Gå til innhold

Ztrider

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ztrider

  1. Denne her med Viper Venom Rom må jo bare være gull! Jeg kjører Iphone 6s for øyeblikket men savner fktisk M8 m8 Venom Rom. Her har de forbedret alt som trengtes, fjernet det svarte feltet, bedre kamera, gode kanter rund teleonen så den ligger godt i hånda (vil jeg tro) Alt dette kombinert med Viper Venom Rom er en krempakke av en telefon! Iphone 7 skal være rå om jeg velger den neste gang kontra denne her :D

  2. Jeg har Samsung Smart tv (3 år gammel) og bruker Plex mediasenter. Har en Asus gaming bærbar og den har Plex oppe hele tiden. I tillegg er Mac´en til skolen o.l tilkoblet Plex. Har jeg bruk for Apple tv? Så lenge Plex fungerer så bra som det gjør fra før, er det bare spill som er nytt?? Kan den Jailbreakes enda? Har tenkt å sette opp en dedikert pc og Nas som mediesenter etterhvert men frem til det blir det Apple tv visst noen kan annbefale den til mitt bruk... :D

  3. Unnskyld uttrykket men jeg driter fullstendig i høyere hastighet på mobil-trafikk. Det som er interessant er hvor stor datamengde man får og til hvilken pris

     

    Samma her! Jeg betaler tilsammen 1248.- for 200Gb hjemmenett og 8Gb mobil abo. fra Teliasonera. Føles ikke riktig at jeg for såpass høy pris må følge med på slutten av mnd. for å se at jeg ikke overskrider datamengden.. Skal sies at jeg drar ned relativt mye iløpet av en mnd. og problemet er nok mindre for gjennomsnitts-forbrukeren. Uansett; når de reklamerer med at 4g hjemmenett kan erstatte bredbåndet du har i veggen, så burde det ikke vært kvote på det i det hele tatt! Ei heller på mobil :-/

  4.  

    Ellers takk, tror jeg beholder Windows 7

     

    Typiske og kjedelige norsker... Tørr aldri å prøve noe nytt... (Er 100% norsk selv, men har en Windows Phone som beviser at jeg tørr å prøve noe nytt...) Har også Win 8 som gledlig blir oppdatert til Win 10... Synes Win 8 er helt supert og mye bedre enn Win 7, det er bare at folk ikke lærte seg det nye slik at de mente at W8 var tungvinnere... Det handler bare om at folk må prøve seg fram litt og ikke trekke konklusjoner altfor tidlig... Er garantert sikker på at det blir stor diskusjon av svaret mitt her, men ikke vær så sikker på om du klarer å overvinne argumentene mine... ;)

    Helt enig. Vært strålende fornøyd med W8 siden det kom og har kjørt igjennom alle W10 betaene.. Foreløpig er Windows 10 helt supert! Handler om å gidde og prøve noe nytt, W8 var aldri hverken vanskelig eller dårlig, bare littt annerledes :)

    • Liker 1
  5.  

     

    Har vært kritisk til Samsung lenge nå, men dette virker rett og slett som en fantastisk telefon. Jeg kommer nok til å kjøpe Galaxy Note-versjonen av denne når den har blitt litt billigere, men Samsung ser ut til å virkelig ha truffet blink her. Til og med softwaren ser OK ut, selv om jeg nok raskt hiver inn paranoid android/cyanogen mod.

     

    Utrolig sexy design også! Men jeg ville aldri valgt hvit. Kjedelig, ser nesten ikke at det er metall og glass på denne modellen.

    Med tanke på at det er Exynos prosessor her spørs det om det blir noe særlig med custom-roms til denne.. Cyanogen kommer sikkert etterhvert men sannsynligvis mye bugs! Dog har Chainfire sluppet root alt så er bare å krysse fingrene :)

     

    Det tenkte jeg ikke på ... Hmm. Kan det komme uoffisielle roms da? Er fortsatt litt ny på dette med rooting osv, er litt dealbreaker for meg hvis jeg er låst til Samsungs UI.

     

    Ja da det kan det.. Er ingen ekspert jeg heller men tror greia er at det er vanskeligere for utviklere å få all info fra Samsung ang. prosessoren som de trenger for å skrive kode. All c.rom kode må skrives på nytt for Exynos.. Ser på Xda at de allerede har sluppet en deodexed utgave av programvaren for utviklere så regner med det jobbes på spreng for å få til Roms o.l. Sjøl har jeg bestillt Edge fra Telenor. Vil ha den uansett, men helt klart best visst jeg kan skifte rom! 

  6. Har vært kritisk til Samsung lenge nå, men dette virker rett og slett som en fantastisk telefon. Jeg kommer nok til å kjøpe Galaxy Note-versjonen av denne når den har blitt litt billigere, men Samsung ser ut til å virkelig ha truffet blink her. Til og med softwaren ser OK ut, selv om jeg nok raskt hiver inn paranoid android/cyanogen mod.

     

    Utrolig sexy design også! Men jeg ville aldri valgt hvit. Kjedelig, ser nesten ikke at det er metall og glass på denne modellen.

