Gå til innhold

santacreed

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av santacreed

  1. Hei!

    Hva er den riktige arbeidstittelen man skal ha i oslo kommune når man er ikt-ansvarlig ansatt på en skole?
    Jeg kjenner flere som har fagkonsulent, noen har konsulent osv osv. Grunnen til at dette er vesentlig er fordi at det påvirker lønnen da det følger en ramme. De som f.eks har fagkonsulent har minstelønn på lønnstrinn 33, mens en konsulent kan ha minstelønn ned til 15 eller noe om jeg ikke husker feil. Siden oslo kommune ikke har en ikt-ansvarlig stillingstittel. Hva blir det riktige her egentlig?

    Nede på lenken kan man se stillingsregisteret over stillinger man kan gi

    https://www.oslo.kommune.no/jobb-i-oslo-kommune/#gref
     

  2. Hei!

    Jeg har en samsung s9+, dessverre så har glasset bak som beskytter kameraet blitt knust, dette gjør at bildene blir litt blurry, og spesielt da man zoomer inn, for da brukes det andre kameraet, og der er glasset borte. Hovedkamera har en del sprekker. Det er altså selve glasset som beskytter kameraene som er knust. Ikke selve linsen.

     

    Noen som vet hvor, hvordan jeg kan få fikse dette?
    Har sjekket en del repearasjonsteder online, men ingen av dem tilbyr reparasjon på s9, kun s8.

     

    Samme hva det koster egentlig, jeg vil bare ha dette reparert. Takk på forhånd :):)

  3. Hei!

    Jeg trenger en Macbook pro / air, helst pro til ca 7k eller billigere.
    Jeg er klar over at det ikke blir noe super fancy, da jeg ikke har råd til noen av de nye modellene.

     

    Har sett litt på ebay og andre sider og der kan man få eldre versjoner til en grei pris, men jeg kan ikke så mye om data, og lurer på o mdet er noen som har noen helt greie til min prisklasse?

     

    Takk :)

  4. Med 3 spill faktisk. Er den ny eller brukt? Hvis den er ny så ser det ut som en bra deal. Billigste jeg har sett PS4 slim hittil var kr 2222 på et salg for litt siden, men det var for kun maskinen, uten noen spill. PS4 selger ennå godt så tviler prisen vil gå mye lavere enn det der med det første.

     

    Gode spill du får med også, så jeg synes absolutt det er verdt det. :)

    Ja spill og konsoll er helt nytt,

     

    takk for svar :)

  5. Jeg har hatt lyst til å kjøpe PS4 en stund nå, jeg har både PC og Xbone, men jeg ønsker PS4 kun for exclusives, de andre kjøper ejg på PC uansett.

     

    Det jeg lurer litt på er om jeg bør vente for at den går ned i pris, eller om dette er en god deal?

     

    PS4 slim 1TB

    Uncharted 4
    Lasto of us remastered

    Driveclub

     

    alt dette for 2699 kr. 

     

    Er dette en god deal? Vet ikke så mye om hva PS4 og bundles har ligget på før

     

    EDIT: Eventulet spill som anbefales å kjøpe til / Headset (vil isåfall spille på PC skjerm så trenger lyd) ?

  6. Jeg ønsker meg gullfisk, hadde det fra jeg var født til jeg var ca 12 år, og syntes det var litt koselig :)
    Trenger litt tips til innkjøp av et lite akvarium (et lite ett på rommet, ikke noe svært til 10 000NOK).

     

    Hvor får jeg tak i gullfisk, mat og akvarium?

    Har hørt at folk sier bolle er dyreplageri. Den gullfisken søstera mi hadde fra jeg var født til jeg ble 12 år (Ja den ble 12 år!) bodde i en bolle, og hadde det vært så farlig så hadde den vel ikke levd så lenge? Men stemmer det, så blir det såklart akvarium.

