Gå til innhold

Kipman2000

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kipman2000

  1. Er gretten på paradox etter hva de/utviklerne gjorde med war of the roses/war of the vikings.

    WOTR var et veldig bra spill, men trengte patcher og mer innhold (blant annet gamebreaking exploit som gjør spillet uspillbart.) I stede lagde de war of the vikings, en dårligere (mer strømlinjeformet ) WOTR. Naturlig nok gikk det til helvete, og penge tapet førte at de sluttet støtten (til begge spillene)

    War of the vikings er ikke en gang ferdig, og virker som en halv ferdig mod til WOTR, og bugs spesielt den exploiten gjør at WOTR som ellers er et veldig bra spill, blir uspillbart.

     

    Intressant, Jeg har ikke prøvd disse spillene, men middelaldersk nærkamp som i War of the Roses høres jo gøy ut, men det er jo ikke alle spill som er like gøy i multiplayer.

    Vet du noe om hvor mye dette var utvikleren sin skyld og hvor mye det var Paradox (utgiveren) sin skyld?

     

    Selv om jeg har både EU3 og 4 samt CK2 er jeg for dum til å skjønne hvordan man spiller de.

     

    War if the roses var veldig bra, når det funket (tiden før exploiten) kavaleri, masse våpen, rustninger osv. Men ca. Samtidig kom chivalry og ble mer populær.

     

      

     

     

     

     

    Selv om jeg har både EU3 og 4 samt CK2 er jeg for dum til å skjønne hvordan man spiller de.

     

    Tviler sterkt på at det er riktig :) Du er nok bare for utålmodig med å lære hvordan det spilles.

     

    Prøvd å følge youtube toturials, gjorde som den sa, starta med en provins sør i irland, gikk ikke bra.

     

    Du startet med en provins sør i Irland? Ikke rart det ikke gikk bra. Det er å regne som en svært vanskelig start. Start heller med Ottomans eller en annen mektig nasjon. Da kan du gjøre flere feil uten å bli straffet så hardt for det.

     

    Det var den som var anbefalt som go to nybegynner provins, bortgjemt, du vil kunne lære hvordan spillet funker uten at du er i krig 2 minutter inn i spillet.

     

    Jepp. Er en grunn til at Irland kalles "Tutorial Island" på CK2 forumet. CK2 er et langsomt spill som kanskje ikke appellerer til de som ønsker "fast action" og det krever at du har tålmodighet før du feks går til krig. Men det er også mye tilfeldigheter som styrer. Ofte jeg ikke har klart meg lengre enn 2 generasjoner før det har vært game over. Mye på grunn av tilfeldigheter. Stå på og forsøk igjen. CK2 er jo faktisk en av de spillene hvor det å tape også er moro, fordi det gir en god historie :)

  2. Uansett hvor "oppgradert" eller ikke, nyversonen blir. Så er dette en gylden grunn til å spille gjennom to av tidenes beste strategi spill.

     

    Men må tilstå jeg aldri klarte å fullføre noen av de, rett og slett for vanskelig for meg :( . Men kanskje jeg har blitt bedre med årene... haha særlig.

     

    Er i samme situasjonen som deg - det ble fort alt for vanskelig. Men stemningen, grafikken, spillbarheten og historien var så fantastisk at jeg husker at jeg forsøkte igjen og igjen :)

  3. Fullførte det selv (for 3. gang tror jeg) i går faktisk. Egentlig mest for å venne meg til d20-mekanikken og universet igjen før jeg starter på KotOR2 snart med TSLRCM-mod. Trenger en liten pause får jeg går løs på den godsaken da.

     

    KotOR1 var litt buggy for meg da, noen oppdrag som ikke ble registrert som fullførte og noen CTD ved saving. Kan ikke huske å ha hatt slike problemer de andre gangene, så måtte passe på å ha flere lagringsfiler å rotere mellom.

     

    Men nieren er ikke så dum, muligens en svak nier fra meg da. Tregner jo jo litt å gå på for KotOR2. :p

     

    KotOR II var dessverre langt svakere enn KotOR og led sterkt under det faktum at det ble utgitt uferdig. Selv om TSLRCM bøter en del på dette er KotOR et bedre spill i min bok.

     

    Dessverre ble MMORPG spillet "The Old Republic" prioritert fremfor flere enspilleroppfølgere og vi får vel aldri oppleve Star Wars verdenen på samme måte som i KotOR/KotOR II igjen :(

    • Liker 1
  4. Det er sunt med en viss skepsis, men Torment og Wasteland 2 (sammen med tre-fire andre titler) er vel kanskje de minst risikofylte Kickstarter-spillene man kunne ha donert til. Jeg donerer ikke til spesielt mange KS-prosjekter, nettopp pga. risikoen, men her var det en selvfølge for meg å legge inn en sum.

     

    Ja, jeg følte det på samme måten. Samtidig har det ikke akkurat vært flust av spill a la Baldur's Gate trilogien de siste årene heller, så det var noe jeg følte at jeg ønsket når det gjaldt spillutviklingen, og det bidro jo selvsagt sterkt også.

     

    Når du ser på hvem som utvikler og lager Torment og Pillars, samt at begge har uttalt at de ønsker å være mest mulig tro mot de "gode gamle" spillene, så er det vanskelig å tvile på at de i alle fall kommer opp med noe som er verdt pengene om ikke annet. Selv har jeg forhåpninger om at vi får noe som overgår pengene jeg puttet inn i kickstarteren. Vi får se, spennende blir det uansett :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...