Gå til innhold

Izayoi

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Izayoi

  1. Jeg endte opp med å laste ned ElvUI igjen jeg også, blei for mye ball. Prøvde først Tukui, men klarte ikke å finne ut hvordan jeg endrer fargen på health-baren, det var class-colored samme hva...vil ha den grønn. :) Så da er det tilbake til Elv igjen. Veit du om det finnes noen edits som gir litt andre farger f.eks., men samme oppsett forøvrig? :)

     

    Nei, har egentlig ikke lett etter det. Jeg har alltid min på Dark setting, du kan vel få class colours og men ikke helt sikker på det. LIker det best på dark så :)

  2. Synes egentlig ElvUI er akkurat (nesten i alle fall) det jeg trenger. Jeg endrer litt på den og legger til noen egne ting, men når man er en "alt-oholiker" som jeg er, så blir det til at feks Mayron rett og slett tar for lang tid hver gang det kommer en oppdatering. ElvUI oppdaterer jeg lett med programmet dems, og så er det bare resten :)

     

    Har prøvd en del UI'er igjennom wow karrieren, men det ender så og si alltd opp tilbake på Elv til slutt :)

  3. Hei

     

    Har du husket og legge in rett WTF fil på installeringen. Han har en del av dem som du kan velge mellom, så du må velge den som blir rett for deg

     

    Om du spiller window mode, og gjør som meg og "strekker" ut windowmoden til å passe skjermen, må du gjøre det før du legger inn WTF fila og før du kjører install knappen. Hadde Mayron UI en stund, men det ble for mye fikling for min del, og da var det rett tilbake til gode gamle Elv ui :)

    Gamle vaner og sånn!

  4. Fair enough, var ikke ment superiøst. Håper de blir bedre countered fremover tho så det ikke blir standarden. Var f. eks morsomt å se hvordan MC rett og slett ikke lot MVP komme i den situasjonen hvor han kunne droppe overalt ved å spille superaggro.

     

    Nå er jeg superpsyked for Life vs MC :D

     

    Overraskende nok vant Life hele greia, det hadde jeg faktisk ikke trodd etter hvordan det så ut som Terran skulle banke alt!

    Blir en smule lang jobbdag i dag kjenner jeg :p

  5. Fy satan for en vegg Council of Elders skulle vise seg å være. Klarte de endelig nå nettopp.

     

    3/13HC. Tortos neste, han skal vistnok være lett.

     

    Mens andre stakkarer sitter fast på mr Tortos på Normal mode av en eller annen merkelig grunn.. Jeg aner ikke helt hva det er. Lykke til uansett ^^

  6. Har et par kamerater som gjør det, og spillet passer veldig godt til og gjøre det, da historien er enormt bra. Prøvde wow igjen her om dagen foresten, det føltest helt utrolig dårlig etter og ha spillt TSW fast ;) Spillte det i 7 år etter release før jeg sluttet, simpelten for det ikke var noe bedre på markedet, men nå er det det.

     

    Du kommer nok heller ikke til og ha problem med å finne deg en cabal som godtar det, da community her er veldig bra. Er greit med cabal som rekrutere i nye områder da, kan det ofte være personer som er på samme områdene eller ønsker samme missions :)

     

    Takk, får se hva det blir til når lommeboka sier at det er ok :p

    Er ikke helt glad i guild/Cabaler som randomly innviter folk, om noe hadde jeg nok lett litt etter en cabal som har litt eldre folk i seg :)

  7. Hmh... frister like mye hver gang jeg leser om TSW, jeg var med på beta testen, men ble ikke helt overbevist, og siden jeg fortsatt er gal og spiller wow, så vet jeg ikke helt om tiden strekker til :)

     

    Er det et ok spill å ha på "si" om man kan kalle det noe sånt? Og finnes det kabaler som har rom for en som kanskje bare spiller av og till, eller er det da like greit å bare spille for seg selv?

  8. Argent Dawn (alle alliance)

    Izayoi

     

    Hayao - Worgen - Druid - lvl 90

    Lìnd - Draenei - DeathKnight - lvl 90

    Natsumì - Pandaren - Priest - lvl 90

    Izayoì - Draenei - Paladin - lvl 90

    Ùrd - Pandaren - Mage - lvl 90

    Shìori - Pandaren - Rogue - lvl 90

    Rìnd - Pandaren - Shaman - lvl 90

    Daènerys - Pandaren - Warrior - lvl 85

    Cèrsei - Worgen - Warlock - lvl 85

    Sànsa - Pandaren - Hunter - lvl 85

    Inouva - Pandaren - Monk - lvl 39

     

    Doomhammer: (Horde)

    Kagomè - Pandaren - Priest - lvl 85

×
×
  • Opprett ny...