.. i følge programmet, selvom jeg valgte en annen path i begynnelsen. det viser seg at pathen stopper i "carl wilhelm" mappa.. dvs det er ingen "programdata" mappe. det nærmeste er "application data", og der er det bare en "lock" fil og azureus.cfg.

     

    dette har aldri vært et problem med standard torrent prog. jeg finner verken mappen "programdata", eller bin og cue filene. det står at filene er ferdig lastet ned og alt, jeg bare finner ikke filene så jegf kan mounte de.

     

    på forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...