Gå til innhold

TheHagbert

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheHagbert

  1. Jeg prøvde dette spillet på gamescom, samtidig som så mange andre spill jeg fikk tid til. Og dette er uten tvil det kuleste, morsomste og mest flytende spillet jeg prøvde. Sverdkampene var helt utrolige, og ikke minst vanskelige! Skjønner ikke hvordan de fleste av dere her bare kan skyve vekk dette spillet når det ikke er noe annet spill med en slik slossmekanikk. I hvert fall ikke en som fungerer såpass flytende. Jeg gleder meg (i tillegg til alle kompisene som prøvde det også) utrolig mye til dette spillet, og det burde dere også! :)

    • Liker 1
  2. Sitat Smouchie:
    "Det sier seg selv at det ikke er i nærheten av BF4 grafikkmessig, spillet krever 24GB bare for multiplayeren alene, noe jeg synes var veldig mye for ett CoD-spill, Det som skuffer aller mest med dette spillet er hvor fantastisk dårlig optimalisert det er for PC, det KREVER 6GB Ram bare å starte opp, spillet spiser opp VRAMen din, har du 4gb vram på kortet ditt så er alt sammen slukt av Ghosts alene, hvor ingen skjønner hvorfor det bruker så mye da 1gb vram er mye mer enn nødvendig...

    Forhåpentligvis fikser de opp i de problemene, men det er nå man virkelig ser hvor "Konsoll-ifisert" de har gjort denne serien, desverre. Jeg er nok ikke den første som sier det, men: FPS-spill hører ikke hjemme på konsoll i det hele tatt og det vil det aldri gjøre. :L trist."

    Må si jeg er STERKT uenig med den siste påstanden din. Og jeg er nok ikke den første som mener det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...