Gå til innhold

IV

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IV

  1. Jeg sliter med å få opp FTP-server som fungerer på nettet ... Har googlet og trålet diverse forum uten å komme noen vei...

     

    Kjører U-serv, No-ip, SpeedTouch510i og Telenor (3000/350 kbps) på Win XP Pro med Norton Internet Security 2006.

     

    Dette har jeg gjort:

     

    - Først laget jeg en dynamisk ip med No-ip (XXXX.no-ip.info)

    - Jeg har enabled Dynamic DNS i Serv-U og latt "domain ip adress" stå blank

    - Jeg har Forwardet både TCP og UDP port 50000 - 50004 i NAPT (iflg www.portforward.com). Her stod det at jeg skulle skrive inn min satatiske ip i feltet "Inside IP". Jeg skrev da inn min no-ip adr, men dette fungerte ikke.

     

    Jeg har skrudd av både den innebygde firewallen i routeren og midlertidig skrudd av firewallen i NIS, uten hell.

     

    Senere har jeg Prøvd å åpne TCP-port nr 20 og 21 (har også prøvd 1511 og 1512)i NAPT og skrevet inn 10.0.0.1 i inside IP, men fortsatt uten hell. Outside IP står som 0.0.0.0

     

     

    Om jeg skrur av dynamic DNS (i Serv-U) og skriver inn 10.0.0.1 (min lokale ip-adr) i "domain ip adress", fungerer det fint.

     

    Så da må det vel være noe jeg har gjort feil mtp åpning av porter, eller...?

     

    (Har haket av for allow passive mode.)

     

     

    Er det forresten noen som kan si meg hvordan jeg kan legge inn bilde i innlegget? :blush:

  2. Takk, det funka! :thumbup:

     

    Men det virker fortsatt som om PCen står i en slags "nettverks-modus" (samme oppsett som PC'ene på høgskoler o.l.) F.eks får jeg opp en "Windows-sikkerhet" meny når jeg trykker Ctrl+alt+del hvor valgene bl.a er "Lås datamaskinen", "Logg av" og "Oppgavebehandling". Før kom jeg da rett inn i oppgavebehandlinga.

     

    Det er jo egentlig ikke så farlig, men det virker nesten som om dette "oppsettet" krever litt mer resursser... :hmm:

  3. Jeg måtte reinstalere driverene til nettverkskortet mitt for å få det til å kommunisere med modemet, men da jeg restarta pc'en etterpå, måtte jeg logge på XP på samme måte som når den er tilkobla et nettverk. Jeg vil gjerne fjerne dette, men klarer det ikke.

     

    Tror kanskje jeg instalerte eller avinstalerte noen elementer fra "Egenskaper for lokal tilkobling" da jeg la inn driveren... :blush: Nå er det i alle fall bare "Internett-protokoll (TCP/IP)" som er innstalert. Kan det ha noe med dette å gjøre...?

     

     

    (Og nei, det er desvere ikke nok å bare slette passord på brukeren)

  4. Jeg har en cpu liggende, uten eske. Jeg vet ikke hvilken socket det er, men en er helt uten pins... (evt veldig få...)

    Er det en spesiell inte-cpu som ikke har pins, eller kan det være mange...?

     

    Lurer på å kjøpe et hovedkort som passer å få den opp å gå, seh....

  5. Endelig fikk jeg igang en tråd som førte til en liten diskusjon! :w00t:

     

    Men det var egentlig det jeg trodde - at DV-AVI er et komprimert format... Og dermed kan det vel være noen kodeks som er bedre enn andre óg? Er f.eks den innebygde kodeken i Premier Pro "bra" eller er det anbefalt å instalere en annen...?

     

    Men skal koble dataten til TV'en og se om jeg blir fornøyd med resultatet da, før jeg kommer med nye spm... :blush:

     

    Og Rocambole: Du sier du har drevet litt med ukomprimert AVI. Hvordan klarte du og capture det?

  6. Det er en del meninger ute og går ang DV,AVI og DV-AVI... Om det er komprimert eller ikke... Blir liksom ikke helt klok på det, har søkt en del, men står så mye forskjellig rundt omkring...

     

    Jeg lurte bare på om noen har litt mer kunnskap om dette enn meg...?

     

    Jeg bruker Premiere Pro til å capture fra mitt dv-kamera, og blir liksom ikke helt fornøyd med kvaliteten... Blandt annet så bli ikke brå bevegelser oppfattet så bra... (Kjører PAL,25 fps)

     

    Går d i teorien an å legge inn helt ukomprimert film fra dv-kamera... ???(bare for å sammenligne... For det blir vel alt for store filer til å jobbe med til vanlig...?)

  7. Oleway Skrevet 14/02/2005 : 10:02

      Det er ofte i klassen 5000 minus at dette er et stort problem på Canons modeller.

     

    Det var egentlig jeg og trodde, men kameraet mitt kosta jo 11000 nytt, så da trodde jeg jeg ville få litt mer valuta for pengene.... Men Raffegutten sier jo han sliter selv med xm2... Så det er nok bare jeg som er naiv og trodde alt skulle bli bedre i den digitale verden... :blush:

     

    Men alle anbefaler ekstra lys... man får jo ikke fram f.eks den koselige stemningen ved et bål om man lyser det opp med flomlys...!?!? :tease: Kan dette oppnås med flomlys og evetuelt filter eller noe lignende...? (Skulle kanskje laget en ny tråd for dette spm...?)

  8. Hei!

     

    Jeg har søkt en del i forumet og prøvd å finne ut hvordan de forskjellige merkene er innendørs... Har prøvd å lese litt om 1CCD vs. 3CCD og lignende, men skjønner liksom ikke så mye... Virker som det er utrolig mange subjektive meninger ute og går...

     

    Jeg kjøpte et Canon MVX150i sommeren 2003 (2003-pris: 11000,-). Var superfornøyd med kameraet i begynnelsen (mye filming ute på solfylte dager), men har etter hvert blitt mer og mer missfornøyd.

     

    Når jeg filmer innendør i svak belysning, blir fargene utrolig dårlige og bildet blir VELDIG kornete...

     

    Har prøvd et mye billigere og gamlere kamera fra Sony, og det virket mye bedre...

     

    For noen mnd siden hadde jeg kameraet mitt på reperasjon (grunnen var at fargene plutselig begynte å smøre seg utover skjermen... merkelig..) Etter jeg fikk det igjen syns jeg det har blitt ENDA dårligere med tanke på filming innendørs. (Men skal jeg være ærlig tror jeg kanskje det bare er innbilning fra min side... :p ) Så det jeg i bunn og grunn håper tilbakemld på er om Canon faktisk er så mye dårligere enn f.eks Sony på innendørsfilming, eller om jeg bør sjekke opp om det har skjedd noe feil under reperasjonen...?

     

    Helst erfaringer... skjønner ikke så mye av alle tekniske spesifikasjoner... :blush:

  9. Gikk inn på den support sida, og ja, det så stygt ut..... Desverre.....

    MEn det er ikke mulig klokke ned bushastigheten manuelt alså?

     

    Takk for hjelpen i alle fall...... (Så får pappa tilbake prosessoren sin også... Blei bare så frista til å prøve.... :D )

×
×
  • Opprett ny...