Gå til innhold

Mjølk

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mjølk

  1. Det kortet skal vel ha 2 x 6 pins PCI-E kabler tilkoblet. Har du bare en 6 pin tilkoblet vil ikke kortet virke noe særlig.

    Ding ding ding, her var svaret.

    Synes installasjonsinstruksene var litt uklare på dette feltet så tenkte ikke spesielt over det, trodde den ekstra 6-pin tilkoblingen på kortet var til kort nr. 2 i tilfelle det skulle kjøres i SLI.

    Var vel litt kjapp med å løpe og be om hjelp. Takk til alle som svarte!

  2. Heisann,

     

    Har nettopp fått mitt "Gainward GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA" i posten som skulle erstatte mitt "XFX 8800 GTS" kort. Jeg kan også nevne at jeg fikk tak i 8GB Kingston RAM og en ny 2TB harddisk. Jeg tviler på at det er det nye minnet eller harddisken som er problemet siden de funker fint sammen med 8800-kortet.

     

    Det som skjer er at når jeg prøver å boote med 460-kortet i maskinen så kommer ingenting opp på skjermen og det kommer 1 lang og 2 korte beeps fra maskinen. Jeg bruker samme 6-pin strømkabel som satt i 8800-kortet (og klarer ikke se ut i fra instruksjonen at jeg trenger noe annet), og jeg har prøvd å sette inn kortet på nytt flere ganger i tilfelle det ikke satt skikkelig i første gangen.

     

    Mitt setup er:

    Gigabyte GA-EP45-DS4 hovedkort

    Intel core 2 duo 3.0ghz E6850 cpu

    8GB Kingston HyperX PC2-8500 ram

    Corsair hx 620w psu

     

    Noen som har noen tips? Eller er det bare å sende kortet inn og få tak i nytt?

  3. Har et lite spørsmål ang. ThinkPad SL-serien. Vurderer å bruke denne i jobbsammeheng, og skulle da ha hatt en skikkelig dockingløsning. Fikk høre at Lenovo er typisk sett flinke på dockingløsninger, men at SL-serien har hatt litt problemer med akkurat dette. Vet noen hva tilfellet er her?

  4. Update:

    Vi har cleared Naxxramas og The Obsidian Sanctum på 10-mann og ønsker å rekruttere flere spillere slik at vi kan gå videre til 25-mann!

     

    Guildnavn: Exception

    Hjemmeside: http://www.wow-exception.com

    Server: Anachronos, Horde

     

    Exception er en nystifta guild på Anachronos av ex-hardcore raidere som er interessert i å få en ny start. Flere av oss har flytta fra andre servere til Anachronos i et forsøk på å samle venneflokken på en server, slik at vi kan nyte ”Wrath of the Lich King” sammen.

    Vi har lyst til å komme oss langt i end-game content, men vi har ingen planer om å bli hardcore ettersom de fleste av oss er ferdig med studiene og har andre ting å fylle dagene med.

     

    Hva ser vi etter?

    Norske spillere som er interessert i å bli med i en uformell og behagelig guild som fokuserer på å ha det artig i stedet for å se på WoW som jobb nummer to. Vi er på utkikk etter ranged DPS og healers, og spesielt hunters og mages. ;) Vi ser også helst at du er en voksen person som tåler en spøk. Det vil si 18+.

     

    Hvis dette høres interessant ut så kan du ta en tur innom vårt forum, eller snakke med Zmat, Mjølk eller Sirgudrun i spillet.

     

    Edit: Oppdatert hva vi ser etter.

    Edit: Oppdatert raid progress & hva vi ser etter.

  5. Jeg kjøpte en SMC 7008ABR 8-ports router for et par måneder siden fordi jeg skulle sette opp et lite hjemmenettverk hjemme hos meg. Men jeg lurer på om hvis PCen ligger rundt 20m fra routeren, så må routeren ha en slags forsterker hvis den skal klare å sende signaler? Problem:

     

    Routeren står på datarommet, rett ved datamaskinen min og har fungert som bare det så langt.

