Gå til innhold

andyoslo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andyoslo

  1. At én telefon med Telenor og én med One Call har ulike hastigheter, kan bero på mange ting. At det er ulike hastigheter kan ha med at det er ulike frekvenser på samme platform i området du testet - altså at begge var på 3G, men den ene på 900mhz og den andre på 1800mhz-båndet.

     

    Kom med litt mer teknisk informasjon rundt de testene dine enn typ speedtest-informasjon som sier nada hva gjelder ulikhetene i nettene.

     

    Nå har jeg ikke lenger de eksakte målingene, da jeg ikke lenger jobber for Onecall (ja jeg jobbet for dem) men testene ble utført med to like Galaxy S3 som vi hadde software på for blant annet å undersøke hvilke frekvenser vi brukte og hvilke master vi var koblet opp mot, sim kortene ble også byttet mellom telefonene for å utelukke at en telefon var bedere \ dårligere enn den andre, testene ble utført både i områdene rundt Forus utenfor Stavanger og på Helsfyr i Oslo, testene ble gjort ved både å bruke app mot speedtest.net, og ved å bruke telefonene som modem mot laptoper.

     

    Onecall telefonen lå på rundt 1,46 mb/s på Telenor sitt nett og rundt 6 på Network Norway sitt nett, mens Telenor telefonen lå på rundt 5,5

     

    Testene ble også gjort med to iPhone 4S opp mot speedtest, og resultatene var noenlunde det samme

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...