Gå til innhold

Chasiubao

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chasiubao

  1. Hei, jeg hører stadig vekk fra vennene mine om at det er like dyrt (eller dyrere) i Stavanger enn i hovedstaden Oslo. P.S. Jeg har aldri vært i Stavanger selv, så derfor lurer jeg.

     

    Dette er også i forbindelse med en artikkel jeg leste i dag:

    http://www.nrk.no/okonomi/no-er-oslo-dyrast-i-verda-1.11094370

     

    Jeg skjønner at det er "Oljehovedstaden" i Norge, men lurer da på litt mer spesifikt hvordan det kan påvirke prisene i området av den grunnen? :-)

     

    Mvh. Chasiubao.

  2. For å ikke villede trådstarteren.

     

    Da er jeg veldig nysgjerrig med hva du mener med "Apple sertifiserte"?

     

    Kunne du nevne noen "autoriserte/sertifiserte verksteder" som har fremarbeidet en kontrakt med Apple eller noen andre tredje-parts distributør til å få lov til å bytte deler på deres håndholdte enheter og samtidig beholde garantien?

  3. Dersom du holder til i Oslo så kan også TKP ved Vika hjelpe til med det. Selve utskiftingen tar ikke så veldig lang tid, men iPod skjermen må da klemmes en liten stund med "apple"-lim over tid og da tar det ca. 2 dager i værste fall, Bare gode ord om TKP og det er veldig mange kjente bedrifter i nærområdet som har dem som fast service-verksted. Anbefales på det sterkeste.

  4. Hei, da er det noe feil med min forklaring, for det var akkurat det jeg mente. Jeg tok i betraktningen at han var veldig sikker på at det var en iPhone 4 og forklarte med at det var GSM som var det riktige valget for den modellen som var tilsvarende det han linket i første post. Jeg vet jeg er en surrekopp når det gjelder å forklare ting, beklager. God helg til dere :)

     

    Mvh. Cha Siu Bao.

  5. Hei, Mawrick, etter personlig erfaring skal det ikke være noe problem med å bestille en display til N9 fra eBay. De fleste som selger på eBay er fra Kina, og etter min opplevelse er det de som regjerer i kunde-service fronten, spesielt forbrukervarer som elektronikk-deler. Jeg kan også fortelle at MyTrendyPhone (etter å ha bestilt et par deler der) garantert også importerer noen av deres produkter derfra fra samme land som nevnt.

     

    Håper det var en god svar:

     

    Mvh. Cha Siu Bao

  6. Hei, koda. Dersom mobilen din er under et år gammel, forhør først med Samsung om deres Samsung Mobile Premium Service kan gi deg rabatt på skjermer som er skadet. Fra og med denne uken er det Camera & Videoteknikk som er behjelpelig med et slik service og ikke Delta-service eller mCare.

     

    Hvis mobilen din ikke er innenfor et års-grensen må du bare sende den til et lokalt verksted, reparasjonsprisen skal være ca. 1500,- NOK +/- per i dag. Forsøk gjerne med den nye lokalet i Oslo til iPhoneREP

  7. Hei, Gnag-såret. Har du forsøkt å ta backup av telefonen og reinstallere den i første omgang? Prøv med det først.

     

    Hvis problemet fortsatt vedvarer følg så neste stegene under.

     

    1. Sjekk først om telefonen har noe væskeskader. Det skal ligge to synlige væske-indikatorer som skal være hvite. Det ligger en inni hodetelefon-pluggen og en mindre synlig for de fleste dypt inni docking-inngangen. Dersom du ser at en av dem har endret farge til svak rosa (eller rødt forsåvidt), så vil det si at telefonen er væskeskadet og garanti-service er da ikke gyldig lenger. Hvis fortsatt hvit farge så anbefaler jeg at du leverer produktet inn til forhandleren du har kjøpt den hos for garanti-reparasjon. Forsikre deg også om at det ikke finnes noe synlige slagskader på den før innsending (som hakkete kanter etc.) Uansett ønsker jeg at du samtidig klemmer litt på telefonen bak der blitzen/dioden sitter, se om lyset begynner å reagere. Hvis den reagerer så er det en god sjanse på at det er noe feil med kamera-delen.

     

    2. Dersom væske-indikatorene har skiftet farge mot rødt vil det si at det ikke vil være noe problem for å åpne telefonen da garantien ikke lenger er gyldig. Dersom du ikke er veldig teknisk anbefaler jeg deg å levere inn telefonen til et verksted i nærheten av der du bor. Pr. i dag finnes det veldig mange verksted som har post-innlevering og det er bare å ta en google søk på "mobilverksted". Dersom du synes at du ikke har noe problemer med å åpne opp telefonen på egenhånd så kan du gå til iFixit sin hjemmeside for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

     

     

    Håper det var til hjelp

     

    Mvh. Cha Siu Bao

×
×
  • Opprett ny...