     

    Trenger litt tips her, jeg var et barn da så det eneste jeg gjorde var å gi den mat, familien min rensa osv, trenger info og vite alt som trenges. Takk på forhånd :)

  7. Vil ikke betale 800 kr for en hårklipp, lurer på om det er noen billigere alternativer i Oslo, rundt grunerløkka-området? Skal ikke ha noe super fancy, en helt vanlig klipp.

    Vil heller ikke ha noe ordentlig dritt, men noe rundt 300 kr ?

    takk for hjelp på forhånd :)

  8.  

    Ratchet & Clank er det jeg kjøpte PS4 for, hva eksklusivitet angår, men nå når jeg vurderte å bytta fra PS4 til Xbone så stoppet det meg at One Man's Sky ikke kommer til Xbone, så det er jo en til i boka til PS4. Ellers er Infamous Second Son et eksklusivt spill jeg kan anbefale. 

     

    Innbyttepris kommer vel veldig an på hva du har av Xbox om du skal bytte inn. Så på xbone-priser da jeg vurderte å bytte, og da fant jeg 1800 for 500GB versjon opp i 3500 for elite bundle - elite controller og 1TB SSHD. Har du den billigste må du nok regne med et klekkelig mellomlegg da den billigste PS4 starter på 3k. 

     

    Kommer en PS4 Neo mot slutten av året, som visstnok skal være en slags mellommodell - PS4.5. Playstation VR kommer jo også senere på året. Hvorvidt det er verdt å vente kommer an på deg, er jo ikke rett rundt hjørnet. 

    Hmmm.

    Takk for gode tips, skal ringe gamestop og spørre hvor mye jeg får for alt sammen :)

  9. Jeg vil da bytte inn min xbone mot en ps4, da jeg aldri bruker min xbone og vil ha ps4 for exclusivene og som en blu.ray spiller.  :w00t:

     

    Lurer litt på hva slags ps4 man bør kjøpe, har hørt det kommer en ny versjon, bør jeg eventuelt vente på den eller? :hm:

     

    Kan jeg f.eks bytte inn min xbox one med 4 spill på Gamestop og få en ps4 mot at jeg betaler litt?  :hmm:

     

    Setter pris på hjelp, og gjerne anbefal noen spill og eller tips til tilbehø rnår man kjøper ps4, hadde xbox 360 så vet ikke så mye om playstation nå, hadde kun ps1 og 2

     

    :)  :)

     

  10. Så jeg bruker 2 pcer, stasjonær hjemme og en bærbar på skolen. Når jeg skrur på logger jeg inn med samme bruker og samme passord.

     

    Hvis jeg bytter bakgrunn på min stasjonære, så vil den bærbare få samme bakgrunn, noen ganger etter 1 dag og andre ganger 1 uke.

     

    Hvordan kan jeg gjøre sånn at jeg kan ha forskjellige bakgrunner eller sånn at den andre pcen ikke bytter automatisk selvom bakgrunnen ikke er lagret på den andre pcen?

     

    Windows 8, hvis det er til noe hjelp

     

    Takk på forhånd  :):hmm:

  11. Hei, jeg skal kjøpe nytt tastatur og har veldig lyst på

    denne

     

    https://www.komplett.no/razer-blackwidow-ultimate-2014/808432

     

    eller

     

    https://www.komplett.no/razer-blackwidow-ultimate-stealth-2014/808435

     

    er det noen som vet om det er stor forskjell på stealth og non-stealth.

    Og er tastaturene 100% identiske bortsett fra at stealth har oransje switches?

    Hvem bør jeg isafåll kjøpe?

     

    Takk for hjelp på forhånd :)

  12. Jeg har aldri hørt om denne butikken tidligere, men den virker for såvidt seriøs. Servicepakke er bare en helt vanlig pakke som du henter på ditt lokale postkontor/post-i-butikk.

