Gå til innhold

inside_445887

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_445887

  1.  

    Nå er nå Origin mest ment for at EA skal kunne gi ut sine egne spill så at de tar 30% fra seg selv går vel helt fint for de.

    Leste nylig at noen skrev at Steam ikke tok noe for cd nøkler som utgiveren genererte hos steam og delte/solgte ut ellers i butikker og sånt så de 30% steam tar ligger angivelig egentlig rundt 20% hvis en inkluderer de.

     

    https://arstechnica.com/gaming/2019/04/why-valve-actually-gets-less-than-30-percent-of-steam-game-sales/

     

    Yup, har tilogmed en kilde her fra beste hold

     

    https://partner.steamgames.com/doc/features/keys?l=norwegian&language=english

     

     

    Steam keys are meant to be a convenient tool for game developers to sell their game on other stores and at retail. Steam keys are free and can be activated by customers on Steam to grant a license to a product.

    Det gjelder jo kun om spillet selges utenfor steam.

  2.  

     

    Det er relativt vanlig å kjøre custom firmware på miningkort, og det bryter garantien. Men ja det er en relativt dårlig ide å kjøpe miningkort som har stått på 100% load 24/7.

    5 års reklamasjon er guds gave til oss :D

    "Dersom det foreligger en mangel ved tingen" https://lovdata.no/NL/lov/2002-06-21-34/§27 .

     

    Om du kjører over en ostehøvvel med et tog er det altså ikke snakk om en mangel leverandøren er ansvarlig for, men en selvforskyldt en. Om en så kjører custom firmware eller på andre måter kaster grafikkkortet under toget (forutsatt at vi ikke snakker om en vare som er ment å tåle å kastes under toget), kan man altså ikke komme løpende tilbake til produsenten å klage på at den ikke tålte det, uavhengig av hvor vidt man har reklamasjonsrett.

    Det står ingenting om alt ett grafikkort ikke kan stå i en PC som er på 24/7. Det må eventuelt være om du har modifisert firmware som ikke er tillatt. Når det er sagt så hadde jeg selv vært skeptisk til å kjøpe ett som er brukt på den måten.

  3.  

    Kontanter er også skjyldig for narkohandel så dette er en sinsykt dårlig unskjyldning. Jeg ser ikke forskjell i det heletatt. Kryptovaluta er den nye kontanten i fremtiden, kontanten som har eksistert i årevis. Vi alle vet at kontanter er på vei ut nettopp fordi regjeringen vil ha 100% oversikt over hva vi bruker pengene på, de vil styre pengene vårs, i fremtiden må vi spør om lov før en betaling blir gjennomført, er det slik dere vil ha det befolkning? I kryptovaluta styrer du pengene selv uten at en tredje part skal være innblandet i pengene dine som du selv har jobbet ræva av deg for å få, jeg syns man skal bestemme selv hva man skal bruke de på, derfor velger jeg kryptovaluta

     

    Å sammenligne kontanter med kryptovaluta og spesielt om man knytter det til kriminell aktivitet blir i beste fall overforenklet og naivt.

     

    Resten av det du skriver er egentlig bare du som ikke ønsker å bidra til fellesskapet. Kontanter er på vei ut fordi det er tungvindt, dyrt og upraktisk. Og, vi er langt etter når det gjelder digitalisering av penger. I mange afrikanske land for eksempel har kontantfri økonomi vært mye mer utbredt ganske enkelt på grunn av kompleksiteten ved det å ha fysiske kontanter. Det er snart 10-15 år siden jeg kjøpte stekte flatbrød til fire øre og betalte med sms på en gammel knappetelefon.

    Når du sier at vi er langt bak i digitalisering av penger så stemmer ikke dette. Faktisk så er Norge ett av landene med høyest grad av bankkort. Det er flere utviklingsland som har løsninger for mobilbetaling osv men grunnen til dette er at en høy andel av befolkningen ikke har bankkort. Dermed kjøper de ett prepaid ladekort med cash og så bruker det mobilen til å betale. Det er altså ikke en erstatning til kontanter.

     

    Kryptovalutta kan anses som cash men med mer sporbarhet. Grunnen til dette er at Alle transaksjoner som gjøres er offentlige. Nå er riktig nok ikke personen bak kontoene nødvendigvis knyttet til en person men drt hjelper lite når du må veksle om Krypto til en valuta som du faktisk kan bruke til noe.

     

    La oss si at en person som driver med ulovligheter mottar betaling på krypto, hvordan får denne personen dette overført til bankkontoen uten at Det er sporbart? Det blir akkurat som å gå i banken og sette inn 100 000 i svarte penger og tro du slipper unna.

    • Liker 1
  4. Ikke helt korrekt.

     

     

    In September 1997, the former secretary of the Russian Security Council Alexander Lebed claimed 100 "suitcase sized" nuclear weapons were unaccounted for. He said he was attempting to inventory the weapons when he was fired by President Boris Yeltsin in October 1996.[34] In 2005, Sergey Sinchenko, a legislator from the Yulia Tymoshenko Bloc, said 250 nuclear weapons were unaccounted for. When comparing documents of nuclear weapons transferred from Ukraine to weapons received by Russia, there was a 250-weapon discrepancy.[35] Indeed, several US politicians have expressed worries....

×
×
  • Opprett ny...