Gå til innhold

floolf

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av floolf

  1. Verdens nordligste og Eurpoas lengste sledehundløp har i disse dager utlyst en konkurranse. Bildet man håper på å få inn på denne måten, skal pryde løpets 30års-jubileumsplakat. Premien er forøvrig fotoutstyr for 3000 blanke, norske riksdaler.

     

    Finnmarksløpet skriver selv:

    Bildet trenger ikke vært tatt i Finnmark eller under Finnmarksløpet. Vi ønsker du fokuserer på et eller flere av følgende stikkord; vinter, vær, nordlys, villmark/natur, hund, hundekjøring. Du kan gå tett på eller langt unna. Det bestemmer du selv.

     

    Les mer på Finnmarksløpets egne sider.

  2. Jeg har tenkt å bytte bort min htc touch diamond mot en annen tlf, og lurer på hva slags telefoner som ville være ok å bytte mot, altså hvilke andre den er "verdt" ...

     

    Min tlf:

     

    Fungerer helt utmerket.

    Har masse riper på plastikk bak, og den som dekker skjermen. Og, på framsiden har plastikken løsnet ca. en tredjedels cm. Dette siste kan sikkert fikses av noen som gidder.

    Beklageligvis er den låst til telenor til i høst en eller annen gang.

     

    Grunnen til at jeg vil bytte er at jeg slettes ikke trenger en smart-tlf. Og at fingrene mine er for store.

     

    Det jeg ønsker meg:

     

    Ikke SE. Gjerne nokia. Ikke touch. God responstid. Klar skjerm. På annen funksjonalitet kan jeg fire på kravene, men kamera er vel hakket viktigere enn mp3-spiller. Det gjør ingenting om den er kjent for å tåle litt.

     

    Planen er altså å slenge ut en annonse på den eminente siden bruktmarked.no, men - hvilke telefoner kan være gode for meg å slå til på?

     

    Takk til alle som gidder å foreslå noe,

    mvh

    en idiot som kjøpte seg en for dyr tala`tut.

  3. 8track ---> minidisk ---> minnekort

     

    (Hvor sannsynlig er det at jeg går på nett, bestiller meg et slikt kort og deretter tvinner tommeltotter til det kommer i posten, framfor å laste det ned direkte? Liten. Veldig liten. Ingen cover-art kommer til å få meg til å gidde det. Og finner jeg ut at jeg skal ha orginal, så blir det cd. Eller nei, jeg tror kanskje heller at jeg investerer i en minnekort-spiller til anlegget(altså, det utenfor pc`n), oh yes.

     

    :D

  4. Takk for svar asbhegge, har lagt merke til at du er en som ofte tar deg tid til å hjelpe folk her inne; flott at du gidder! :)

     

    Hva er egentlig forskjellen mellom Topo Classic og Pro? Og hvordan vil i såfall Adventure være/se ut på en 60CSx, i forhold til de andre to?

     

    Du får sende meg en pm om du har tenkt å kvitte deg med 60CSx'n din ;)

  5. Har tenkt å skaffe meg en bærbar gps utelukkende for friluftslivbruk, og har vel mer eller mindre endt på en csx60, hovedsaklig pga. batterikapasitet.

     

    Men siden jeg ikke har brukt gps før, så har jeg blitt litt forvirret rundt dette med kartene. Det ser ut til å være flere typer, og jeg har ikke helt skjønt forskjellen mellom de. Hvilke kart skal jeg gå til anskaffelse av for friluftslivbruk?

    Er det en ny type kart colorado 300 bruker?

     

    Og så lurer jeg på noe med minnekort: Hvor stort minnekort kan en csx60 ta, og vil den bli treg med et for stort? Tanken var ialletilfelle at jeg skulle kunne ha alle kart jeg etterhvert skaffer på minnebrikken, slik at jeg slipper å tenke så mye på å bytte kart o.l.

