Gå til innhold

VikingIM

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VikingIM

  1. jeg fikk 7.1.1. update igår, har merka at den har begynt å lagge noe veldig, spesielt spotify og snapchat, er forbanna irriterende. Noen som har opplevd lignende ? batteriet har og blitt endel dårligere 

    Spotify og Snapchat fungerer bra her, men for meg så har batteritiden gått betraktelig ned etter oppdatering til 7.0. Har ikke bedret seg med de nyere releasene heller. Med mitt bruk, så holder den ikke mer enn ca. 8-10 timer nå tenker jeg og det er alt for dårlig. Håper neste release kan bedre dette igjen, batteriet holdt fint en hel dag tidligere. 

  2. Har B6V her, kan bekrefte at stuttering forsvant etter firmwareoppdatering. Plex fungerer også flott, har dog ikke testet 3D, siden det ikke er det på den jeg har, spotify appen er også glimrende. Har en Nvidia shield som jeg har brukt frem til jeg fikk B6V'en, da i hovedsak til Plex, Spotify og Kodi, men det var dårligere bilde på Shield'en av en eller annen grunn, uten at jeg har prøvd annet enn å sette opp oppløsninga til 4K enda, så da blir det å bruke den på tv'en i stedet. Kodi i Webos 3.0 er det dog dårlig med enda, men bruker uansett i all hovedsak Plex til serier og filmer, så har ikke vært noe savn enda. Kan avslutte med at tv'en er helt fantastisk, så kommer ikke til å angre på kjøpet. :D

    • Liker 2
  3. Denne er på tilbud i dag og i morgen på komplett. Syns det ser ut som er meget bra tilbud, men for godt til å være sant? Noen innspill?

     

    Sony 55" UHD LED Smart TV KD55XD7004

     

    Ultra-HD(4K), HDR, 200Hz Motionflow XR, Android, GoogleCast, 4xHDMI, 3xUSB

     

    https://www.komplett.no/product/882259/tv-lyd-bilde/tv/tv-er/sony-55-uhd-led-smart-tv-kd55xd7004

     

    Frister litt for meg også, siden prisen ser god ut, men spørs om det er verdt det i forhold til min Panasonic 50" Plasma TX-P50ST50Y. Litt større, 4K og HDR. Men mest sannsynlig dårligere svartnivå m.m

  4. Hvilken battertid får dere på deres telefoner? Jeg er egnetlig utrolig skuffet, jeg kommer meg knapt gjennom en dag med denne telefonen med helt normalt bruk, litt surfing, noe musikk strømming fra spotify å ellers lite annen "tung" bruk. Til sammenligning klarte min snart 2 år gamle Sony Z2 helt fint 2 dager med akkurat samme bruken.. Synst det er litt rart ettersom 6P har større batteri samt et mer effektivt OS.

    Med relativt tung bruk så kommer jeg meg lett igjennom en hel dag. Gaming, sosiale medier, surfing, Spotify og Audible osv. Gikk også fra Z2 og selv om den også holdt ganske bra, så holder 6P'en lenger. 

  5. Jeg gikk fra Google Nexus player til denne, og må si at jeg er veldig fornøyd med oppgraderingen. Nexus'en fungerte ypperlig den, men merker at Shield'en er mer responsiv og spillegenskapene er topp. :) Angående plassering, så kan ikke det være et stort problem for de aller fleste og ikke nok til at det kan kalles et minus. Ja, det finnes mindre bokser, men denne er ikke stor den heller.

  6. Fikk min seint i går kveld. Ser forskjell på hvitbalansen i fra IPS panelet på Sony Xperia Z2, men bildekvaliteten er fortsatt glimrende, svartnivået er fantastisk i motsetning til Z2. Veldig fornøyd med telefonen og størrelsen går greit selv om jeg har ganske små hender til å være mann, liker veldig godt fingeravtrykksensoren. :)

     

    Har kjøpt ultraslim case for beskyttelse, samt Tempered glass til skjermen. (Dette var skadet i frakt, så venter på erstatning) 

     

    Ultraslim case: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=161884382026&view=all&tid=1329880939006

    Tempered glass: http://www.ebay.com/itm/262108377050?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT- Den har utskjæring for skjermsensoren, fikk i alle fall bekreftet det, selv om den var skadet. Leverandør sendte ut ny med én gang jeg sa i fra om skaden. 

    • Liker 1
  7. Noen flere som har fått nexus 6p nå og som kan si noe om skjermen? Bestilte en fra google store i julepresang til guttungen her i tillegg til den jeg bruker som jeg kjøpte i Riga, og litt forskjell på skjermene er det. Det er litt forskjell i rød fargen på disse 2 modellene. Er fornøyd med skjermen på de begge, men er vant til ips. 

     

    Dumt at det ikke er noe ny nexus modell med ips skjerm i grunn..

    Venter utålmodig på min, ble lastet opp på bil for utkjøring 16:30 og skulle komme innen 21:00 i dag, men ser dårlig ut. :p Skal si i fra hvordan min er når jeg får den. 

×
×
  • Opprett ny...