Gå til innhold

ola0

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ola0

  1. I dag opplever jeg dere som smarte som valgte å beholde Windows 7. Nå oppleves Windows 10 som en trussel. Det som skjer ar at den ødelegger viktige innstillinger på printer-menyen. En meny som møysommelig er laget av Dokumentpartner. Vi har en Xerox printer. I dag kom en ny oppdatering og oppdateringen har delvis ødelagt det interne nettverket. Så jeg må logge på på ny. Og denne nye påloggingen, ble en langtekkelig prosess. Alt det nye som tilbys i Windows; Forbannet leketøy. Hva kan jeg bruke dét til? Windows er et kontoverktøy, noe Microsoft synes å ha glemt. Nå driver dere bare å opparbeider stor irritasjon hos kunder. Leketøyet det bør dere varsle om, og ikke tvinge dette på oss.

  2. Fysisk tastatur. Da blir telefonen lett klumpete med en ok skjerm i lommevennlig størrelse. Med iPhone 5 så savner jeg ikke fysiske taster.

    Derimot er iPhone primitiv på tastatur som forstår hva du vil skrive slik som SwiftKey. Dessuten har iPhone en primitiv logg for telefonsamtaler. Her er ikke samlet logg til spesifikke kontakter, slik som i Android. Dette med kontakt med internett. Hva skal vi med alle duppedittene som Smarttelefonene har, når tilgangen kun er via Edge og slettes ikke 3 G . Denne 4 G reklamen er fjollete. Det er sjelden 4 G påtreffes langs E-6 eller E- 18 i tettbygd strøk på Østlandet eller Sverige.

  3. Synes journalisten er litt amatør når han sier at det; er bare iPhone som har bestemt telefoner skal ha en - 1 - størrelse på smarttelefoner. Alle de andre leverandøren har i alle fall bestemt at deres beste telefoner bare leveres i monsterstørrelse. Hvorfor har iPhone bedre kvalitet på sine skjermer og bedre presisjon i tastaturet? - og det til tros for at de er i størrelse lommevennlig.

  4.  

    På grunn av størrelsen så er dette en leksaks telefon for for gutterommet. Sørgelig at det bare er Iphone som lager smarte hendige telefoner. Dere tester ikke om telefonene har kontakt på litt dårlige nettsteder, f.eks langs en av Nordens hovedfartsårer, E-18 mellom Oslo og Stockholm. Alle smarttelefoner medfører en "Handelsreisendes død" på store deler av denne strekningen.

     

    Dersom du er opptatt av dekning på øde steder vil jeg anbefale at du slår av 3G/4G nettet på telefonen din. Enten det er en leksak-telefon eller en Iphone. Da vil du merke enorm forskjell.

    Dersom du mener alle telefoner over 4" er for store bør du holde begge henda på rattet til enhver tid siden du sannsynligvis har for små hender til å tukle med telefonen mens du kjører.

    Hvilket årtusen? Moderne biler og telefoner har da handsfree? Ellers bekrefter du at smarte mobiltelefoner er laget for gutterommet med god dekning, med unntak av Iphone, desverre!. For meg er smarttelefonen en arbeidsredskap.
  5. På grunn av størrelsen så er dette en leksaks telefon for for gutterommet. Sørgelig at det bare er Iphone som lager smarte hendige telefoner. Dere tester ikke om telefonene har kontakt på litt dårlige nettsteder, f.eks langs en av Nordens hovedfartsårer, E-18 mellom Oslo og Stockholm. Alle smarttelefoner medfører en "Handelsreisendes død" på store deler av denne strekningen. Iphone 5 er ikke dårligere enn de andre. Jeg kjøpte Iphone 5 i frustrasjon over de andre produsentene som lager monstertelefoner som beste kvalitet. Det er overraskende at tastaturet på Iphone er større og mer presist enn mange med større skjerm.

  6.  

    Aner ikke hva du definerer som en eller to hånds telefon, men jeg ser ingen grunn til å tro at toppmodellene til HTC, Samsung, Sony og LG kommer til å bli noe mindre med det første. Ellers har jo både HTC og samsung kommet med mini versjoner av sine toppmodeller, men de er jo ikke spesielt kraftige.

     

    Moto X er nok ditt beste alternativ, den er omtrent like stor som iPhone, og har relativt gode spesifikasjoner. Ulempen er at den sannsynligvis ikke kommer til Norge, og at den er like dyr som toppmodellene til andre produsenter.

