Gå til innhold

happy1234

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av happy1234

  1. Har nettopp fått hevet kjøpet av min HTC One X hos Komplett (http://www.diskusjon...owtopic=1482857), sitter derfor litt på gjerdet i forhold til hva jeg skal gjøre nå. Vurdere nå å kjøpe denne på nytt hos en annen leverandør, da jeg er veldig fornøyd med telefonen i seg selv - dog mindre fornøyd med feilene som følger med en høy prosentandel av modellen. Ser Dustin selger den til 3100 kr p.t. Det som holder meg tilbake er en eventuell lansering av ny toppmodell den kommende tiden, men regner med dette ligger et stykke frem mtp HTC One (som ikke fristet meg ved første øyekast)? I tillegg til det utsatte kameraet og de nevnte tekniske problemer. X + frister mindre av kosmetiske årsaker. Tips?

    Etter alt jeg har opplevd med HTC kundeservice og tillit til kunden, ville jeg lett valgt samsung... (dog var jeg fornøyd med hox´en min så lenge den var feilfri..)
  2. Jaja, jeg har nå akkurat sendt inn en HTC One X med et eller annet batteriproblem, skrur seg av ved Edge-dekning + lav batterikapasitet, når noen ringer meg, etter samtale og generelt hele tiden..oftere og oftere.

     

    Jeg er ikke kjent for å behandle telefonene mine pent, så den har både vært ringt med i regnvær + har fallmerker på alle hjørner + sprekk ved USB-inngangen. Forventet egentlig både støt og væskeskade på den..men, slik gikk det tydeligvis ikke.

     

    Fikk den tilbake i dag - HK byttet, simkortleser byttet + de har byttet hele casen så telefonen ser nå så og si helt ny ut med unntak av skjermen! :) Og alt gikk på garanti.

     

    Er jeg fornøyd? OHYES! :)

    Den suverene servicen du fikk hadde fått meg til å beholde HTC som favoritt.. Men det frister ikke særlig, når de ikke tror meg.. Snakket med service-ansvarlig på Lefdal i dag. Han avviste meg blankt og mente det var "sketchy" at jeg i det hele tatt leverte den inn når det foreligger solid bevis på at jeg har tuklet med telefonen.. Det er helt utrolig at man kan si noe sånt direkte til kunden.

    Da slang jeg klagen på bordet og kontaktet forbrukerrådet.. Har allerede fått svar fra Lefdal om at de er på saken og klagen er tilsendt ansvarlig hos Lefdal.. Hva koster det Lefdal/HTC å bare lytte til kunden? det blir en vinn-vinn situasjon; Tillit, kundetilfreds, mersalg og flere kunder!

    Sikker på at Alastor er fornøyd. Jeg misunner deg... Pokker, alt jeg må igjennom for å blir trodd på. Kos deg med telefonen din.

  3. Send saken til forbrukerrådet omgående. Jeg har en lignende sak gående mot HTC, og sist jeg oppdaterte meg så nektet HTC å kommunisere med forbrukerrådet. Flere slike saker vil tvinge HTC i tale, og jeg vil tro både du og jeg vinner frem i forbruker tvist utvalget.

    Herlig.. Godt å vite at det er flere som sliter med HTC.. Kommer til å sende inn klage i morgen. Ønsker deg lykke til med saksgangen.
  4. Lefdal/serviceverkstedet og HTC mener jeg har tuklet med telefonen min og konkluderer med at jeg ikke får noe igjen på garantien..

     

    symptom: mister dekning og kontakt med sim-kortet når jeg legger svakt press på høyre overside av mobiltelefonen. Har gjenopprettet til fabrikkinstillinger, har det nyeste software og har på ingen måte installert nogo-software..

     

    Hendelses forløp:

     

    Leverte mobiltelefonen til Lefdal service i håp om at dette skulle bli utbedret da mobiltelefonen fortsatt ligger innfor garantiperioden. Dog mottar jeg melding den 15.03.13 om at servicen ikke dekkes av garantien da det er påvist uautorisert inngrep på telefonen. (se bilde for det de mener er brudd på garantien)

     

    Jeg stiller meg uforstående til svaret og tar direkte kontakt med Lefdal. De ber meg ta kontakt med HTC-support. Dette får jeg i svar:

     

    “Grunnen til at det ble avslag er fordi det er tydelige spor på at telefonen har tidligere blitt åpnet.

