Gå til innhold

Sobril3

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sobril3

  1. Hei.

     

    Vet man ikke får dirket opp en kodelås, men hva med sikkerheten ellers? Enkelte kriminelle ser jo ut til å kunne dekode alt av elektroniske duppedingser.

     

    Hva med 13-åringen her hjemme som har venninner på besøk, og antakelig ikke er så nøye med at andre ser koden? Evnen til å forstå konsekvens av egne handlinger er uansett ikke ferdigutviklet før man er 25 ?

     

    Ser for meg et scenario med kodelåser og barn som er like vanlig som at nøkler mistes. Men konsekvensene av å dele en kode enn å miste nøkkelen er kanskje større? Og jeg tenker ikke på driting. Er mer paranoid enn som så ?

  2. Skal få ny telefon av arbeidsgiver. I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å vente til LG G6 kommer med tid og stunder, men nå som min G4 har gått på en smell trenger jeg ny rimelig umiddelbart. Er knallfornøyd med G4, og har satt ny rekord i levetid for mobil her hos meg (ett år).

     

    Hovedkriteriet for meg er godt kamera, samt at den har bra ytelse.

  3.  

    Telefonen gikk i frys så jeg måtte ta ut batteriet. Nå jeg skal starte den igjen får jeg bare opp dette bildet og ingenting skjer. Noen gode råd hvordan jeg skal få starte den?.maxresdefault.jpg

    Hei jeg hadde akkuratt samme problemet, leverte inn på Elkjøp og jeg foreslo selv at det kunne være hovedkortet som måtte byttes. Fikk telefon tilbake etter 1 uke med skiftet hovedkort. Funker tipp topp nå. Dette var kun for noen få uker siden.

    Samme skjedde med min. Hovedkortet ble byttet.

  4. Altså det skal jo bare fungere uten noe knoting med ruteren og frekvenser. Og det er jo samme på mobilnettet også hvis jeg forstår det rett.

    Høres ut som en D.O.A. sak for meg. Og da er det vel bare å levere den inn å få en ny.

    Er det bare bare da? Denne Samsungen som ikke lot seg fikse var det mye sure miner og hard skyts for å oppheve kjøpet på. De må vel sende den inn på service igjen etc? Eller er det slik at når det er bugs innenfor en 14-dagers periode så kan man få ny?

  5. Ok, du har sikkert ett nett som sender på 2,4 GHz og ett på 5 GHz, sant?

    Om du har forsøkt begge, så kan det jo tyde på at det er noe trøbbel med selve telefonen, ja.

     

    Er det slik at nettet er tilkoblet mobilen hele tiden, eller hopper det ut og inn?

    Stemmer det du sier, ja. Det ser ut som den tilsynelatende er tilkoblet hele tiden, men det fungerer bare å surfe i et par sekunder som sagt.

     

    Æsj altså. Innmari kjipt for han, men det er jeg som må høre på gnålet. Skjønner han for øvrig godt, for selv hadde jeg nok forbannet verden, skyldt på karma etc ?

  6. Kan dere forsøke å bytte kanal/frekvens på det trådløse nettet?

    Vet ikke hvordan man gjør det, jeg. Pokker altså. Er redd den telefonen går under hammer'n snart. En som er rimelig forbanna her ?

     

    Altså... Vi har to frekvenser vi kan bytte mellom fant jeg ut, men ingen av dem funker. Har gjennopprettet til fabrikkinstillinger også, men det går ikke.

     

    Nå kjøpte han da en samsung galaxy 6 for et halvt år siden. Den har vært til reparasjon to ganger (vil ikke sende/motta meldinger nå og da). Får endelig hevet kjøpet, går flere runder med seg selv og velger ny telefon. Får så en ny som streiker med det samme.

     

    Mye sure miner her. Og det var jeg som i utgangspunktet fikk han til å droppe iphone.

  7. pft. Blir å beholde min G4. Tror jeg har hatt rundt 40 mobiler, og det er første gang jeg ikke har fått abstinenser etter ny telefon kun et par måneder etter kjøp. Skinndekselet er så lekkert også. Batteritiden er ikke kjempemessig, men når man spiller HayDay halve dagen så kan man vel heller ikke regne med noe annet ?

     

    Nei - min eneste oppgradering på mobilfronten nå blir nytt skinndeksel i blått ?

  8. Forsøkt å slette zedge appen for å se om det fungerer da?

     

    Faen altså. Nytt problem har meldt seg. Lastet ned LG Bridge på PC for å synkronisere mot telefonen (fikk beskjed av LG support om å prøve trouble shooting herfra).

     

    Gjorde så. Det gikk knirkefritt. Lastet ned et par-tre bilder jeg har liggende på telefonen for å teste. Deretter ble tilkobling mellom enhet brutt, og nå får jeg ikke koblet til telefonen igjen. Når jeg trykker "del og koble til", og velger LG AirDrive så responderer ikke telefonen når jeg trykker på mailadressen for å tilkoble (via google).

