Gå til innhold

Oppussingsmannen

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oppussingsmannen

  1. Hei,

     

    Ja det er mulig å tjene masse penger på dette, men det er ikke spesielt enkelt. Hvis du skal pusse opp ved siden av studier og deltidsjobb, blir det ikke mye tid til annet. Det er ganske vanskelig å finne gode objekter, husk at du konkurrerer med "vanlige" boligkjøpere som ikke tenker på samme måte, de trenger ikke å regne inn en fortjeneste, og derfor ofte kan betale mer enn det du burde.

     

    Hvis du kan gjøre en god del selv, vil jeg anbefale deg å starte med å kjøpe en leilighet hvor du selv flytter inn. For det første fordi dersom du bor der selv i 1 år før du selger, slipper du å skatte av fortjenesten (28%), og også fordi du vil få mye bedre betingelser i banken på et vanlig boliglån enn et næringslån (når du gjør dette som business). For det tredje kan du da også kjøpe en andelsleilighet og dermed slippe dok.avg. Dessuten har du da også et sted å bo...

     

     

    For alle boliger du kan tenke deg å investere i, sett opp en oversikt på hva du tror du kan selge boligen for når du er ferdig og trekk fra alle oppussingskostnader. Og legg inn en gevinst så klart! Tallet du sitter igjen med til slutt, er det du kan betale for leiligheten.

     

    Jeg tror mange romantiserer dette med å pusse opp leiligheter. Det er jævla mye arbeid rett og slett, men det kan og være veldig tilfredsstillende å snu en trist leilighet til noe som noen vil betale masse penger for.

×
×
  • Opprett ny...