    Hjemme hos meg har vi 3 maskiner, 2 av de skulle ha internett. Den ene er min, som står på datarommet (kalt PC1 for enkelhetens skyld).

    Den andre (kalt PC2 for enkelhetens skyld) brukte å stå på rommet ved siden av, ca. 2 meter i fra routeren og det gikk helt fint.

     

    Men når vi bestemte oss for å flytte PC2 til kontor rommet i det samme huset, som ligger ca. 20m unna routeren, så begynte problemene.

    Jeg hadde ingen problemer med PC1, men PC2 fikk rett og slett ikke kontakt med routeren. Eller rettere sagt, den fikk verken tilgang til internett eller nettverket. Det lyste både på nettverks kortet og på routeren, men når jeg gikk inn på setup'en på routeren så var det ingen reaksjon. PC1 stod oppført som en del av nettverket, men PC2 var ikke der selv om det lyste både på nettverkskortet og på routeren. Og når jeg prøvde å søke etter PC2 via. PC1 så fant den ikke noe.

     

    Først trodde vi det var pga. at kabelen vi brukte ikke taklet sånne lengder (2m fint, 20m ikke bra). Så vi skiftet til en ny kabel. Den funket heller ikke.

    Så vi kontaktet en fyr som vi kjenner fra Telenor, som er flink med datamaskiner. Han sendte oss en ny kabel samt at han fortalte oss hvordan vi skulle lage pluggene. Men dette funket heller ikke. Vi skjønner rett og slett ikke hva som er galt.

    PC1 kjører WinXP og PC2 kjører Win98. Men, dette kan heller ikke være problemet ettersom vi prøvde å flytte PC2 inn på datarommet og da funket det helt fint.

    Enten er der routeren det er noe med, eller så bruker vi feil kabel, eller så lager vi pluggene på feil måte.

    Andre ideèr? Hjelp? :-? (lang post - sorry).

  6. Vi har allerede lagt opp rør i veggene så kabler er ikke et problem, så orker ikke å bruke ekstra penger på en trådløs router.

     

    Jeg tenkte på å få tak i meg en SMC 7008ABR 8-ports router. Jeg valgte en 8-ports router slik at jeg kan ha venner på besøk som kan spille i nettverk. :)

    Må ut med litt mer penger enn det jeg forestilte meg først, men men, det er en engangs-kostnad jeg må leve med.

     

    Det jeg lurer på er om er om det fins muligheter for å åpne enkelte porter med denne routeren slik at jeg kan f.eks. shoutcast'e, spille forskjellige spill og drive med filoverføring (som jeg har hatt problemer med før)? Har hatt problemer med DCC over IRC for eksempel, og over MSN. En annen ting jeg lurer på er om det går an (hvis det er nødvendig), å aktivere DMZ slik at alle porter blir åpnet?

  7. Familien og jeg skal flytte om noen dager og skal få tak i oss trådløst bredbånd internett fra det lokale E-verket (som er stabilt selv om de fleste trådløs internett tilbudene har et dårlig rykte).

    Anyway, vi skal dele denne internetten mellom 3-4 datamaskiner i huset, og trenger derfor en brukervennelig og bra router.

    En kamerat av meg sier SMC funker bra, og han har selv denne routeren.

     

    Problemet er at den han har stenger av forskjellige porter som han har problemer med å åpne, så han kan ikke spille enkelte spill med denne routeren. Jeg er spill-fanatiker selv og vil ikke ha det samme problemet.

     

    Derfor ber jeg dere PC-guruer om hjelp til å finne en router som funker fint (hardware, vil ikke ha en PC box som router). Som ikke stenger av porter som jeg vil ha åpne, at den er brukevennelig og at den er i den rette pris-klassen (ikke for mye over 1000 NOK, helst langt under det). Takk på forhånd.

     

    PS. Jeg er ikke flink med datamaskiner selv så denne post'en kan virke litt "noobish".

×
×
  • Opprett ny...