Gå til innhold

Fjart

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjart

  1. Fikk lastet ned siste oppdatering, og har nå 10C.

    Den har ikke medført noen forbedringer for mobilen min, tvert imot. Nå opplever jeg tilogmed at mobilen blir helt død av og til, og jeg må ta ut batteriet.

    Mistenker vel at det er en feil med denne oppdateringen, og at de derfor har trukket den tilbake....begynner å bli litt lei av å ha en mobil som ikke fungerer.... :/

  2. Kjøpte meg denne mobilen i dag, og leste denne testen etterpå...

    Kjenner meg ikke helt igjen i denne anmeldelsen nei.

    For det første har jeg veldig god lyd under samtale. Nesten som en annen her nevnte, at jeg nesten må skru volumet ned.

    Det å skrive meldinger med denne er jo helt supert, fungerer som bare det.

    At det også står i testen at den ikke har blits, stemmer jo heller ikke.

    Kjennes solid og god ut. :thumbup:

  3. Vent nå litt. Her er det noe som ikke stemmer:

     

    Symbian OS er et avansert operativsystem for smarttelefoner.

     

    Smarte mobiltelefoner blir stadig mer vanlig i gatebildet, og flere og flere vil ha muligheten til å installere ekstra programvare på telefonen sin.

     

    Hva med series 40? Det er da vitterlig ikke smartmobiler, men kjører jo symbian. Føler at man blander litt epler og pærer i den artikkelen her.

     

    Det virker som om forfatter her har trukket konklusjonen symbian=smarttelefon. Og det er feil.

     

    Serie 40 er jo ikke symbian da....

  4. Foresten.

     

    Hvordan er det hvis jeg bestiller abb og ny telefon fra samme leverandør som jeg har nå. Altså Djuice. Men, siden det er nytt abb, og ny telefon og jeg fortsatt har bindingstid igjen på mitt nåværende abb. Hvordan blir dette ?

    Du kan endre abonnementet nå, og event. vente til bindingstiden går ut før du bestiller ny mobil med ny bindingstid.

    Hvis du kjøper ny mobil m/nytt abonnement nå må du betale for brudd på bindingstiden.

  5. Jeg innstallerte Windows Live Mail, og fikk problemer med å hente ned epost. Det går fint å sende epost, men når jeg skal sjekke om det har kommet ny epost kommer det bare en feilmelding.

    Googlet litt, og fant ut at feilkoden 0x800CCC0F ofte var relatert til Norton. Men siden jeg ikke har innstallert Norten, må feilen ligge ett annet sted.

    Er det noen som kan hjelpe meg?

    :hmm:

    post-29804-1189956895_thumb.jpg

  6. Hehe, regnet selv med at dette ville komme. Symantec sine produkter er helt ypperlige for n00b som sitter foran PCen og konsekvent legger inn virus ubevisst. Men vil ikke skryte de i skyene for den grunn. De er og forblir møkk i forhold til NOD32, Kaspersky, osv..

    8038189[/snapback]

     

    Ja, for all del....det er jo selvfølgelig ikke mulig å være fornøyd med noen av Symantec sine produkter. Og hvis man tilfeldigvis skulle være være fornøyd, ja da er man jo nødt til å være en n00b....

    :nei:

  7. Jeg lastet det ned på fredag, og ble faktisk overrasket over hvor fint det fungerer. Jeg må si jeg var skeptisk til et program som gjør såpass store endringer i systemet.

    Jeg opplever ingen tregheter eller noen andre problemer. Så utifra mine opplevelser kan det anbefales....blir ganske stillig....

  8. Jeg har en hp pavilion ze2216ea bærbar pc.. Jeg lurte på om det går an og justere farten på viftene?? Jeg har prøvd med speed fan men det gikk ikke....

    Noen som vet hvordan jeg kan gjøre det??

    6901234[/snapback]

    Nå er det ikke så vanlig å kunne regulere hastigheten på vifta selv.

     

    På noen maskiner kan du bruke ulike "strømprofiler" som påvirker viftehastigheten. Evt. kan du bruke tredjepartsprogramvare (som du har prøvd). En tredje mulighet er å bruke Notebook Hardware Control til å regulere voltstyrken på prosessoren (forutsatt at du har en Intel-cpu), som igjen medfører lavere varme og trolig mindre viftestøy.

    6903381[/snapback]

     

    Notebook Hardware Control fungerer meget bra. Har undervoltet min bærbare og nå er det meget sjelden vifta går.....meget behagelig....

    :yes:

×
×
  • Opprett ny...