Gå til innhold

Turbosiggen

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turbosiggen

  1. Til Android finnes det app som heter Unlock with WiFi, men jeg er usikker på denne finnes til Iphone.

    En app som låser opp kodelåsen din på iphonen når en er innenfor et wifi nett. Jeg har kodelås på min iphone for beskyttelse, men blir lei av å låse den opp hele tiden når jeg er hjemme. Det jeg tenkte da var at man har en app der man legger til et nett som f.eks kan være nettet hjemme. Når man da kommer hjem fra jobb/skole, så slipper man å trykke koden flere ganger når man skal åpne den. Man trenger bare å trykke koden én gang for så å slippe det flere ganger. Når man drar vekk, til jobb/skole og er utenfor rekkevidde, så må man trykke inn koden for hver gang man åpner iphone :thumbup:

  2. Helt enig med Klute. For å bestemme om det er kultur må man vel først definere hva kultur er. En svært vid definisjon "er kulturen utgjør alle de ferdigheter og vaner som mennesket har tilegnet seg i kraft av å være et samfunnsmedlem". Tabloid sett blir dette at det å spise er biologi og det å spise med pinner er kultur. En annen vid definisjon er "all kunnskap som blir overlevert til neste generasjon". Spill vil være med i begge definisjonene og vil ikke være noe sterkt argument for at gaming er en positiv aktivitet. Hvis vi derimot kan overbevise om at spill er høykultur, er vi kommet ganske langt. Da kan vi sidestille spill med litteratur, drama, opera o.l. Men jeg fant ikke noe god definisjon på høykultur, så jeg spiller den ballen videre.

  3. Når man støter på slike problemer kan det være lurt å skrive feilmeldingen inn i Google. Da får man ofte svar. Som regel er ikke du den første som opplever akkurat dette problemet.

    Fant dette etter to sekunders søk fra http://www.madboot.com/index.php?option=co...msg18;topicseen

     

    An NTLDR is compressed error is pretty easy to fix(much better then NTLDR is missing errors!).

     

    First you need to boot to the recovery console.

     

    To boot to the recovery console follow these steps:

    1. Insert the Windows XP CD-ROM into the CD-ROM drive, and then restart the computer. Click(or press any key) to select any options that are required to start the computer from the CD-ROM drive if you are prompted.

    2. When the "Welcome to Setup" screen appears, press R to start the Recovery Console.

    3. When prompted type "1" or if you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you must access from the Recovery Console.

    4. When you are prompted, type the Administrator password. If the administrator password is blank, just press ENTER.

    5. Now you should be at the comman prompt and ready to repair the ntldr file!

     

    Now all you need to do is enter the following commands(in order) and each command on a new line just like you see them here:

     

    Code:

    cd \

    attrib -c ntldr

    exit

     

    Your computer should now reboot, and everything "should" work!

  4. Jeg vil gjerne overføre noen opptak fra en diktafon til pc'en. Problemet er at diktafonen ikke har noen datautgang, bare for høretelefoner.

    Jeg satte inn en lydkabel fra høretelefonutgangen og inn i mikrofoninntaket på pc'en. Så spilte jeg av og tok opp med Audacity. Men når jeg spiller av opptaket kommer det stort sett bare skurr og tull, med spor av stemmer langt der inne. Er det noen som har et forslag til hva jeg kan gjøre?

     

    (Burde dette innlegget vært lagt under "programvare"?)

  5. Jeg har kjøpt meg en ny laptop, men jeg har problemer med å få den på nett. Jeg har en linksys WRT54GSV4 trådløs router.

    Når jeg kopler meg på med "motta IP-adresse automatisk", får jeg opp feilmeldingen: kan ikke fullføre reparasjonen fordi følgende handling ikke kan fullføres: Fornyer IP-adressen.

    Når jeg setter opp nettverkskoplingen manuelt med egen IP-adresse innenfor routerens område, får jeg koplet meg opp. Men jeg får ikke mottatt noen pakker når jeg er på nettet.

     

    Har prøvd med kabel, og da funka det som bare det..

     

    Noen som kan hjelpe?

  6. Jeg leiter etter et 2d-bilspill som jeg spilte mye for noen år siden. Det var gratis og nedlastbart. Man kunne velge forskjellige biltyper, alt fra go-cart og lastebil til formel-1 og man kjørte mot datamaskinen. Man kunne selv velge hvor gode motstanderne skulle være. Man kunne selv lage baner og legge ut disse på hjemmesida til spillet. Her lå det en haug med baner som andre hadde lagd.

     

    Er det noen der ute som kan hjelpe?

  7. Jeg kjører NOD32 antivirusprogram, men i det siste har jeg ikke fått noen oppdateringer av virusdefinisjonene. Jeg får opp følgende melding:

     

    "Your NOD32 version is up-to-date. No update necessary."

     

    Før pleide det å komme en oppdatering omtrent hver 3.dag. Men nå er siste oppdatering fra 22/3 06. Er dette normalt? Og hvis nei, hva kan jeg gjøre?

  8. Jeg får fortsatt opp siden med feilmelding og uten innloggingsmuligheter.

     

    Jeg synes også det er rart om kameraten min har siden cached, blant annet fordi han fulgte med på et virtuelt race som krever oppdatering av siden hver runde. Men jeg kan ikke så mye om dette, så kanskje jeg tar feil..

×
×
  • Opprett ny...