Gå til innhold

inside_435715

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_435715

  1. Hvis du ønsker å fremstå som en troverdig debattant burde du for det første slutte å bruke betegnelsen klimafornekter. Det er primitiv hersketeknikk. Videre er det ikke slik at alle de som har en annen mening enn klimasiden er betalt for sine meninger. Det tilflyter nok klimasiden adskillig mer penger enn motparten. At du gjentar 97% myten viser at du antagelig ikke er så opptatt av de faglige diskusjonene. For det første avgjøres ikke vitenskap ved flertallsbeslutninger. Det er slik politikk blir til. For det andre er vel denne myten avkreftet for lenge siden.

    • Liker 2
  2.  

    Det er iallfall klart at du har nådd ditt personlige "tipping point" i klimadebatten. Men dessverre for deg, virkeligheten forsvinner ikke uansett hvor mye du skjeller ut meningsmotstandere. Men ditt voldsomme utbrudd er en god illustrasjon på hvor desperate alarmistene er blitt. Mange av dem har jo betydelige økonomiske interesser av at myten om nært forestående menneskeskapt klimakrise blir opprettholdt.

     

    Hva er forresten en "klimanekter"? Har aldri hørt om noen som nekter for at det finnes et klima på kloden.

    Mitt "voldsomme utbrudd" er en god illustrasjon på hvor irriterende det er å bli løyet opp i trynet hele tiden.

     

    Virkeligheten forsvinner ikke, det er helt sikkert og visst. Og virkeligheten er at AGW er reelt. Det finnes ingen anerkjente vitenskapelige miljøer på kloden som påstår noe annet.

     

    En klimanekter er en som benekter klimavitenskap.

     

    Du mener en som benekter den delen av vitenskapen du aksepterer? Slik sett er du også klimanekter siden du avviser alle andre vitenskapsbaserte meninger enn din egen. Å hevde at det ikke finnes noen vitenskapelige miljøer som mener noe annet er et bevis på enten liten innsikt, eller fornektelse. Du virker ikke særlig reflektert.

  3. Hvorfor går ikke Staten inn her og pålegger kommunene at videre boligutbygging legges på Hold inntil en trafikkløsning er på plass.

    Så langt vises det en total ansvarsfraskrivelse i å utvikle tilfredstillende infrastruktur i denne delen av Oslo området. Vi som jobber her ute på Fornebu opplever frustrasjonen hver dag mens politikerene sitter på løvebakken og spiller Pokemon go....! Kanskje de burde lete etter gjemte dyr her ute..så har det vel gått opp for dem realitetene..!?

     

    Staten er vel de som ivrer mest for utbygging siden de eide store arealer. Bærum kommune ble overkjørt.

  4. Politisk surr fra ende til annen. " Årsaken til utvidelsen er at boligbyggingen i området har blitt noe helt annet enn det som ble lagt til grunn da veien ble bygget, forteller Steffensen." Jaha, hvilket boligbygging ble lagt til grunn da? Vi har i mange år hørt at det skal bo 20.000 på Fornebo. Når det er arrangement på Fornebu Arena er det trafikkaos. Sannheten er at Staten, Oslo kommune og Bærum kommune ikke klarer å koordinere seg.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...