Gå til innhold

camaro37

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av camaro37

  1. Høres for meg veldig merkelig ut, sjekket mitt eget førerkort og det er faktisk ikke merket av for minibuss, eller lett lastebil med eller uten henger.

     

    Var også inne på veivesenets sider og tok en titt, står ingenting om at man har lov til å kjøre C1E hvis man har CE. At man ikke har lov til å kjøre CE hvis man kun har C1E, det skal jeg jo være veldig enig i.

    Men du kan jo ikke komme å fortelle meg at man har lov til å kjøre et vogntog på 50 tonn, men man får ikke lov til å kjøre lett lastebil på inntil 7,5 tonn (12 tonn med henger).

     

    Hvem fikk du denne beskjeden av, kjørelærer eller sensor?

     

    Var selv inne å tittet på sidene til vegvesnet, men ble desverre lite klok. men som du sa, det står ingen steder at man har lov til å kjøre med lettere klasser enn man har kjørt opp til.

     

    Var min svigerfar, som har kjørt buss, OG lastebil hele sitt liv. Vet det er andre regler hvis du tok setifikatet for en steinalder siden, men han mente på at etter de nye lovene kom hadde jeg ikke lov til å kjøre c1 hvis jeg bare hadde c..

     

    Dette høres jo for meg helt latterlig ut, men kan jo alltids spørre kjørelærer. er jo sikkert det tryggeste -og enkleste.

     

    Har motorsykkel-lappen, tung, og jeg kan da kjøre både lett-sykkel og mellomklasse. hvorfor skulle det være annerledes med buss og lastebil ?

     

    Takker for svar :)

  2. Jeg holder på å kjøre opp til klasse D (buss), og skal fortsette etterpå med C (lastebil), men ble nettopp informert om at jeg ikke får minibuss, samt lett lastebil herunder? Hva?!

     

    Så hvis jeg kjører opp til tung motorsykkel til f.eks 1000 kubikk, så kan jeg ikke kjøre en lett på 125 ? Dette høres helt absurd ut spør du meg.

     

    Noen som vet om du kan kjøre minibuss om du har buss, og lett lastebil om du har lastebil ?

  3. Heisann!

     

    Er havnet i en litt kinkig situasjon og håper på litt hjelp.

     

    For en tid tilbake siden begynte jeg som kasserer i en butikk. Daglig leder var superfornøyd med arbeidet som ble gjort.. MEN; en kollega av meg hadde gjort underslag, og de anklagde meg OG han, da de ikke klarte å finne ut hvem det var. Vi gjorde en avtale som lød som følger: om vi skrev under og delte det manglede beløpet, slapp vi anmeldelse, men med resultat av umiddelbar avskjed. Vi valgte begge å skrive under, og pengene (beløpet ble på 14k hver) ble tilbakebetalt den kommende uke etter møtet.

     

    Jeg søkte nylig på jobb, og fikk den med glans. Jeg valgte å ikke oppgi butikken som referanse grunnet det som hadde skjedd. Jeg er nettopp ferdig med opplæringen, da sjefen i dag kalte med inn til møte der han forklarte at han hadde blitt oppringt av min gamle sjef og blitt forklart situasjonen. Han mente det var et "tilitsbrudd fra min side" og mente han aldri kom til å kunne stole på meg igjen. Jeg har 6 mnd prøvetid, og er bare inne i uke 3. Allerede i morgen tidlig er jeg kalt inn til drøftingsmøte om hvorvidt kan vil ha meg i jobb grunnet tilitsbruddet eller ei.

    Han forklarte videre at jeg hadde fått MYE skryt av de andre ansatte, og at han praktisk sett var meget fornøyd med jobben jeg gjorde.

     

    Spørsmålene mine er mange, men lurer mest på hvem som har gjort feil her. Jeg eller han?

    • Jeg har ren vandel, da etter avtale ble dette ikke anmeldt. Er det tillitsbrudd å ikke opplyse om slikt?

    • Er det galt å ikke oppgi referanser? (jeg har flere jeg ikke har nevnt, bare da de ikke er relevante, men som er gode).

    • Er dette oppsigelsesgrunn? -Jeg har jo aldri' gjort noe annet enn å gjøre ham fornøyd.
      eller som gjør at han burde tvile på meg.

    -på møtet i dag ble jeg bedt om å fortelle hva som hadde skjedd i den forrige jobben, og jeg forklarte han slik det var.

    Men kan han sparke meg selv om jeg ikke har gjort noe galt i hans bedrift, OG at han aldri spurte?

     

    Fikk rundt 12 timer fra første møtet, til drøftingsmøtet, noe jeg syntes var kort?

     

    Takker på forhånd for svar.

×
×
  • Opprett ny...