Gå til innhold

Echosiren

Medlemmer
  • Innlegg

    882
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Echosiren

  1. Eller det at om en er feit og har store pupper, er de proporsjonalt små iforhold til en tynn dame med store pupper. Er som å si at en er dritsterk om en klarer 400push om en veier 40kg. Når en annen mann på 120kg klarer 100 er det han som er sterk.

  2. Du vil ikke tilbake. Men nei, det skal ikke være noe problem.

     

    Annet spørsmål; Flere som har problemer med hodetelefoner på telefonen etter installering av ics? Det fungerte hos meg imorges, men på vei hjem var det ingen respons på telefonen når jeg plugget i headsettet. Spotify spiller musikk, men hører ingenting fra verken telefon eller headset. Tar jeg ut headsettet pauser musikken, og trykker jeg på play fungerer det fra høyttaleren. software problem?

  3. ... og 2.3 er antageligvis ikke så langt unna.

     

     

     

    Haha,den var god.

     

     

    Nei, skal du ha 2.3 på denne telefonen må du nok hive inn custom rom. har du bare roota, så har du egentlig ikke gjort så mye. du får ikke noe særlig mer muligheter, uten å installere custom rom. Så gjør det, enten miui eller oxygen:)

  4. Nei, knuste den.. Men det gjorde jeg i mars, så jeg håpet at prisen skulle synke når flere fikk telefonen. Man får jo kjøpt den ny for 1k..

    Da. Skrur de prisene opp, ikke ned hehe.

     

    Kjøp hos ventelo. 1089kr :)

    De har skrudd opp prisen sist gang jeg sjekka.

     

     

    De har jo tatt den vekk. Fy fadost!

×
×
  • Opprett ny...