Gå til innhold

Dj Frost

Medlemmer
  • Innlegg

    529
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dj Frost

  1.  

     

    Jeg måtte bryte mitt eget løfte om mod fri første gangs gjennomspilling av F4. Denne modden er bare et must og burde ha vært med i spillet fra release. Nemlig craftable ammo.http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/798/?

    Er ammo noe problem i spillet om man ikke kan crafte det? Eventuelt blir det altfor lett å skaffe ammo med denne moden?

    Du vil alltid finne andre måter å overleve på. Men å kunne lage ammo selv er noe jeg personlig synes hører hjemme i F4. Er ikke for lett å lage ammo. Den krever en god del items og krever at man har de rette perkene. Alltid rom for bedring og balansering men over all en god mod. Du får selv avgjøre om du vil adde den eller ei.

     

     

    Har ikke begynt å spille enda pga. jeg skal runde Witcher 3 først. Men er enig i det du sier at dette hører til, så ønsker å legge til mod`en når jeg skal spille. Måtte bare vite at det ikke ble for lett med ammo :) Takk for svar.

  2. Tja forstår det at max er 60hz men har sett på gaming i 4k på diverse spill og syns det ser meget bra ut for min del. Forstår ikke helt problemet. Ikke merket jeg noe med etterslep/hakking heller selv når det ble tynt ganske bra.

     

    Det som bekymrer meg er å bruke 35k nå som det er snakk om så mye nytt. Ja det kommer noe nytt hvert år, men med Pascal og Skylak føler jeg at det er snakk om et lite generasjonsskifte og ikke bare "noe nytt".

     

    Men sitter på dette, så mulig jeg burde vente et år til:

     

    2.00 641083 Kingston HyperX SSD 120GB 2.5" SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 555MB/510MB/s read/write

    1.00 650757 ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155 ATX, Z68, DDR3, 3xPCIe(3.0)x16, CFX&SLI, SATA 6Gb

    1.00 650238 Intel® Core i7-2700K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.5Ghz, 8MB, 95W, Boxed

    1.00 656310 Intel® High Performance Liquid Cooling for Socket-LGA1155, LGA1156, LGA1366 and LGA2011

    1.00 640644 Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 Kit w/4x 4GB, CL9-9-9-24, 1.5V, Vengeance Blue Hea

     

    Skjermkortet er et gammelt 5850, så vist jeg kliner til med 970 burde jeg nok leve en stund til! Men PC`n har durt å gått dag og natt i over 3år nå da, så følte bare d var på tide med utskiftning :p

  3.  

    Hei,

     

    Skal kjøpe meg ny gaming PC og er klar til å svi litt gryn. Har sett på et oppsett som inkluderer blant annet:

     

    I7 Extreme

    Geforce TItan eller 2 x gtx 980 sli

    16 eller 32gb ddr4

     

    osv.

     

    Spørsmålet er. Kjøper jeg hardware som egentlig er på vei ut med Intel "Skylak" og Nvidia "Pascal" på vei? Eller er dette fortsatt et stykke unna? Skulle gjerne hatt ny maskin nå, men kan smøre på litt tolmodighet om det har noe for seg. Prøvde å oppdatere meg litt på hva Hardware som er på vei, men fant ikke helt svarene jeg trenger :)

     

    Det kommer ikkje ny toppmodell før om minst halvannet år med intel, så det er ingen fare :) Kan være lurt å ha litt is i magen til "gtx 980ti" blir lansert, for å se på ytelsen til denne. Kjører man 1440p eller 1080p er jo 2x 970 en vinner.

     

     

    Skal kjøre 4K på en del ting, så derfor jeg sikter meg høyere en 970. Selv om det kanskje er godt nok?

  4. Hei,

     

    Skal kjøpe meg ny gaming PC og er klar til å svi litt gryn. Har sett på et oppsett som inkluderer blant annet:

     

    I7 Extreme

    Geforce TItan eller 2 x gtx 980 sli

    16 eller 32gb ddr4

     

    osv.

     

    Spørsmålet er. Kjøper jeg hardware som egentlig er på vei ut med Intel "Skylak" og Nvidia "Pascal" på vei? Eller er dette fortsatt et stykke unna? Skulle gjerne hatt ny maskin nå, men kan smøre på litt tolmodighet om det har noe for seg. Prøvde å oppdatere meg litt på hva Hardware som er på vei, men fant ikke helt svarene jeg trenger :)

  5. Noen av dere som har en fin guide hva man bør gjøre videre når man er lvl 100?

    Beste måten å få gear for pvp og pve raskt og enkelt.

     

    Syntes det var vanskelig å vite hva man skulle bygge, har pr nå snart lvl 2 barracks, gearworks, lumber mill, gladiator sanctium, engineering, blacksmith, salvage yard.

     

    Er veldig usikker på om jeg bør bytte. Tips?

     

    Denne hjelper deg nok en del:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=61Rqtd1rzss&list=UUwiaPYufmQOq5F1TI-FzQhw

    • Liker 1
  6.  

     

    Til ilvl 612 plukket jeg kun opp items fra treasures og gjorde første del av legendary questet. Etter det var det heroic farming.

    Snakker vi "kister" og lignende i Draenor da?

    ...og må man gjøre noe før de blir tilgjengelige? Er Nagrand-kistene de som har best loot?

     

    HandyNotes med TreasureHunter modulen vil gi deg lokasjonen til alle treasures på kartet. Noe av gearet er bare å plukke opp, andre dropper fra rare mobs. Disse rare mobsa er ikke like rare som før og respawner ganske ofte. Alle treasures er tilgjengelige from the get go.

     

     

    Hva skjer om jeg legger in denne etter at jeg har lootet noen skatter og drept noen rares. Vil den vise dem jeg har lootet/drept eller vil den registrere det?

  7. Hei,

     

    Har innstallert PermissionsEX på min FTB server, men nå går det ikke an å gjøre noenting. Ikke engang chatte. Har laget en gruppe med default:true og parseren sier at det ikke er noe feil med YML filen. Så her må det være noe annet som blokkerer. Har dette innstallert:

     

    Essentials

    LogBlock

    PEX (med ModifyWorld ogChatManager)

    WorldBorder

    OpenInv

     

    Edit: Alle plugins er installert med versjonen som er kompatible med 1.4.7 som er det mindcrack kjører på. BukkitForge er innstallert!

×
×
  • Opprett ny...