Gå til innhold

svalset

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svalset

  1. Jeg har tidligere hadd:

    Scanner + USB-kabel + Bærbar PC = fungerte perfekt (uten noen ekstra strømforsyning eller USB-hub) Hvorfor skulle ikke USB-TVtunere kunne fungere på samme måten?

    Grunnen til det er at tvtunere krever mer strøm enn de produktene her.. jeg kan fint kjøre scanner etc over usb uten strøm, men en tv tuner krever vesentlig mer strøm for å fungere perfekt enn f.eks. en scanner.

  2. Det jeg mener er at en vanlig USB 2.0 port på en bærbar pc klarer ikke gi nok strøm til tvkortet slik at den sender bildet raskt nok til pc'en og derfor vil bildet hakke/være uklart om ikke tv kortet for nok strøm.. :p

     

    skjønner du mer nå?

     

    en annen ting er at om du lar tv tuneren ligge i et annet rom så må du jo ha en grasat lang usb kabel da.. så uansett bør du ha tvkortet nærme pcen og hva er da problemet med å ha strøm adapter tilkoblet tv kortet egentlig? ser ikke problematikken her jeg.. :roll:

  3. det vil nok alltid blinke litt her, grunnen til det er at det selvom du har skrudd av pc'en så er det litt strømstyring i pc slik at modem har "kontakt" med nettverkskortet. Og det vil sende pakker til hverandre siden de har kontakt.. men ingen laster ned fra deg, ingen trenger bruke linjen, så ingenting å være redd for her.. :p
  4. hva er vitsen med å bruke ekstern usb 2.0 HUB med ekstern strømforsyning? da er det jo for all del like greit med strømforsyning rett i tv kortet vel-???

    Og ja, til tross for de ofisielle testene så er jeg kjempefornøyd, skjønner ikke hva folk har å utsette på dette kortet!!
  5. jeg har nettopp kjøpt et MSI tv tuner usb 2.0 til min bærbare, det funker kjempebra..

     

    erfaringer ang tv tunere til bærbare er at de fleste bør kjøres med strømadapter da pc'en ikke alltid klarer gi nok strøm til tv tuneren så bildet vil hakke en god del..

     

    vil derfor anbefale å bruke strømadapter..

  6. Jeg mener dette har vært i media så mange ganger nå, og de som har trådløst bør ha fått det med seg, og hvis de da ikke sikrer dette så kan de vel bare ha det så godt?!?... det er min mening, og mener sterkt at det kom frem i media at det ikke var ulovlig å "låne" nettet til surfing helt til man gikk inn på dems pc/pc'er---

  7. Dette hadde eg gjort med en gang, uten tvil, det er ikke ulovlig så lenge du ikke gjør annet "snusk" enn lovlig surfing, det ulovlige begynner om du tar deg inn på dems pc'er.. så bare kjør på, men vær obs på at plutselig ktypterer de og da sitter du der med nettverkskort og ingen internett, så hvorfor ikke spandere på seg 350,- så har du eget net?? :w00t:

  8. Har en adresse som jeg slenger ut over alt, og får jo selvfølgelig masse spam på den. Jeg har også et par hotmail kontoer som jeg kun bruker til msn. Har Sjekke dem nå: Ikke en mail.

     

    Og så har jeg et par mailadresser jeg bruker til mer seriøse ting, der får jeg svært lite spam.

     

    Så det er nok ikke normalt at en ubrukt e-post adresse skal fange opp så mye mail som du sier på et halvt år.

    daq vet du sikkert at hotmail sletter eposter som er på denne etter 1 eller 2 mnd om du ikke sjekker den på denne tiden?? hehehehe

  9. Ser du bruker port 1024?????

     

     

    prøv deg på å bruke port 21.

     

    Port 21 i Bulletproof er FTP porten, og da skal bullet virke som hakka møkk!!

     

    vil også anbefale at du skaffer deg en Dynamisk Dns adresse.. gå til: dyndns.org og lag en slik, dette for at folk hele tiden skal komme inn, fordi du med telenor adsl får ny ip adresse hver gang du logger på nettet. Dette har jeg erf. med og driver med adsl, og ftp hele dagen.

     

     

    Du må gjerne sende meg mail om du lurer på noe: [email protected]

     

     

    :thumbup:

  10. Jeg hadde Widows XP Pro med 2 HD'er en system og en ekstra for lagring av musikk, da jeg nå la inn Windows 2003 Server på System disk som er ntfs system så finner jeg den ekstra disken som er D:\ men den vil KUN lese av katalogen der det er programfiler som små programmer, alle kataloger som det finnes mp3 på vil den ikke vise meg, men den vet at disken er full for det vet den og det kan jeg se på egenskaper på denne.. Noen som vet om dette er kjent problem? hva kan gjøres? kan jeg finne de allerede innlagte filer på denne disken uten problem??

     

    Håper noen kan dette..

×
×
  • Opprett ny...