Gå til innhold

RubbrDuck

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RubbrDuck

  1. Takker for innspill om rammen. Jeg bruker Lightroom 3.2 og Photoshop CS5. Blir muligens litt videoredigering i nærmeste framtid. Spiller ikke inn musikk, men jeg har et enormt musikkbibliotek (ca. 750gig)som jeg hører mye på. Vet at 12 gig ram er litt overkill, men det er jo litt morro da...

     

    Noen som har tanker omkring GPU?? I tillegg til overnevnte blir det nok også litt spilling. Pris er ikke så veldig viktig, men det bør kunne "dra skinnet av pølsa", for å si det sånn. Skal brukes i et 2 skjerm oppsett hvor hovedskjermen kjører 2560 x 1440 .

     

    Erling

  2. Hallo!

     

    Jeg har nettopp kjøpt følgende utstyr:

     

    ASUS Rampage III Extreme

    Intel i7 950

    OCZ Vertex 2 120gb SSD

    Dell U2711 Monitor

     

    I den forbindelse har jeg et par spørsmål... Jeg har lyst til å bestille denne ram løsningen, men den står ikke på ASUS sin liste over komatibel ram for hovedkortet. Er det krise? Jeg mener jeg har sett bilde av denne kombinasjonen et eller annet sted. Noen som har erfaring?

     

    En annen ting er at jeg mangler GPU. Skjermen har høy oppløsning, som vel stiller krav til et solid skjermkort.. Noen forslag? Jeg jobber mer med bilder enn jeg spiller, men det bør passe til begge deler.

     

    Håper på noen glupe svar :roll:

    Erling

  3. Gladmelding til alle som bor i Oslo!!

     

    Etter å ha lest denne tråden og den andre laaange reiste jeg til Computer City på Analbru. Det er riktig som det ble opplyst tidligere i denne tråden at utstillingsmodellen er S panel. Etter litt om og men fikk jeg lov til å kjøpe den til full pris. Alle som var på lager var merket med "A" på baksiden.

    MEN da jeg tittet litt nøyere på utstillingsmodellen så jeg at den bar tydelig preg av å ha stått 1,5 mnd i utstilling. Derfor tenkte jeg "Hvor galt kan det være??" og tok med meg en helt ny hjem. Gleden var derfor stor når jeg kom hjem og tittet på service menyen. Der står det: AMLCD 220M1 :)

     

    Skjermen svarer 110% til forventningene... Nydelig bilde. Ingen flimring. Ingen bleeding. Skulle ønske jeg hadde råd til 2stk...

     

    Så løp å kjøp over disk hos CC på Analbru. Kun 150,- dyrere enn på nett hvis du regner med frakt....

×
×
  • Opprett ny...