Gå til innhold

Haltvire77

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haltvire77

  1. Hei! Jeg tenkte å kjøpe et headset med esktern mikrofon som skal gå hovedsaklig til gaming. Jeg har blitt litt lei de gaming headsettene, så tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Prisen jeg går etter er rundt 2000.

    Men, jeg er ikke ekspert innenfor PC, så hvordan er det med lydkort osv til pcen min?

    Har Asus fatal1ty killer motherboard !

  2. Hei! Jeg har oppgradert pcen min nå nylig, men jeg ønsker å bytte ut enda noen deler, men litt usikker hva. Helst noe som booster gaming performance. Kanskje SSD?

     

    z87 fatal|ty killer hovedkort

    Asus Geforce GTX 760 II SLI

    i7-4770k @ 4.4ghz

    Cooler master seidon 120m vannkjøler

    8GB RAM

    WD Desktop Black 1TB (Intern 3,5) Harddisk
    Corsair TX 650W PSU

    Takker for all hjelp!

  3. Hei! Tenker jeg kanskje har glemt å installere noe med tanke på at LoL og BF4 har mye dårligere FPS nå enn tidligere.. Spesielt LoL? Som er rart fordi jeg hadde lett over 100 fps hele tiden, nå dropper den ned hele tiden.

    Jeg har 331.82 driver, men hva annet kan jeg sjekke? Synes dette var veldig rart... Når jeg tabber ut og inn i spillet så dropper FPSen også veldig.

    z87 fatal1ty killer hovedkort

    i7-4770k @ 4.3 OC

    GTX 760 SLI

    8 GG RAM

  4. Hvis maskinen din fungerer perfekt i andre spill, benchmarks etc. så ville jeg gjort 2 ting.

     

    1. Reinstallert driver fra scratch

    og da helst med nyeste beta driver fra nvidia

     

    2. Sjekket instillinger i BF config din - tving i config eller ta fram console ingame

     

    -Instilling som RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0 eller 1 , kan hjelpe mye for bedre gameplay

    Denne kan du forøvrig tvinge på i alle spill gjennom driver innstillinger.

     

    -Sjekk denne også GameTime.MaxVariableFps <verdi> , ikke nødvendigvis en gamechanger - men du kan leke deg litt å se om det hjelper å sette et "tak" som ikke begrenser GPU'ene dine

     

    Ta også fram render.perfoverlayvisible 1 , under spilling - sjekk om det finnes ekstrempeaks på CPU/GPU, eller om grafen er i gul/rød sone konstant. Kan tyde på overbelasting/begrensning av respektive komponent.

     

    Som sagt, dette er tips du kan gjøre om det bare er merkbart dårligere ytelse i BF4.

     

    Edit: En annen sak, jeg merket ingen signifikant forskjell mellom Windows 7x64 mot Windows 8.1x64. Vi prater 5 til maks. 10fps økning i ulike scenario - noe jeg ikke mener var verdt for min del å bytte til 8.1

    Det er mulig det er større forbedring for middelmådige/foreldete maskinoppsett, kontra mitt og lignende oppsett.

    Takk for svar! Det skal jeg sjekke! Jeg kjøpte windows 8.1 og har det installert, skal ta en test senere og se hvordan resultatene blir. Men for øyeblikket så har den nye patchen til BF kommet ut i dag og alle med SLI har flickering in-game... Jaja :) Får teste det ut når det er fikset.

  5. Hvilken oppløsning har du?

    1920*1080

     

    Hva så, du kan ikke definere ytelse fra en test som ikke tar hensyn til 2 GPUer eller scalingen.

     

    Sier vell seg selv da, drivere er ikke optimale. Er ihvertfall ikke noe feil med ytelsen hvis du får det du skal i Valley...

     

    Sjekk om kortene klokker ned, throttler med andre ord.

    Hvordan sjekker jeg om de klokker ned? Har Asus GPU tweak (samme som msi afterburner), kan jeg sjekke der på gpu info imens jeg spiller?

     

    Jeg har 2 stk Asus R9 280X i Crossfire (det er vel hakket bedre kort, tislvarende 770?)

    Kjører alt på ultra, på 1920*1080.

    Ligger på alt fra 60-130 i FPS på de store brettene, avhengig av hvor mye som skjer på skjermen, og hvor mye av brettet jeg har utsikt over. legger merke til at når stormen settes i gang på paracel storm, så dropper FPS en del (dvs ned til 60-80), men dette er minimum.

     

    Er 50 minimum du har, eller et snitt?? Dvs du ligger lavere innimellom?

    Hmm, spesielt når jeg har mye utsikt så dropper fpsen veldig. Nei noen ganger har jeg faktisk gått ned til 40, f.eks på paracel storm, og det virker som når jeg tar ned grafikken til high og AA off så blir fpsen ikke noe særlig bedre heller. Men på mange baner kan jeg ligge på ganske høy, fra 80 og oppover, men det er baner som ikke krever så veldig mye, f.eks locker. Men noen baner som Golmud Railway kan jeg ligge på veldig høy (ca 100). Er jo klar over at noen baner krever mer enn andre, men virker veldig rart at jeg dropper veldig ofte ned til 50 selv på små baner.

  6. Stiller meg også litt tvilende til kombinasjonen [email protected] og 75grader maks. Jeg har h100i, ikke IHS, og kommer over 90 grader i korte perioder i Aida med alt over 1.3v.

     

    Ang OC: Viktig å sette opp SA. Jeg kunne gå endel ned på vcore ved å sette SA høyt. [email protected]

    Jeg vet det høres tvilende ut, men jeg har testet med både intel extreme utility, core temp 1.0, sjekket bios og alt. Så ja er ganske utrolig. Så det jeg lurer på egentlig er om siden tempen min er såpass lav, så er det greit å ha 1.35v?

  7. 1.35 v er ikke for høyt så lenge kjøleren klarer å holde temperaturene relativt lave. Men jeg syns det hørtes veldig mye ut for 4.5ghz. Forsøkt å senke volten?

     

    Alle chipper har denne dritt "veggen", en treffer før eller siden. Det betyr at volten må økes betraktelig for å komme til neste nivå. I ditt tilfelle må du kanskje opp mot 1.38/1.39, for å nå 4.6ghz.

    Ja den kræsjer med bare litt under. Men hva mener du med ratio og frequency? Må de være på samme, eller kan jeg ha frequency på 4.5Ghz og ratio på 4.3ghz f.eks? Hva er forskjellen?

  8. Hei! Jeg har overklokket cpuen min til 4.5Ghz og har 1.35V men den har max 75c på stress test med 100% load og kjører stabilt? Har tilogmed gamet BF4 i flere timer (8+) og er på maks 60c. Prøvd 4.6 og men da kræsja den hele tiden. Har også prøvd litt mindre enn 1.35V og da kræsja den.

     

    Men er 1.35v for høyt? Har prøvd å sette CPU offset til 0.001 og hatt static med 1.28 men da starta ikke PCen. Men tempraturene er jo så lavt? Bør jeg heller sette ned OC og ha lavere volt for å unngå forkortning av levetiden på CPUen?

     

    Takker for all hjelp!

     

    PC:

     

    z87 fatal1ty killer hovedkort

    i7-4770k @ 3.5ghz (OC til 4.5Ghz med 1.35v)

    Asus Geforce GTX 760 2GB SLI

    8GB RAM

    Cooler master seidon 120m vannkjøler (og 3 fractal silent vifter)

×
×
  • Opprett ny...