Gå til innhold

inside_445800

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_445800

  1. Har vært med i Tromsø-testen. Ikje hatt noen problemer at tuneren ble tregere. Men opplever ofte avspilling fra ukesarkiv avbrytes brått. Må da starte avspilling på nytt, men kan heldigvis fortsette fra der det kuttet.

    Har også hendt av hele tuneren går i stå dersom jeg spoler under avspilling fra ukesarkivet. Må da resettes med å ta strømmen til den.

    Har den første ADB-tuneren.

     

    Hei.

    Det er fint hvis du kan sende meg en mail med navn/info på [email protected]. Det skal ikke stoppe på denne måten, så det er fint hvis jeg kan få en av teknikerne våre til å se på dette. Med hilsen Catharina Kokkim, Informasjonssjef Canal Digital Kabel-tv.

  2. Det samme ble jeg lovet ved lanseringen av den nye dekoderen, og alt hørtes veldig fint ut en stund med "ny giv" og fagre løfter fra CD.

    Men jeg er dessverre ikke innenfor dekningsområdet. Men jeg har fått en mail med "den gode" nyheten, slik at de kan få fristet meg litt før de linker meg videre til en opplysning om at jeg ikke vil få dette før ut på nyåret en eller annen gang. Ikke en gang en dato blir oppgitt.

    Men litt løftebrudd og forskjellsbehandling er vel egentlig ikke noe nytt. Så det ser ut til at vi fort falt tilbake til "det gamle" Canal Digital. Huff og huff.

     

    Hei dere. Vi har forståelse for at det oppleves som urettferdig at noen ikke får tilgang til tjenestene 21. November. For å rulle ut tjenesten må hver enkelt sentral i nettet tilrettelegges. Ved å tilrettelegge for 50 prosent av sentralene har vi mulighet til å åpne for 70 prosent av kundene før jul. Alternativet hadde vært å vente med alle til over jul. Vi har selvfølgelig full fokus på å få opp T-We for resten av kundene så fort det lar seg gjøre, men det er en stor jobb, derfor beregner vi litt tid. Med hilsen Catharina Kokkim Informasjonssjef Canal Digital Kabel-tv.

×
×
  • Opprett ny...