Gå til innhold

inside_446359

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_446359

  1. Aktiv støydemping er no' fordømt møl. Det tilsvarer å bytte ut naturlig støy fra omgivelsene med artifacts som er mye mer irriterende.

     

    Den eneste støydemping som har noe for seg er den støydemping som fjerner bakgrunnsstøy slik at det blir mulig for personen i andre enden å høre hva du sier når du eksempelvis er på en flyplass eller i et fabrikklokale. Bare i slike tilfeller hvor alternativet er mye verre er det mulig å godta artifacts, men i slike tilfeller stiller en ikke HIFI-krav, men er mer enn fornøyd med at samtalepartner kan høre hva du sier.

     

    Først sier du at det er no emøl for etterpå å prise det. Ja, ja.

    • Liker 1
  2.  

     

     

    Solide 43 tommer.. . 75 tommer hadde vært noe.

    75" pc skjerm er ikke noe som vil komme i nærmeste fremtid.

    Tror du heller skal titte på tv utvalget.

    Hvor står det pc-skjerm?

     

    rettelse: Skjerm, ikke tv (ingen tuner)

    Det er en monitor. Å si skjerm kan bety hva som helst. Jada, jeg pirker. Blir av og til bare litt oppgitt over ubehjelpelig språk hos "journalister"...

  3. Hei

    Jeg fikk en 600MB oppdatering igår - jeg var litt opptatt bak rattet så jeg trykket ja/install - og bet meg ikke merke i hva som var i oppdateringen. Noen som la merke til det ?

    Forbedret automatisk lysstyrke kontroll, forbedret tilkobling til datamaskin og tok i bruk månedlig google backup tror jeg det stod. Og den vanlige disclaimeren om at det kan være mye annet rart.

  4. Den passasjen som nevnes på slutten i artikkelen gir vel ikke iRobot anledning til å gjøre hva de vil, den regulerer håndtering av brukerdata i tilfelle eierskap av selskapet og dermed brukerdata overføres til noen andre, det betyr ikke at iRobot kan dele brukerdata med 3.

     

    Det er viktig å ha fokus på slike ting, men det er også viktig å ha tunga rett i munnen slik at diskusjonen går på riktig grunnlag.

     

    Du tar feil. Les hele sitatet. Det myldrer av smutthull. De kan foreta en omorganisering eller selge en aksje til amazon og vips....

  5.  

     

    Neppe garantisak. Har man fått hull i høyttaleren må man nok dekke det selv.

    Tror han mener at beskyttelsen har mange små hull slik at lyden skal komme ut.

    Nettopp. Disse hullene har lett for å tettes. Synes lyden i den andre enden skurrer en del.

     

    Prøvd å blåse rent?  En flaske luft koster ikke all verden og er kjekt å ha for å blåse rent tastaturer og mye annet.

  6. Blir plaget av at ofte når jeg tar opp mobilen så er Samsung-appen Musikk på låsskjermen. Min valg er da play, forrige, neste eller dra opp menyen fra bunnen av skjermen for så å gå tilbake og så få opp vanlig startskjerm slik at mobilen kan låses opp.

     

    Om jeg er i ferd med å spille av noe med appen hadde det vært greit, men dette skjer med appen i pausemodus og når det er lenge siden jeg har prukt dem appen, typisk for over 10 rebootinger siden.

     

    Er det noen andre måter å stoppe dette tullet på enn å avinstallere appen Musikk?

    Kan det ha noe med de appene en viser på låseskjermen å gjøre? Der kan en jo velge å vise opp til flere. Disse musikkavspillngsprogrammene er vel satt opp til å kunne vises på låseskjerm slik at en kan pause/starte skippe etc uten å måtte låse opp.

  7.  

     

    Det hjalp å skrive om det. Tror telefonen min tok hintet og skjerpet seg. I dag får jeg ihvertfall varsler fra snapchat med en gang. Kanskje du burde prøve det du også

    Har vært sånn et par uker nå tror jeg. Snapchat vil jeg ikke ha. Enda jeg skrev om det i sted så har det ikke hjulpet.

     

    Kan det være en litt overivrig strømsparing?

     

    Hvis en går inn i settings - device maintenance - battery, 

    så er det to valg nederst på siden. Der kan en legge inn app'er som ikke skal, eller alltids skal strømspares/avsluttes.

    Hvis en legger inn den relevante app'en under "unmonitored apps", så kanskje? 

     

     

    Veldig bra tips. Desverre så husket jeg når jeg kom inn at jeg jo har skrudd av all batterisparing (og kjører med max lysstyrke også...) så det er nok IKKE der problemet ligger. 

  8. Den siste uken har min S8 begynt å rote med varsler. Varsler som tidligere dukket opp i notification bar med en gang, har nå begynt å dukke opp mange timer etter at de skulle. Det er som regel bare på snapchat og Facebook det skjer. Når varslene endelig dukker opp, så kommer alt på en gang, dvs jeg får varsel om at jeg har 20 snaps osv. selv om jeg har åpnet de for mange timer siden. Noen som har opplevd liknende?

    Har lignende på både FB, epost og android messages.  De røde merkene med tall i lagger voldsomt og oppdateres ofte ikke. 

  9.  

    Og hvordan ville så DU ha testet forskjell på FUll HD og 4K???

    Ved å bruke skjermstørrelser og sitteavstand som er _relevant_.

     

    Hva som er relevant for meg og deg er ikke nødvendigvis det samme, derfor kan det være behov for forskjellige tester.

     

    Det du legger opp til er en selvoppfyllende profeti: test om man kan se forskjell på A og B ved å variere test-betingelsene inntil man ser forskjell på A og B. Det lærer man ikke noe av, og jeg ser ikke helt hva du mener er poenget med testen du skisserer.

     

    -k

    Dette er egentlig enkelt. Les overskriften på artikkelen. For å se forskjell på HD og UHD må sitteavstanden være lik for begge tv'er og begge tv'er må være like store. Testinnnhold og innstillinger må selvsagt også være så like som mulig. Sitteavstanden må være akkurat så nærme at du ikke ser oppløsningen på den med høyest oppløsning. Siden overskriften på artikkelen kun referer til oppløsningen melleom de typene skjermer kan du ikke konstruere testen slik at den antatte fordelen med UHD blir maskert. Jeg garanterer deg at dersom du ikke har problemer med synet så vil forskjellen være helt åpenbar!

     

    Det som er irrelevant er at du legger ord i munnen på meg.

  10.  

    Bruk Samsungs Smart Switch App så ordner den med det meste, men desverre ikke alt....

     

    http://www.samsung.com/us/support/owners/app/smart-switch

    Har tidligere brukt Samsungs Smart Switch 2 ganger ved factory reset og begge gangene ble alt av data tapt til tross for at appen sa den hadde tatt vare på alt.

     

    Fikk oppgradert til 7.0 uten noen problemer og alt av data ser ut til å ha blitt bevart. Har ikke tatt reset etter oppgraderingen og ser foreløpig ingen grunn til det. Det eneste jeg måtte passe på var å endre til full oppløsing igjen etter oppdateringen.

     

     

    Ikke helt sikker på hva du mener med "alt av data", men jeg har brukt appen flere ganger og det har funket bra.  

×
×
  • Opprett ny...