Gå til innhold

inside_448091

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_448091

  1.  

     

     

    Israel okkuperer ikke Gaza, de har (endelig) gått inn for å utrydde fienden, og trekker seg etter planen ut når det målet er nådd.

    Jeg har en nabo jeg ikke liker, kan ikke jeg også få lov til det ?

    Om naboen står og skyter på deg med skarpt og myndighetene ikke griper inn ser jeg ingen grunn til at du ikke skulle få lov til å forsvare deg selv. Noe annet ville jo vært underlig.

    Sett det litt i perspektiv; Du stjeler en del av naboen sitt hus og begynner å bygge en ny utleierdel til boligen din på hans eiendom. Deretter blir han sur og klager og du nekter å gi han eiendommen hans tilbake. Han begynner å kaste stein over på tomta di og du svarer med å sende missiler mot han.

    • Liker 4
  2. joa, men det er liksom bare ergelig og irriterende, trenger man virkelig og irritere et land som er i krig og faktisk har godtatt våpenhvile atm?

     

    De har kanskje godtatt en våpenhvile, men de har fortsatt okkupert mye land og bygget bosetninger samt opprettholder en streng kontroll på alt av varer inn til Palestina. Det skal en god del til mer enn en våpenhvile for at folk skal akseptere Israel nå til dags tror jeg.

    • Liker 3
  3. Er ikke det litt dumt å prøve å få ned offentlige ting der?

    mtp om en som styrer, som sitter langt ned i en bunker, plutselig får beskjeder om at alt mulig rart mister kontakt som igjen de kan tolke som at de stedene har blitt "tatt ut" fysisk?

    kan ikke dette bare gjøre ting værre?

     

    Anonymous har vel neppe mulighet og kapasitet til å ta ned kritisk infrastruktur. De targeter vel heller bare offentlige websider og lignende.

    • Liker 2
  4. De har sykt nice kjernenett da... men hvordan er det med internasjonale trafikken ? Går alt fremdeles trøkt igjennom NIX1 / NIX2 , og derav begrenset kraftig ?

     

    Hva mener du med det? Utenlandstrafikk (såkalt "transitt") går ikke gjennom NIX, det er ikke lov i henhold til NIX-kontrakten. Utenlandstrafikk kjøper hver enkelt internettleverandør fra såkalte transittleverandører (som regel større internettleverandører som TeliaSonera, Cogent, Global Crossing/Level3, osv).

  5. Til såkalt smartphone så er det veldig bra:-) Skjermstørrelse og prosessorkraft vokser i samme takt som batterikapasitet.

    Det er nettopp det jeg mener er problem. Man trenger ikke 4 nye kjerner eller særlig større skjerm nå, jeg mener fokuset nå bør være på batterikapasitet. Å gi toppscore til en telefon som gir knapt to dager på én lading er å sette lista alt for lavt. Dette er såklart subjektivt, men jeg mener fortsatt at man bør kunne forvente lenger batteritid.

×
×
  • Opprett ny...