Gå til innhold

teleduppen

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teleduppen

  1. Ja, HTC P4350 har Windows Media Player som støtter MP3. Det er kun miniUSB-plugg på telefonen, men du kan få kjøpt en overgang til 3,5 mm minijack slik at du kan bruke et hvilket som helst headset.

     

    -snubbel

    9502595[/snapback]

    Hvor kan jeg få kjøpt en slik overgang?

    9502994[/snapback]

     

    Har sett sånn overgang hos Telekiosken Klingenberg :) Ellers vil jeg tro endel butikker som selger htc har det o sortimentet sitt...

  2. Vurderer å bytte min Qtek 9100 til fordel for denne. Er det et steg frem eller tilbake? Er den raskere enn Qtek 9100?

     

    Har aldri brukt Windows Mobile uten touch-skjerm før - er det mange ulemper i denne utgaven av windows?

    8472422[/snapback]

     

    Jeg er flittig bruker av diverse telefoner til test da jeg jobber med å pushe ut den type telefoner:) Jeg gikk tilbake til p4350 på htc biten etter å teste s710 synes den var treig i respons (dog mye bedre skjerm i sollys enn f.eks p4350), og p4350 har samme tykkelse samt trykkfølsom skjerm. Men det er også smak og behag, lydkvaliteten er bedre på S710 både på høre, tale samt mot Plantronics Pulsar 590e (kongeheadset !!) En ting til som er avhengighetsdannet er Live messenger og Live search funksjonen på S710 men dette ligger i WM6, og det du vil være mulig å få oppgradert eksisterende wm5 modeller som tytn, p4350 ol til wm6 på sensommeren fra htc.com. (sier de da ;) )

     

    Ellers venter jeg spent på denne: http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm

    Kommer ut 16/07 i år

     

    Og har igjen byttet tilbake til min gode ganle E61 med 'mail for exchange' . Den svikter aaaldri :=)

  3. Va voldsomt så kritiske me sko ver me de stakkars jentene då.

     

    Det va nå ikkje akkurat deres feil...

     

    :)

    6583324[/snapback]

     

     

    HEEEELLOOOO de som trur t en kniv kan få en telefon til å sprenge bør ta opp fysikken igjen... Alle batterier leveres med SIKRING som ved ev uautorisert bruk skal kortsluttes. MAO IIIKKE SPREENGES.

    :!: :p:tease:

  4. Virker som den er utsatt enda lenger i nettbutikkene i alle fall

    6583709[/snapback]

     

     

    Jeg trodde den ville bli sluppet i norge nå til uken jeg da..

    Lei av å vente :S

    6583893[/snapback]

     

    Skulle komme 600 stk inntil Norge løpet av juli MEN utsatt til august.. så hovedslippet vil nok ikke komme før september tenker jeg.... Siste sjekk var ubekreftet inn 3.8.2006 MEN trur IKKE så mye på det :whistle: TyTN ser morsommere ut da... :thumbup:

  5. kabel er tull BT er best, jeg har kontor/rom overfyllt av kabler til diverse telefoner .. eneste must have er seriell til siemens (jo jeg vet usb kan gå men..) sli ta jeg kan oppgradere sw ! ellers BT og sparklan sin er den jeg har hatt best erfaring med...

     

    MobileAction er faktisk bra alternativ om du må ha kabel :)

  6. Ja skjult nummer er mulig og spore men da må politi og din tjenesteleverandør samarbeide og det skjulte nummeret må SELVFØLGELIG være registrert. Ja etter nyttår vil det komme der du kan reservere deg mot skjult nummer exakt dato er ikke satt etter det jeg vet... (de som har ip-telefoni vil fortsatt slite med det da..)

  7. anbefaler KUN ngt ennå OM du absolutt vil ha ip-telefoni, som etter min smak ikke er bra nok pga altfor dårlig linjekapasitet og lydkvalitet. Har bestilt fra min leverandør nå da .. (den N**) får å se hvordan løsingnen deres fungerer. Casen med andre ip-telefoni er at datatrafikk kommer først i køen og om du f'eks ser på streaming videoo, laster store filer som tar hele båndbredden så vil det påvirke telefonen så i de GRADER!!! ustabil linje hadde jeg nok da jeg hadde U** . MEN det er jo ikke alle som er like kresen på kvalitet da... :no:
×
×
  • Opprett ny...