     

    Skjønner ikke en dritt, jeg. Nå har jeg bare trøbbel med denne telefonen.

  9. Hei og hopp. Da har jeg fått mobilen tilbake etter service hvor hovedkortet ble byttet ut. Fungerer godt som gull nå, MEN - det er noe annet jeg lurer på...

     

    Det har hele tiden vært et (underliggende) problem at jeg ikke får endret ringetone på mobilen. Ikke via zedge, og heller ikke ringetonene som er forhåndsinstallert på mobilen. Meldte ikke fra om dette da jeg sendte inn telefonen til reparasjon, da jeg er såpass fornøyd med den ellers og tenkte rett og slett ikke på det.

    Regnet dog med at nå som hele hovedkortet er skiftet, så ville det også funke å endre ringelyd. Den gang ei!!

     

    Noen kloke hoder som har en anelse om hva som er galt her? Det er jo pokker så merkelig! Jada - jeg VET hvordan man i utgangspunktet endrer ringetone altså. Jeg er såpass teknisk av meg :p

     

    Telefonen viser en lyd, men spiller av en annen. Jeg gikk gjennom alle som ligger i telefonen, men den høres faktisk ikke ut som noen av disse heller. Synd jeg ikke får nynnet via forum :) Telefonen viser altså at det er "Dexter Theme" som er ringelyd, men den spiller av noe helt annet.

    post-296991-0-44385500-1459507973_thumb.png

  10. Hei du. Det er visst et kjent problem, at den rebooter kontinuerlig. Hadde samme problemet med min LG G4, det endte med at den måtte til service for vel en måned siden. Da jeg snakket med Netcom/Telia-butikken, var det bare snakk om å få en ny G4 eller bruke pengene mot en annen mobil.. jeg endte opp med å kjøpe S7 Edge.

     

    Du har ikke satt bildelagringen til microSD-kortet, tilfeldigvis? Ellers tror jeg det kan spøke for bildene dine, dessverre.

     

    Æsj. Da frykter jeg det verste. Har sendt mail til komplett, hvor jeg kjøpte telefonen, så får jeg høre hva de har å si.

  11. Har ikke hatt noen forvarsler om at det er noe feil med min LG G4. For et par timer siden dog, la jeg fra meg telefonen for å ta en pause i Hay Day spillinga(!). Da jeg tok den opp igjen var det bare oppstartsbilde på skjermen.

     

    Nå vil ikke telefonen slå seg på. Jeg har forsøkt å ta batteri inn og ut flere ganger, samt satt i lader for å sjekke om den var tom for strøm (det var den ikke - ikonet viste 22 %). Det eneste som skjer er at oppstartsbildet vises, og så forblir telefonen slik.

     

    Noen som vet hva som har skjedd eller har noen lure tips (les; trykk 10 ganger volum opp, 2 ganger volum ned, rist på telefonen 3 ganger og trykk så på av/på knappen). Et eller annet?? Eller har telefonen min rett og slett dødd?

     

    Veldig festlig, siden jeg har et utall bilder av min nyfødte her hjemme som jeg selvsagt ikke har rukket å legge over på ekstern harddisk. Og så har jeg selvsagt hele "livet" mitt på mobilen, med info jeg ikke husker dersom jeg ikke får slått på den fordømte telefonen igjen :confused:

     

    Takknemlig for all hjelp!

     

    P.S. Har hatt telefonen i ganske nøyaktig 6 måneder, og den har blitt behandlet pent.

    post-296991-0-54774900-1458596569_thumb.jpg

  12.  

    Er visst et generelt problem med LG G4... Har merket av for ringelyd jeg har lastet ned, men spiller kun av standard. Gjelder for så vidt alle andre som ligger i telefonen fra før også; telefonen vil ikke spille av disse heller.

    Ingen problemer på min LG G4. Brukerfeil?

    Vet ikke. Googler jeg problemet er det flere som opplever det samme ser det ut til. Vet ikke om det et verdt å sende inn telefonen til service for, da den funker på alle andre måter. Har dessuten kjøpt den på komplett, og der er servicen elendig.

  13.  

    Opprettet denne tråden i sta, for har problemer med å laste ned ringelyderhttps://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1710704&do=findComment&comment=23088377

     

    Får bare spilt standard ringelyd, og får ikke endret til de som allerede er lagret i telefonen engang. Noen som har hatt samme problemet og klart å løse det?

    Prøvdt Zedge?

    Ja. Står at jeg har "Dexter theme" som ringetone, men er standard som spiller av. Får ikke endret til annet overhodet. Ikke blant de som allerede ligger i telefonen heller.

×
×
  • Opprett ny...