Gå til innhold

Xe-Dingo

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xe-Dingo

  1. har altid hatt et problem med eksportering av komprimerte filer gjennom Premiere Pro. Det eneste som ser ut til å få et bra utfall er rene Avi filer eller Dv Avi, alle de andre som f.eks xvid osv. ser ikke ut. Så jeg lurte på om noen har et tilleggs program som komprimerer, den må som sagt kunne ta Avi og DV avi filer.

    Eller finnes det kanskje en Fix til premiere pro?

  2. Hallais. holder på med å lære meg illustrator. Ser jo passe lett ut til nå, men hvordan lager du linjer med forskjellig bredde. (I photoshop høyreklikker du "pen" layeren du har laget, går på "paths" oxo høyreklikker også "strokepath" og deretter simulate pressure.) pust.. :p... altså.. jeg vil gjøre dette i Illustrator... hvordan ?

    kort og godt, en strek med trykksterke punkter på en måte...som om du løfter pennen opp i slutten og streken blir tynnere og tynnere.

     

    Er det INGEN som kan illustrator??? for jeg ville tro at dette spørsmålet er lett for de som kan det, i og med at du må kunne bruke denne funksjonen når du lager f.eks tegneserier.

  3. Hei, jeg skulle til å begynne på et nytt prosjekt nå, jeg importerte klippene mine og alt det vanlige. Plutselig virket ikke lyden i Premiere. Når jeg trykket play virket bare bildet men ingen lyd kom. Bare når jeg "scrubbet" timelinen kunne jeg høre lyden men med en gang jeg trykte play igjen hørte jeg ingenting. Jeg tenkte kanskje problemet ville gå vekk hvis jeg reinstallerte. Men problemet var der enda. Selve "dv avi" klippet har lyd og hele pakken når jeg spiller av i Media player.

    Er det et problem i Premiere eller kan det være noe med lydkort instillingene mine ?? alt annet av lyd i windows virker. Jeg prøvde også andre klipp i premiere og det samme problemet oppstod så det er ikke noe som bare skjer med det ene klippet.

    HJELP :D

  4. her har jeg et spørsmål til dere.

    Jeg skal gjør det enkelt: hvordan lager jeg en "røyk" effekt i PS ??

    "whispy" på en måte.

     

    Jeg lager en god del desktop bakgrunner og trenger nye ideer så hvis noen har andre kule effekter på lager så bare si det. Jeg vil også likt å kunne lage kule 3d eksplosjoner men da må jeg sette meg inn i 3d programmer og det gidder jeg ikke nå hvertfall... tar i mot alle tips :D

  5. Hei, jeg har holdt litt på med andre komprimerings programmer for å få ned størrelsen på filmer jeg lager. Men for å gjøre dette må jeg eksportere i Premiere. Det virker for så vidt, men når jeg spiller gjennom den filmen jeg har eksportert (sirka 1.5gb) så er lyden til tider skurrete. Bare på høye lyder med mye bass vel og merke. Lyden er ikke slik i selve premiere timelinen. Jeg prøvde også å eksportere BARE lyden. Da fikk jeg en lyd fil, jeg spilte gjennom denne filen og ingen "skurring" på den.

    Hva skal jeg gjøre for å ikke få avi filmen til å skurre ?? Når jeg eksporterte bare lyden hadde jeg den samme Hertzen som på projectet i timelinen.

    Hjelp.... :p

  6. Etter mye slit og leting fant jeg ut av det...Det kalles "nesting" i 7.0 og jeg for min del fant dette en slitsom måte å gjøre det på, men det kan jo vær at jeg gjør det feil. jaja.... Det man gjør er:

     

    la oss si du har redigert en kort film som består av mange klipp, du vil ha 6 clip i svart og hvitt. Først lager du en ny sekvens (sequence) i "project" vinduet (der alle klippene er) Du kaller kanskje denne nye sekvensen for "effekter"....Dermed selecter du alle klippene du vil ha i svart og hvitt (i default sekvensen, orginalen)og høyreklikker og trykker "klipp ut". Så går du inn den nye effekt sekvensen din og trykker "lim in". Dermed går du TILBAKE igjen til default sekvensen (ja, jeg vet det er slit:P) så drar du "effekt sekvensen" Fra project vinduet inn i default sekvensen. Da vil du se at de klippene som er i effekt sekvensen er blitt til EN. Nå kan du legge på svart hvitt effekten på det du skal.

     

    MEN, problemer oppstår når du tar klipp som er i forskjellige punkt i default sekvensen og gjør som sagt over. Da når du tar tilbake klippene fra effekt sekvensen så blir det et svart blankt felt der det er tømt, da på du klippe opp klippene på ny. Litt vanskelig å forklare, men jeg har vanskelig for å tro at Adobe har tatt vekk den enkle virtual clip funksjonen og erstattet det med noe så tungvindt som dette. Hvis noen vet noe som jeg ikke vet... si fra er dere greie :D

×
×
  • Opprett ny...