     

    Jeg kjøpte IPhone i frustrasjon over de andre som ikke klarer å lage telefon i hendig format i IPhone kvalitet.

  7. Jeg har en Iphone 5 som jeg kjøpte i frustrasjon over at det er den eneste hendige smarttelefonen. Jeg har hatt både HTC og Samsung tidligere. (Jeg savner litt Android og Windows noen ganger) På to bestemte telefonisk avsides sted i Sverige så har tidligere bare bil- monterte telefoner fungert brukbart. Iphone 5 fungerer nå overraskende bra! Sist så koblet den seg automatisk til Telia som ofte har bedre dekning i Sverige enn Telenor, som jeg har valgt å bruke etter å ha forsøkt andre. Hvorfor har jeg en avansert telefon. Jeg ringer mye, men når jeg skal surfe da VIL jeg ha en rask en med klar, presis skjerm, godt kamera og som samtidig er en-hånds. Desire S var jo " verdens beste". Den ble for lunefull og træg.

  8. Dette er enkel barneskoleregning. Kontantbeløpet i Telekiosken var 490,. før påske. Min iPhon 5 er derfor subsidiert med mellom kr 1 100,- og kr 2 000,-, Variable beløp er tidligere abonnementskost uten binding, (et ab. som jeg måtte ha, jeg ringer, sender SMs og har databruk) - Ny med binding, kontantbeløp og minstepris i nettbutikk uten binbding. Var det 5 550,- eller lavere i påskeuka?Gamle "tanter" forstår seg ikke på enkel barneskolematte!

  9. Det er så mange "gamle" "velmenende" " tanter" i forbrukerrådet. Vi får generelt mange "tante"regler for tiden. De billigste telefonene har jeg kjøpt med abonnement. Kjøp i næring vil fremdeles bli tillatt. Da er bindingen 24 måneder og prisen høyere og ofte slettes ikke subsidiert. For 3 uker siden sparte jeg minst kr 1 500,- på en iPhone 5 ved å binde meg i 12 måneder hos den som har størst utvalg av subsidierte telefoner. Eneste ulempe: hvis jeg mister den så må jeg eventuelt ta i bruk min gamle Desire S. Om Teleoperatør lager krøll fordi jeg har fått nano simkort i den nye, vet jeg ikke.

  10. Gammelerik og Vice er i alle fall morsomme om ikke annet. Samsung G 3 skal i alle fall ha den fortjenesten at tastaturet føltes like presis som iPhone 5. HTC skriver s når jeg skrive a, stor som liten telefon. Nokia, jeg ventet et halvår på en hendig WP8 smart kvalitets telefon. Jeg har ikke herrejakke med stor lomme, ei helle sminkeveske som "storhendige" småjenter.

    IPhone 5 har svart til forventningene nå i 14 dager og vel så det. SG3 hadde jeg fått gratis. Kr 3 000,- for iPhone er vel anvendt penger.

    • Liker 1
  11. Jeg har registrer at mange travle forretnings mennesker som tidligere "kjempet" med sin HTC , Nokia og tildels Samsung, nå er meget godt fornøyd med si iPhone. Derfor kjøpte jeg også da det ikke kommer noen smart hendig telefon med WP eller Android. Dere med store hender, dere glemmer den andre halvdelen av befolkningen som har noe mindre hender enn store staute karer.
    Gud bedre...

     

    eller gammelerik

  12. Er jeg en hobbit så er du en fjåttis! Trodde at de som produserte telefoner lyttet til saklige kommentarer. Synd for disse som produserer med WP og Android i motsetning til Apple at de har lyttet til de som tror nettbrettstørrelse er mest funksjonell.
    Er jo forståelig at man drar assosiasjoner mot Hobbitter når du hevder at du trenger "sekker eller store vesker" for å få med deg en vanlig telefon!

     

    Det er nok flere grunner til at Apple selger så godt en størrelse en telefon i motsetning til jungelen forøvrig. Flerre Fjåttiser?

  13. Hvem er mest hendig å bære med seg uten stor veske eller sekk?
    Er du en hobbit? Neida, men regner med at du tenker på phablets nå og ikke vanlige størrelser. Velg størrelse selv = brukervennlig ;) Vekten er den samme på f.eks iP5 og vanlige flaggskip med Android installert.

     

    Er jeg en hobbit så er du en fjåttis! Trodde at de som produserte telefoner lyttet til saklige kommentarer. Synd for disse som produserer med WP og Android i motsetning til Apple at de har lyttet til de som tror nettbrettstørrelse er mest funksjonell.

×
×
  • Opprett ny...