Gå til innhold

Vaffeljuice

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaffeljuice

  1. Aldri i verden om jeg kjøper sony igjen.

     

    Det er kun de som ikke har prøvd annet en sony de siste 7 årene som mener sony er det beste kjøpet.

    Dette var de jeg valgte å høre på da jeg gikk bort fra samsung.

     

    Til min Z5 premium har jeg en smørdbrødliste mesbting som en hver utvikler og tester/anmelder burde fått med seg/endret.

    Ingenting går like flytende som på samsung note 2, 3 eller 4 som jeg har hatt før.

    Knappene sitter på råpelige steder, hver gang man blar i galleriet ser du først et grumsete bilde noen sekunder før det blir klart. Aux'en er skrøpelig, opplegget med at knappene er nederst på skjermen er dårlig optimalisert da det noen ganger fører til at bakgrunnsbilde og overlay-apper blir seende rare ut.

    100 bloatware påminnelser i uka, "get premium xperia office for half price!"

    Kameraet har mange megapixler men er helt på bærtur i dåelig lys, og kan ikke matche S6 edge i det hele tatt på oppløsning (om man zoomer inn etter bildet er tatt blir det kornete mye tidligere).

     

    Rotete telefonoppsett (ringe tastatur osv). Man lærer seg fort men skjønner ikke greia med at ting ikke kan være mer oversiktlig og selvsagt som på samsung.

     

    Skjermen og batteri er derimot ikke så verst.

  2. Spennende.

     

    Rekner med at min Xperia Z5 Performance holder minst en generasjon til, så har ikke planer om å kjøpe ny telefon før i 2018, men hvis jeg mot formodning skulle miste den eller ødelegge den virker dette som et høyaktuelt alternativ.

     

    Forøvrig er Xperia X på salg hos Siba nå, og koster kun 4490kr, som er over 2000kr billigere enn ved lansering, og ca 1000kr billigere enn hos andre kjeder. Bestilte en til damen igår, som fikk sin frastjålet nylig, og det stod mellom den og Xperia Z5 Compact ( som var utsolgt utenom i gult).

     

    Ankepunktet på den telefonen var pris, da den ellers fikk gode skussmål, så satser på det er et bra kjøp.

     

     

    Z5 premium*

  3. på hvilken måte skrev han ikke norsk? det er du som skriver ord som hvites og ikne :p så kanskje du skal lære litt selv

    Hvis du ser nøyere etter er det ikke jeg som har skrevet "hvites" og " ikne " .. det er han jeg skrev til, at han måtte lære seg norsk : p

    Og jeg tenkte mer på setningsoppbygging osv... blir rar i hodet av å lese innlegget hans.

     

     

     

    Både SGS3 og SGS4 har tilkoblinger i telefonen for trådløs lading. Jeg har hatt trådløs lading lenge på min SGS3 og det fungerer helt strålende. Det lønner seg å velge den trådløse QI-standarden som også Samsung støtter. Man får OEM-kits på ebay for en rimelig penge. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_sacat=0&_from=R40&_nkw=i9300+qi&rt=nc&LH_BIN=1

  4. Om du kjøper en S4 fra utlandet og bruker den i Norge, vil den da funke fint med Telenors nett, bortsett fra 4G/LTE? Jeg vil heller ha en raskere telefon med bedre batteritid en raskere nett, som gjør at jeg bruker opp datatrafikken min fortere
    Pass på at du ikke kjøper 8-kjerners. Årsaken er at denne brikken mangler støtte for LTE (4G), og Samsung ønsker at alle Galaxy S4 som selges her til lands skal ha slik støtte.

     

     

    Vel.. hvis du skrur på bryteren så sa Mateek nettopp det at han ikke bryr seg om 4G, og heller vil ha bedre prosessor med mindre batteriforbruk.. ERGO en 8-kjerners Exynosprosessor..

  5. Ble selv litt usikker på octa processoren da det ble funnet ut at den kun ville ha en hastighet på 1.6 ghz så en 1.9 ghz snappdragoon 600 vil jo være raskere enn alle andre nåværende mobiler. Men skjermen er ikke pentile og er AMOLED skjermen med høyere lystyrke enn noen sinne og bedre hvites enn før. Touchwiz er det mest funksjonelle android operativsystemet du kan få. Med masse features du ikne har noen sinne. De sier at mobilen føles mye mer solid enn s3 men at det fortsatt er plastikkBest hardware og best software av android telefonene denne må jeg ha ;)
    umm unnskyld, men er du hjernevasket?

     

     

    Altså , ja ... ingen som har sagt det er en dårlig mobil... bare ikke så bra som den burde vært ... lær deg å skrive norsk btw : P

     

  6. Galaxy S- serien har gått nedover etter de ga ut s2.

    Hvorfor velge et design som får det til å se ut som en eller annen billig lekemobil , når den koster 5- 6000 kroner ?! Og FORTSETTE å bruke dette designet ? Svært få som syns dette designet er noe å trakte etter.

    Veldig skuffet over Samsung her, har sett flere modeller i rykteflommen som ser mye bedre ut enn hva Samsung har kommet opp med.

     

    og å velge Snapdragon til Norges versjon, hva tenker dem på ?! svakt...

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...