Gå til innhold

edgarr

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av edgarr

  1. Kan det være brannmur eller noe sånt som har blitt aktivisert, eventuell lete etter kameradriveren/profil på maskinen og slette den, og prøve på nytt med blanke ark.

     

    Jeg kan for lite til å vurdere dette. Jeg har lest at man burde installere den originale driveren som kom med kameraet. Dette har jeg ikke gjort siden det også er uttalt at Windows 7 sammen med Movie Maker har de drivere som skal til for Sony kameraer.

    Kan det være at dette gjelder for en del kameraer som for eksempel TRV12E, men ikke for TRV355E, og at det som skal til er å få tak i og installere den originale driveren?

    Fins det annen software for import som er mer robust enn Windows Movie Maker mhp kameratype? Jeg er ikke sikker på om jeg har den originale driveren.

  2. TERRATEC GRABBY - USB, inkludert MAGIX Movies on CD & DVD TerraTec Edition er alt du trenger.

    Gå inn på TerraTec support siden å sjekk om det finnes en oppgradert versjon av Magix softwaren etter at du har innstallert. Ikke registrer eller oppdater via Magix (den vil mase om det) der finnes ingen oppdatering, bare salg av dyrere programvare.

     

    Jeg startet akkurat en tråd i dette forumet der jeg prøver å oppnå det samme (Importere Hi8/Digital8 video) ved hjelp av et Sony DCR-TRV355E videokamera, men der jeg har problemer med at computeren ikke ser kameraet. Hvis ikke jeg får det til er jo dette et interessant alternativ. Hvordan vil kvaliteten på det impoterte produkt være, fra et Digital8 kamera sammenlignet med TERRATEC GRABBY-USB? (Kameraet har en S-video kontakt)

  3. Jeg ønsker å importere video fra Hi8 og Digital8 kassetter til en computer ved hjelp av et Sony DCR-TRV355E videokamera. Men hverken iMovie 11 eller Windows Movie Maker gjenkjenner TRV355E kameraet. Jeg bruker firewire, og oppsettet fungerer utmerket med et Sony DCR-TRV12E (MiniDV) kamera, både på Mac og PC.

     

    Det hører med til historien at den første kassetten jeg prøvde på iMovie med TRV355E ble importert, men da var det slutt.

     

    Det som forvirrer meg er at det på diplayet på TRV355E kameraet kommer opp "DV In" når det kobles til computeren, og ikke "DV Out" som kanskje er mer naturlig for det jeg prøver å oppnå. Jeg vet ikke om dette er årsaken til at det ikke fungerer, men greier ikke å finne noen måte å endre kamerainnstillingene fra "DV In" til "DV Out"

×
×
  • Opprett ny...