     

    Med tanke på at det er Exynos prosessor her spørs det om det blir noe særlig med custom-roms til denne.. Cyanogen kommer sikkert etterhvert men sannsynligvis mye bugs! Dog har Chainfire sluppet root alt så er bare å krysse fingrene :)

  7. Har testet ART på HTC one M8. Synes det går ganske merkbart mye "smoothere" Dette var med Android Revolution HD 5.5.. Leste meg ikke helt opp på AndRevo version 7 og satte runtime til ART der å.. Hadde en litt stressende halvtime med å få liv i telefonen igjen da etter en bootloop ;-/ Får ikke mer moro enn man lager selv! Men, det jeg har fått testet på ART virker veldig bra!! :))

  8. Dette er en trend hos Elkjøp! Jeg var nylig innom dem med en Macbook Pro R15 som jeg kjøpte på Applestore. Denne ble levert med en lite responsiv trackpad. Finnes ingen mulighet for at den var fuktskadet da det kun er jeg som har brukt den og vet at den aldri har vært utsatt for noe. Opplyste Elkjøp om at dette var en reklamasjon. Ca. 1 uke etter ringte de og sa at de hadde info fra verksted: Produktet er fuktskadet og vi skal ha kr 5500.- for å foreta reparasjonen. Ba om å få maskinen i retur ureparert og måtte betale 500.- for dette. Leverte den til Humac på Strømmen isteden den 03.04.14 . Den 7 April hentet jeg maskinen igjen og den var ferdig fikset. Ny trackpad, tastatur o.l. Pris 0 kroner! Begynner dessverre å få mange dårlige erfaringer med Elkjøp nå, men dette var dråpen som gjør at jeg konsekvent vil benytte andre butikker enn Elkjøp og Lefdal!!

    • Liker 1
  9. Sitter å leser testen deres på maskinen, samme mod, som dere beskriver og må si meg veldig enig i konklusjonen deres:) Dette er en helt genial "gaming" maskin. Jeg solgte min selvbygde gamer pga av plassmangel og må si at denne var en overraskende god erstatning.. Ekstremt rask opplevd ytelse fra raid konfig, god skjerm til spil, nydelig tastatur! Har du dårlig plass men savner spilla dine? Kjøp denne, til 16.000 er det ingen tvil om at du blir fornøyd!!

  10. Jailbreaket Iphone 5s igår kveld! Evasion 7 funker fint men som andre har påpekt: Med uoppdatert Cydia og ikke funksjonell substrate er det lite som funker.. Ifile er eneste jeg har testet som fungerer tilnærmet optimalt! Taig er vel fremdeles bundlet med den kinesiske utgaven av Evasion, men risikoen er at det blir fjernet helt pga. copyright problemer. Uansett, jeg tror Saurik/Cydia vil være en del av JB universet også i fremtiden... Vi må bare vente litt til alle er enige og alt er i orden!! Uansett var det ganske fornøyelig og faktisk kunne breake 5s igår;)) God Jul til alle :))

  11. Hei..

    Holder på med nedtrapping for øyeblikket selv.. Er nede på 2 mg og planen er å holde meg der en ukes tid før full stopp! Lurer egentlig på hvordan det endte for deg?? Ble ubehaget noe større over tid eller gikk det greit å avslutte på 2 mg?? Nedtrapping forøvrig fra 16 mg, har gått enkelt og greit for min del uten noe særlig ubehag i det hele tatt..

     

    Håper på svar :))

     

  12. Takk for svar begge to, kjedelig dersom det stemmer at den kun blir tilgjengelig med bindingstid i første omgang - er avhengig av å kunne bruke telefonen med jobbabbonementet.

     

    Dermed ser it24 mer aktuellt ut igjen. Men det er jo en viss frykt for at ikke alt fungerer like smertefritt siden dette er en amerikansk / kanadisk telefon importert til Norge. F.eks. ved support, oppdateringer, sms/mms osv.

  13. Jeg er faktisk på nåværende tidspunkt ganske enig med artikkelforfatter. Jeg har i kortere eller lengre tid tidligere hatt alle Iphone´s men aldri vært fornøyd med de! Siste årene har jeg primært brukt Samsung, og har nå også xcover 2 og S3. Men for en stund siden kjøpte jeg 15" MBPRetina og kort tid etter Iphone 5. Foreløpig tar jeg et forbehold om at telefonen må være Jailbreaket, men det forandrer seg kanskje med Ios 7. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte Iphone var at jeg ville ha en mindre/smekrere telefon enn S3 (Bruker fremdeles xcover2 på jobb) og jeg har ikke angret et sekund. Iphonen sammen med MBP ER faktisk et smertefritt og lekkert, samt praktisk økosystem. Da brukes ordet økosystem i overført betydning, og ikke direkte som folk har påpekt her tidligere! ;) Jeg har vært meget kritisk til Apple i mange år men har mått "spise i meg" den kritikken. Slukøret har jeg sagt til mange, som har kjøpt Android etter mine råd, at jo etter Iphone 5, liker jeg faktisk Apple :)

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...