Gå til innhold

DaTrader

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaTrader

  1. "Each standard arabica capsule contains 5 grams of coffee which delivers 65mg of caffeine per pour and each Nespresso Lungo Capsule contains 6 grams of coffee for a caffeine content of around 78mg."

    http://www.energyfiend.com/caffeine-content/nespresso-coffee-capsules

     

    Er ikke sikker på troverdigheten til denne siden.

     

     

    Iskaffe trippel ekspresso inneholder omtrent like mye koffein som en kopp kaffe.

    http://www.side2.no/helse/article2939955.ece

     

    Hvor mye koffein det er i en kopp kaffe kommer an på dosering.

    En normalstor kaffekopp på 12,5 cl inneholder 50 til 100mg koffein.

    http://www.lofbergs.no/no/om-kaffe2/sporsmal-og-fragor-om-kaffe/om-kaffe/hvor-mye-koffein-er-det-i-en-kopp-kaffe/

    • Liker 1
  2. Fikk guild wars 2 når det kom ut ville prøve meg på et slik type spill men fant fort ut at det helt klart ikke var noe for meg... Men siden oktober 2012 har jeg fått mailer hver jævla uke av arenanet som skriver : "A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization." Og det er mange forskjellige byer i kina og japan ! Noen som har eller prøver og hacke meg da eller? ihvertfall anoying og få på mails hele tiden!!

     

    Hva skal jeg gjøre? prøver og bytte passord men funker jo ikke :/

    Jeg er ganske sikker på at dette bare er spam-mail som du får på mailen. Jeg spiller ikke Guild Wars 2, men jeg får fremdeles slike meldinger. Fikk også mange sånne meldinger da jeg spilte World of Warcraft. Bare ikke gå inn på lenken de sender seg hvis du ikke er 100% sikker på at den er den ekte Guild Wars 2 siden (offisielle).

     

    Hmm jeg trykket innpå den ene linken første gangen med et uhell er jeg keylogget da? ...................

    Burde jeg fabrikk re-instalere pcen om jeg er det?

    Ja, det er mye mulig at du har en keylogger på pcen, men så lenge du ikke skrev inn noen form for informasjon på siden så tror jeg at du er trygg. Det er fremdeles lurt å ta en virus scan.
  3. Hei! Skulle i sted spille litt CS:S, noe jeg ikke har gjort på en par måneder eller noe sånnt. Og klarte da ikke å koble meg på noen servere med VAC, da jeg fikk melding om at kontoen min var bannet. Har hatt CS:S på denne kontoen siden type 2005-2006 ish og har ikke plutselig begynnt å cheate nå, så ser ikke helt hvor dette kommer fra.

     

    Så det jeg lurer på er om dette er en bug som har kommet med siste oppdatering av Steam? (Oppdaterte rett før jeg startet CS) eller om dette er en reel ban. Og hvis sistnevnte, hvor tar jeg kontakt for å få ordnet opp i dette og har jeg noen reel sjanse?

     

    På forhånd takk for svar.

     

    Bentein

     

    Er du først blitt bannet så er du permanent bannet, sorry.

  4. Tror du neppe kan forvente deg en six-pack på 60dager. Jeg er personlig 187 cm høy og veier omkring 79 kg. Hvis jeg skulle anbefale noe så er det å ordne en god diett med med fokus på lite kcal, og jeg anbefaler HIIT (High-intensity interval training) Altså intervall trening ute (jogge, hoppetau osv).

     

    Å investere i noen manualer er sikkert ikke så dumt, ettersom du bare før gjort en del med egen vekt.

  5. Jeg hater denne mannen. quote" Det er ikke min feil at jeg er overvektig. Det er staten som ikke har gitt meg gode nok råd."

     

    Han kan brenne i sitt eget fett. Greit å være feit men ikke nekt oss andre å spise ting.

     

    Ja helt enig.

    Han får det til å virke som at vi mennesker ikke har noen valg når det kommer til hva vi putter i oss...

    • Liker 2
  6. Har da litt fett på kroppen som jeg vil ska gå vekk, så vist jeg begynner med proteinpulver etter trening kan det fetter omdannes til muskler istedenfor?

     

    Svaret jeg kan gi deg er både ja og nei. Det finnes utallige mange proteinpulver der ut og noen er laget slik at man skal gå opp i vekt mens andre ikke er sådan. Det er mulig å få tak i proteinpulver som inneholder mindre mengder med karbohydrater. Hvis man skal kunne bruke proteinpulver og fremdeles gå ned i vekt og bygge muskler ville jeg nok anbefale og ta proteinene etter trening. Dette kommer av at du vil helst forbrenne de proteinene og karbohydratene du allerede har i kroppen. Ved å ta proteinpulver etter trenger kan også forbrenningen din øke, samt det at kroppen lettere restitueres. En annen fornuftig ting er å ta proteinpulver med vann og ikke melk. Dette kommer av at der fett i melk, og du har ikke noe behov for det lille ekstra.

     

    Proteinpulver og vektløfting vil mest sannsynligvis ikke gjøre at du går ned i vekt. Jeg ville anbefale ha med cardio ett par ganger i uken, og da gjerne 20 minutter med intervall. Der er også viktig å huske på at hvis du ønsker å gå ned i vekt men også bygge muskler så kan det også være viktig å passe på hva du spiser i løpet av dagen. I mange tilfeller så er det ikke nødvendig med proteinpulver. Proteinpulver brukes gjerne for å få den lille fordelen, slik at du lettere kan bygge muskler.

     

    Til slutt; Nei proteinpulver omdanner ikke fett til muskler.

    Muskler må trenes bort, og muskler må bygges opp.

×
×
  • Opprett ny...