Gå til innhold

Dundas

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dundas

  1. Å gi en beskrivende tittel til bilder man tar er en fin ting, men da bør man i det minste sørge for at tittelen blir korrekt. Og iallefall når man skal legge ut bilder i et forum som dette. Du har stilt deg lagelig til for hugg, og jeg benytter meg av min frihet.

     

    Altså... for å ta tittelen "Høst Nordlys i Finmark"

     

    1. Nordlys er ikke et egennavn, og skal således ikke skrives med stor forbokstav
    2. Ordsammenstilligen "Høst Nordlys" får meg til å tenke på at noen samler inn nordlys. Hvis du mente nordlys om høsten, skal korrekt skrivemåte være høstnordlys.
    3. Det finnes ingen unnskyldning for ikke å skrive stedsnavn riktig.
  2. Hei jeg har laget en nettside! www.sitesurfdesign.com

     

    Jeg ønsker å få kritikk og høre hva andre synes var bra og hva som var dårlig.

     

    Dette har du spurt om før, nærmere bestemt for tre uker siden, og det burde klare seg for en god stund. Jeg kan ikke se at siden har endret seg siden sist heller.

  3. Sitter og sitte å skriver på oppsigelsen, og lurte på andres synspunkt på følgende begrunnelse:

    "Grunnen til at jeg sier opp min stilling er at jeg har mottatt et interessant jobbtilbud mot min utdanning. Føler i tillegg en vis utrygghet rundt firmaets personal og lønns politikk. Jeg har vurdert jobbtilbude opp mot min nåværende stilling og tatt min beslutning."

    Ønsker liksom ikke og totalt brenne mulig heten for comeback, samtidig som at jeg ønsker påpeke misnøye over omdiskutert manglende lønn. :/

     

    Oppsigelsesbrevet er ikke rett forum å ta opp din misnøye med bedriften.

  4. Hei.

     

    Tenkte å bruke litt tid på lære meg mer PHP. Nå kan jeg generelt en god del, men har aldri brukt tiden min på å lære Object Oriented PHP. Noen som har erfaringer med OOP som kan gi meg noen forklaringer på hva som gjør dette verdt å lære?

     

    Jeg ville aldri i verden anbefalt noen å lære seg OOP-prinsipper i et språk som PHP. Jeg vil anbefale deg å lære Java. Evt C#, men det er i realiteten en (skamløs) kopi av Java.

  5. Vent folkens! Det er mer:

     

    http://www.flickr.com/photos/47288685@N02/9518622081/

     

    Flyt på dette bildet bare. Beveg blikket i formelens retnijnger. Dette bildet beskriver "Generell Veloptivlære". Og en snarvei, til hvordan man "Kommer Seg Opp". Du må få ett overblikk over hvordan man kommer fremover i tid/Ut av seg selv. Damn! Alle vil bli schitzofrene! Schitzofrene/+Aspergers vil ta over jorda! De har bare vært forut for sin tid "På Maskina"! ;D

     

    Jeg synes innleggene dine begynner å bli mer og mer tullete, og hører ikke lenger hjemme i en tråd om programmering. Foreslår at moderator stenger tråden.

  6. 1. Er den fortsatt like billig?

    2. Hvordan konkurrerer den med nettbrett og smarttelefoner?

     

    1. Jeg bestilte to stk på cdon.no til 289,- pr stk + frakt, så de har nok falt litt i pris.

     

    2. Man blir nok skuffet hvis man prøver å sammenligne RPi med nettbrett/smarttelefoner. Brukeropplevelsen "out of the box", dvs koblet opp mot TV, nettverk og tastatur/mus vil nok være skuffende for mange.

     

    Selv har jeg fire RPi'er som jeg benytter til forskjellige prosjekter. I tillegg et utall forskjellige SD-kort med forskjellige kombinasjoner av OS og programvare. Har også skaffet meg kameramodulen.

     

    Å jobbe med RPi er utrolig morsomt. Hardware-hacking har jeg aldri drevet med, før jeg fikk min første RPi tidligere i vår. Gjennom den såkalte GPIO-kontakten kan man interface med omverdenen gjennom digitale og analoge inn- og utganger.

     

    Det mest populære OS'et på RPi er Linux, og mest brukt er Raspbian, som er basert på Debian.

     

    Å jobbe mot enheten kan gjøres på mange måter. Jeg pleier som oftest å gjøre det via SSH. Det er vel Python som er det mest populære utviklingsspråket i RPi-kretser, men selv jobber jeg mest med JavaScript-baserte prosjekter i NodeJS.

    • Liker 4
  7. Kanskje du heller er ute etter en mikrokontroller som ATTiny eller Arduino? Men Python på en ATTiny er vel litt over gjennomsnittet glemmesak, tror jeg. Nå har jeg ikke tenkt tanken på ATMega, men jeg forbeholder meg retten til å være skeptisk til det også.

    Den nye Arduino Yún m/embedded Wifi og Linux kjører Python. Denne har microSD-kort, i tillegg til at den har en USB-A port. Hadde en slik morosak inntil forleden dag, da jeg klarte å grille den ved å kjøre 12V inn på Vin. :(

    • Liker 1
  8. Noen av dere som kan svare meg på dette da? Tror dere at jeg kommer til å få bot for dette? Får jeg utsettelse på lappen? Havner det på rullebladet? Får så jævlig ondt i magen av å tenke på alt det idiotiske som kan skje meg på grunn av denne festen som startet med inviterte...

    Tja, tror ikke du får noen bot pga dette. Hvis dette er første gangen, så slipper du greit unna. Hvis det gjentar seg, derimot... Jeg ville vært mer bekymret for hva utleier sier...

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...