Gå til innhold

Agon0608

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Agon0608

  1. Not bad. Ikke helt relatert, men: Har noen flere problemer med å åpne PDF'er på Samsung Galaxy S4? Den er helt ny, ikke installert noe alternative lesere... Fungerer problemfritt på min iPhone og iPad, men S4 står bare å laster hver gang jeg skal åpne en PDF fra en webside...

     

    funker fint her. Mobilen skal ha Polaris Office Viewer installert ut av pakka, du burde prøve å installere en PDF-leser fra Play Store

  2. Hei!

     

    Jeg går til innkjøp på en ny stasjonær PC. PC-en skal koste maks 6000 kr. Jeg har sett på to stykker:

     

    Acer Aspire XC 600m

     

    http://www.lefdal.com/product/data/stasjonar-pc/ACDTSLJEQ030/acer-aspire-xc-600-stasjonar-pc

     

    eller

     

    ASUS CM 687

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=762007#extra

     

    Jeg lurer på om dere har noe formening ift. hvilken av de som er best. PC-en skal bli brukt til vanlig bruk. Film, noe spilling, nettsurfing osv.

     

    Jeg lurer på hva som er best ift. skjermkort og prosessor, og hvilken dere anbefaler alt i alt.

     

    Jeg tar gjerne i mot andre forslag også!

     

    Takker for svar!

  3. AMD prosessoren yter nok bare rundt 60% av det intel prosessoren gjør. Men så får du spør deg selv om du trenger ytelsen, om du ikke skal kjøre spesielt mye tunge programmer så kan maskinen med AMD CPU være et helt kurant valg. U38N har jo en meget god IPS FullHD skjerm og litt kraftigere grafikkdel.

     

    Det blei U38N. Kom fram til at jeg har hatt en laptop med en rimelig dårlig prosessor i tre år, så dette ville vært en stor forbedring for meg uansett. Pluss at hvis jeg ser tilbake på hva jeg har brukt min forrige laptop til, har det stort sett vært filmtitting. Ingenting låter bedre enn en 1080p når det kommer til å se på film. Pluss at en slik oppløsning virker meget godt kombinert med skolearbeid, hvor stor plass på skjermen er veldig deilig å ha under skriving av lange oppgaver osv. Ingen tyngre spill enn GTA San Andreas har vært installert på mine laptopper tidligere, tror neppe dette blir et unntak.

     

    Tusen takk for et meget veiledende svar :)

  4. Heihei!

     

    Har i det siste gått ut for å kjøpe ny PC, men har blitt veldig usikker. PCen skal ha touch-skjerm, i og med at jeg har hatt Packard Bell Butterfly Touch i tre år, og er så vandt til det at jeg ikke kan tenke meg noe annet, men jeg trenger noen råd:

     

    Jeg har sett på to PCer:

     

    ASUS VivoBook U38N

     

    http://www.komplett....aspx?sku=766051

     

    ASUS VivoBook S400

     

    http://www.komplett....aspx?sku=766051

     

    Det jeg er mest usikker på er om AMD prosessoren er noe bedre/dårligere enn Intel i5'en i S400. Jeg tenker på hvilken PC som er best rent ytelsesmessig. Grafikkmessig vinner vel U38N.

     

    Når det kommer til skjerm og slikt vinner vel U38N ganske så rått. Eneste ulempen er vel batteritiden, men det er ikke så viktig for meg.

     

    Kom med innspill! :)

×
×
  • Opprett ny...