     

    For øvrig vil jeg påpeke at du får trolig mer morro for pengene med en 3DS/2DS eller en Vita, med mindre du foretrekker billige Android-spill(som du sikkert kan spille på mobilen allerede) eller skal streame fra en PC.

    Har ikke playstaton og er ikke det noe man bør ha for å bruke vita?

    uansett har du en link til en side hvor de selger 3ds f.eks?

    takk:)

  13. Jeg har veldig lyst å kjøpe nvidia shield portable, har ikke lyst på tablet pga jeg har ikke nok penger og jeg vil helst ha en liten dings jeg kan bruke nesten overalt.

    http://www.digitalimpuls.no/PC-komponenter/Spill/-utstyr/Nvidia-Shield/NVIDIA-SHIELD-16GB-Tegra4--5-1280x720-80211n-2x2-MIMO-Wi-Fi--BT-30--GPS-125522-p0000075806.aspx

    Jeg lurer på om noen har handlet der, siden den virker veldig ny for meg. Jeg orker ikke å dra til Oslo for å hente den i butikk, så jeg lurer på hva slags fraktmåte servicepakke er, er det at den blir sendt til mitt nermeste post-pick-up-aktig,? (dere forstår)

     

    Takk for svar på forhånd:)

  14. Ja det må du om den blir stoppet for toll sjekk. Er faktisk veldig sjeldent for min del att mine mindre varer blir stoppet for sjekk.

    Kanskje i underkant av 30 % av mine varer blir stoppet. Og jeg handler mye på Ebay.

    Det du kan gjøre er å sende han du kjøper med en melding før du kjøper å spørre om han kan skrive på att det er en gave. Da slepper du unna alt som heter toll å slikt.

    Har jeg gjort mange ganger. I nesten alle tilfeller svarer de ja på slikt om du forklarer att det er for å unngå fortolling

    ok takk:) sende rhan en melding på ebay jeg, takk:)

  15.  

    Jeg skal kjøpe en vare på ebay til dataen min. Selve varen koster 183,- kr. Frakten gjør at det blir 300 kr ca. Så jeg lurer på, er det sånn at jeg må betale toll og den dritten, selvom varen er under 200krs-reglen?

    Er litt usikker :p Takk for hjelp på forhånd

    Om du må betale toll kommer an på varen. Moms må du mest sannsynlig betale, med mindre de som jobber hos Posten ikke ser godt nok etter. Jeg fikk en vare jeg hadde bestilt, rett i postkassa, selv om pris+frakt var over 200kr.

     

    Tollvesenet sin importkalkulator er kjekk å sjekke ut

     

    Oja takk :) Dette jeg bestilte nå var en led ledning, som ikke ta rnoe stor plass. Gjelder det samme for klær tror du?

  16. Hei

    jeg hadde en vanlig getbox med egen ruter, under den sto det brukernavn og passord for å koble til gatewayen 192.168.1.1

    brukernavn var admin

    Når vi fikk getbox 2 bruker vi ikke denne ruteren lenger og jeg får brukt nett, men ikke koblet til den nye gatewayen som er 192.168.0.1

    Brukern og pass finner jeg ingen steder, jeg har prøvd å brukt den gamle også, men ikke noe hell. Vi hadde get internett før vi fikk get box 2 btw

    Takk:)

  17. jizzes man :) hvorfor er du så nervøsa angåående den forsendelsen?

    den kommer sikkert i løpet av uken.

     

    om cdon.com ikke har en "sende alt i en forsendelse" så kan det være at dem sender 1 og en pakke, eller slik som du skriver.

     

    men ta det med ro, tror du får pakken i løpet av uken- Fredag/lørdag, eller mandag neste uke. tar tid å sende ting :)

     

    hadde du bestilt fra komplett- som har base i Sandefjord, så hadde du kansje fått dem i morgen.

     

    just relaaax

    de har noen ferdigbygde men ikke som jeg så etter, men jeg vil vite, er såå spent!!!
×
×
  • Opprett ny...