Gå til innhold

Th0m3v

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Th0m3v

  1. Ved bruk av universallader så vær forsiktig med polariteten ettersom det er DC. Hvis du ikke setter på den utskiftbare pluggen riktig vei, slik at + og - er på riktig leder så kan det fort lukte svidd.

     

    Du må også passe på å sette riktige verdier på spenning, og viktigere, styrke, selv om toleransenivået til enheter ofte går utover de nøyaktige spesifikasjonene.

    Kunne du ha kommet med et forslag til universallader som kunne ha passet for meg? Gjerne fra ClahsOhlson eller Biltema eller lignende?
  2. http://altitec.no/pc...dell=Asus_N71Ja

     

    Fant denne fra en norsk side ved å google. De oppgir i tillegg gratis frakt, så det er sikkert et bra alternativ.

    Hei, takker for svar. Men var heller på utkikk etter en lader som var sånn slags universal lader, er dette mulig? Fordi problemet som er på min PC forstår jeg meg ikke på, kan være socketen (laderhullet) på pcen som er problemet også.. Derfor er jeg på utkikk etter noe billig noe som jeg gjerne kunne fått kjøpt på Chlasohlson eller Biltema eller lignende som jeg bare kan returnere hvis ikke fikser problemet..
  3. Hei, jeg trenger en ny lader til min Asus laptop (N71Ja) Lader inputen (den som går inn i PCen) blir veldig varm, og ble fortalt at det sperrer for å få ladet den ordentlig. Den bare lader, ikke lader, lader, ikke lader hele tiden, bytter hvert eneste sekund...

     

    Jeg er veldig lite erfaren i dette emnet, derfor spør jeg dere!

     

    Den laderen jeg har nå som også er originalladeren er en "ADP-90CD DB"

    Det står på den:

    Input: 100-240V -- 1,5A (1,5A)

    Output: 19V -- 4,74A (4,74A)

     

    Så jeg er på utkikk etter en batterieliminator/nettadapter slik at jeg kan velge denne såkalte (V) og (A) som jeg antar står for Volt og Amper.

     

    Jeg vet ikke om jeg trenger 1,5A eller 4,74A her, jeg kan ingenting om dette, så jeg håper at dere kan finne en lader på en eller anna nettbutikk som jeg kan gå å kjøpe som vil fungere bra.

     

    Takker for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...