     

    Har ikke klart å bli helt klok på dette på egen hånd :)

  6. Prisguiden vil i september få tilført noen sårt etterlengtede forbedringer.

     

    Vil dere endelig også gjøre det tydeligere klart at prisguiden består av betalte oppføringer? Det har vært etterlyst i flere år. Denne informasjonen er skjult i en knøttliten link helt nederst på siden. Det skader hele nettverkets troverdighet når denne informasjonen blir gjemt bort uten noen fornuftig grunn.

     

    På høy tid.

    Den framstår som en suveren og uavhengig tjeneste, og greit nok - suveren er den kanskje, men langt fra uavhengig enn så lenge butikkene betaler for å bli lagt til. Man skulle tro at reklame skulle kunne finansiere det som trengs. Dog igjen, det er jo noen corporate overlords her som skal tjene til caviar på det steinovnsbakte, italienske brødet...

  7. Jeg forsøkte også uten hell å kommer i kontakt med amentio, etter problemer med varer kjøpt der. Det var vanskelig, faktisk helt umulig. Men, så fant jeg ut en genial måte å bli kontaktet av:

     

    Skriv simpelthen inn din negative erfaring her på hw.no, og gi de en dårlig karakter! Da ringer de deg opp med en gang; det skjedde meg... Rævva butikk som lever av ratingen på hw.no - de/han som driver sjappa følger med der ja.

     

    Jeje.

  8. Den Becker Mexico var jo bare helt fantastisk, tror jeg må forsøke meg på å jakte ned noen priser på den! Et flott tips! :)

    MX-406 var også lekker, men prisen var nok ganske så avskrekkende... Angående de andre, så har jeg igjen å lese litt mer om de.

     

    Edit:

    1500 euro for Becker Mexico ja... Enn om det fantes noen billigere med samme kjærlighet fo det designet?

  9. Er på utkikk etter en retro cdspiller eller to. Disse er tenkt satt inn i en klin orginal toyota corolla fra 77, og en like orginal lada niva fra 80. At de har minijack inn og mulighet for mp3avspilling osv er noe jeg håper på.

    Grunnen er naturligvis at disse ønskes behold så orginale (av utseende/inntrykk) som overhodet mulig.

     

    Alle tips og innspill mottas med takk! :)

  10. Og hvis denne ene dingsen går istykker, så mister man altomfattende funksjonalitet man har bruk for?

     

    Det, sammens med en mobilprodusentbransje som er i harnisk over at produktene skal vare i mer enn to år, faktisk hele fem, lover ikke godt.

     

    Selv har jeg f.eks. hatt W580i. Var storfornøyd da jeg fikk den, kjøpte til 4G minnekort og brydde meg ikke om at menyene ble litt sluggish med så mye minne. Vel, trekvart år senere har den gått ad undas og jeg sitter med en billig dritt-tlf mens jeg venter og venter på å få vite om den blir reparert eller om jeg plutselig må betale 500+ kr fordi verkstedet mener at jeg selv er skyld i det Og musikken? Den er borte gitt. Ingenting å høre på.

     

    Så, det å være så ekstremt positivt innstillt til at Mer! Mer! Mer! er bedre, det er NAIVT.

  11. Jeg velger å hive meg på denne tråden da jeg selv har en boks som begynner å dra på årene og fortjener et par oppdateringer. Joda, jeg vet at jeg helst burde kjøpt alt nytt osv, men - jeg har ikke råd foreløpig.

     

    Så spørsmålene er:

     

    Hvilke prosessorer skal jeg holde utkikk etter / er best til min kjære 939?

     

    Og:

     

    Har det mye for seg å jakte på en dobbeltkjernet opteron?

  12. Tar opp igjen tråden her da jeg har et spørsmål omkring samme emne:

     

    Tok for noen år siden maskinførerteorien i militæret (og besto), men før vi begynte med den praktiske biten skiftet jeg avdeling og det ble aldri noe mer av det. Såm finnes det noe sentralt register e.l. hvor jeg kan hente fram bekreftele på at jeg har bestårr teorien? Diplom eller papir eller hva enn det nå var vi fikk har forsvunnet.

     

    :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...