    Det ser ut som det har vært i forbindelse med å bytte displayet på telefonen.

    Og det er desverre lite jeg kan hjelpe deg videre med.”

     

     

    Jeg opplever hele hendelsen som et brudd på kundetilliten og servicen. Jeg har på ingen måte grunn til å tukle med mobiltelefonen Dog blir det påstått at jeg har skylden. I Så tilfelle, oppfatter jeg det som om Lefdal har solgt meg en vare som tidligere har vært reparert, som ny, og frasier seg all ansvar. Samt at HTC ikke bryr seg et snev om å ta vare på/ha tillit til forbrukeren.

     

    Jeg vet det er flere som har slitt med HTC og slike påstander. se link:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1420691&st=1220&gopid=19663229entry19663229

     

    og forøvrig..:

     

    http://nb-no.facebook.com/LefdalElektromarked/posts/366058346802127

     

    Denne første linken svarte jeg på og har allerede fått svar fra en annen fra forumet med følgende melding:

    "Send saken til forbrukerrådet omgående. Jeg har en lignende sak gående mot HTC, og sist jeg oppdaterte meg så nektet HTC å kommunisere med forbrukerrådet. Flere slike saker vil tvinge HTC i tale, og jeg vil tro både du og jeg vinner frem i forbruker tvist utvalget."

    Skal i butikken i morgen og snakke med salgslederen og levere klage.. Håper de tar grep.post-297152-0-32083600-1364848433_thumb.jpg

    Dette er siste gang jeg kjøper en HTC.

    Noen med lignende erfaring?

    Vedlagt ligger bilde av det de mener (delta service og htc) er brudd på garantien.. ruglete kobberfolie med et lite brett i det.

  5. Hei.. Fikk lignende svar fra Lefdal slik som deg.

     

    Symptom: Mister dekning og kontakt med sim-kortet når jeg trykker svakt på høyre overside av min Htc one x.

     

    15.mars

    Hei. Din service: ***** dekkes ikke av garanti da det er påvist uatorisert inngrep på telefonen. Produkt lar seg ikke reparere. Kontakt oss på telefon

     

    -Reiser til lageret on snakker med servicemedarbeider. Han forstår ikke hvorfor jeg ikke får dekket dette på garantien og sender mail tilbake til verkstedet.

    -avventer en uke på svar, inntil jeg ringer Lefdal kundeservice; de ber meg ta kontakt med htc support.

    -mail sendt/sak opprettet hos htc 22 mars.

     

    25.mars

    Hei din service ****** er klar til henting. Det ble 363 kr å betale for serviceomkostninger. Henvis dem på lager- husk låne produkt.

     

    27. mars:

    mail mottatt fra HTC support med følgende svar:

     

    Hei,

    Har fått tilbake melding på eskelasjonen.

    Jeg beklager at måtte meddele at telefonen fortsatt er utenfor garantien

    Grunnen til at det ble avslag er fordi det er tydelige spor på at telefonen har tidligere blitt åpnet.

    Det ser ut som det har vært i forbindelse med å bytte displayet på telefonen.

    Og det er desverre lite jeg kan hjelpe deg videre med.

    Jeg håper dette besvarte din henvendelse.

     

    HTC

     

    (Jeg har selvsagt IKKE tuklet med mobiltelefonen...)

     

    29. mars:

    Reiser til forhandler, Lefdal Alna. De leverer tilbake telefonen og beklager med at de ikke kan gjøre annet.

     

    Og der står jeg nå.. Uten tillit fra hverken Lefdal eller HTC?.. No more HTC på meg.

     

    Dette er bildet Service verkstedet "Delta Service" sendte Lefdal- krøll/brett i en kobber-folie.

     

    Noen formeninger? Jeg er så frustrert. Har tross alt brukt 4000 kroner på mobiltelefonen...

    post-297152-0-15890200-1364846571_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...