Gå til innhold

Lucky_Luciano

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lucky_Luciano

  1. Med 61 ut av 100 på Metacritic ut fra 34 anmeldelser ser det ut som den andre sesongen er en mindre flopp, med tanke på den kritiske mottagelsen, liker ikke at kritikerne i litt for stor grad måler den opp mot forrige sesong, og ser ut til å gi vurdering deretter, føler at den hadde scoret høyere hvis dette var første sesong av en helt annen serie. Det som virkelig uroer meg derimot som en stor fan av forrige sesong, er at hovedpersonene virker å mangle realisme, og mye virker for overtenkt og serien får kritikk rett og slett for å prøve for hardt, noe som ikke er rart da de hadde en høy standard å leve opp til.

     

    Jeg skal uansett følge med hele sesongen og vurdere dette selv, men hjelper selvfølgelig ikke når jeg var redd for å bli skuffet og serien har blitt stemplet som middelmådig.. Tar allikevel med meg det positive, hørt at selve mysteriet i serien skaper innlevelse og er spennende, krysser fingra på at serien tar utfordringen, og at karakterene får en bedre kjemi iløpet av de siste episodene,

  2. Emmy verdig presentasjon av Jonathan Banks, fortjener hvertfall nominasjon. Artig at vi går fra snakkende toaletter og rare figuransamlinger til en så mørk og sterk episode som dette-iløpet av kun en episode. Blanke øyne under sluttscenen for sure, og en episode som er helt der oppe med de store Breaking Bad episodene. Nå som Mike er med i bildet, ser det ut til at vi får en enda bedre kombinasjon av svart humor og mørkt, intenst drama. Veldig spent på de fire neste episodene. :dribble:

  3. Og det fremtidige pleiehjemmet til Uncle tio, som også er verdt å nevne. Liker at det er mer subtile breaking bad referanser nå, var nesten litt slitsomt å ha tuco så mye med som han var. Men Jonathan Banks er et velkomment tilskudd, og det er selvfølgelig mye mer naturlig at Mike er med, da de har hatt forbindelser lenge før Breaking Bad. Nå som Banks blir en større del av serien, og det er flere scener som kun ser ut til å kun følge han, skal vi ikke se bort i fra at vi ser Gus Fring gjennom en av scenene til Mike, snart :w00t:

  4. Hun kongress dama sa at Virginia hadde blitt effektivt evakuert av hæren, så det er ikke helt usannsynlig at de har levd uberørt så langt. Det som dog ikke gir mening er at moren til Noah bodde jo nesten i de samme forholdene. Hun bodde i et "gated community" i Richmond, Virginia, altså samme stat, men de hadde alikevel dødd.

    Det var sterkt hintet til foul play angående samfunnet til Noah. Murene og gjerdene var ødelagt, av en kraft zombier ikke kan oppnå. Og med tanke på de parterte zombiekroppene og vanen fullt med zombiehoder, er det ikke uttenkelig at terminus gjengen har vært der tidligere, eventuelt en annen gjeng. Dette var og hintet til fra radioen under illusjonene til Tyreese.

  5. Jeg hadde kanskje heller foretrukket at han kjørte inn i den samme veggen som faren hans, antar det har også sikkert vært et option av Kurt når de spilte inn siste episode, men de har vel latt valget falle på selvmord ved å krasje front i front mot en semi-trailer.

     

    Dette har sikkert blitt nevnt, men han krasjet jo ikke veggen. Markeringen er der JT døde, og hvor han krasjet i en trailer pga bremsene var tuklet med(Eller tok selvmord som Jury påsto). Jury sa dette til Jax før han ble slått til og så skutt ute i ørkenen, noe som litt ironisk førte til Jax sin skjebne.

  6. Enig i at det var en svak avslutning, var veldig godt fornøyd med de tre første episodene. Det etter har vært middelmådig og ute av fokus. Det har vært 4 episoder sentrert rundt sykehuset, og denne episoden skulle liksom være belønningen ? Klimakset var forutsigbart men måten det ble gjort på var litt sjokkerende. Slutt scenen hadde vært mye bedre hvis Maggie hadde uttrykt noe som helst angående Beth før, isteden så rusher de det på slutten og det føles unaturlig.

     

    Denne sykehus-sagaen har ikke klikket for meg, moralstriden med Dawn og resten av enheten var svak og preget av mye dårlig skuespill og billige plot-progressors som slosskampen i denne episoden. Føltes ut som Woodbury all-over again med et dårligere budsjett. Lag heller kortere sesonger og ha en fokusert historie sentrert rundt Rick og gruppa som de tre første episodene.

  7. Ikke for å henge ut en 5-åring men syns Abel får alt for mye screen-time og utfører det ikke altfor bra, går litt i sopranos fella med og la barneskuespillerne utføre viktige scener.

     

    Enig med dere som sier at serien har blitt for overdreven. Denne sesongen er egentlig ganske middelmåldig, hvor vi sitter i en hel time bare for å få en cliffhanger på slutten som ikke gir uttelling i neste episode. og Det dårlige manuset blir kompensert med endeløse shoot-outs og gørrblodige-scener, funker kanskje for noen men jeg savner kvaliten fra de 5 første sesongene. Og at alt kaoset er basert på en løgn ingen har satt spørsmålstegn til, får meg til å føle at jeg ser på forgjeves. Hadde heller ikke slått feil med kortere episoder og en 10 episoders sesong, men Sutter har jo blitt drag queen.

  8.  

    Skal man ha lett løsning burde man heller se World War Z som allikevel får en oppfølger hvor kaoset forsetter (som sagt her i tråden av flere, les heller boka World War Z som har en lettere løsning en hva kanskje The Walking Dead vil ha, men på en kanskje mer interessant og tematisk måte til slutt).

    World war z var en direkte forferdelig film, popcorn-muncher eller ei.

  9. Var lat idag, og ventet til episoden gikk på fox. Dette var et hakk opp fra forrige gang, med viktig karakterbygging/bakgrunn på Abraham og Eugene. Var alltid noe muffins med Eugene, så litt rart at gruppa som reiste med ikke forsikret seg om at det var sant/mulig. Men vi har nå vært 2 episoder uten hovedkarakteren, og disse episodene bærer klart preg av at de andre side-plotsa og skuespillerne ikke klarer å bære en episode av alene. Serien er best sentrert rundt Rick og co. Han trenger ikke ha konstant screentime men det virker klart at karakterer som beth ikke kan bære en episode alene.

×
×
  • Opprett ny...