Gå til innhold

Einherjer86

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Einherjer86

  1. Hei!

     

    Jeg har ikke spilt Sim City på mange år, men synes dette er et morsomt spill. Men jeg trenger noen råd. Jeg har plassert industrien så langt vekk fra byen (men i sonen naturligvis) som jeg kan komme, men nå kryper byen seg nærmere og nærmere på grunn av etterspørsel etter boligområder. Jeg har oppgradert alle veien rundt boligområdene så langt det lar seg gjøre (uten å fjerne dem og legge avenyer istedet i allefall), men likevel skriker folket etter flere boligområder. Hva gjør jeg med dette? :)

     

    Det er i og for seg det samme som jeg lurer på i innlegget over. Er usikker på om det er best med en egen by i regionen der industrien ligger, eller om vi kan leve med industri og bolig side om side.

  2. Sim City viste seg å være spillet som fikk meg tilbake på gamerforumet. Aldri så gæli at det ikke er godt for noe.

     

    Etter flere dager med næring til magesåret mitt, kom jeg endelig inn og fikk starta opp i går. Jeg har spilt flere av de originale Sim City-spillene tidligere. Ønsker nyvinningene velkommen, men er en smule forvirra, da jeg i utgangspunktet har tenkt i tradisjonelle former nå som jeg er i gang med 2013-versjonen.

     

    Jeg fyrte opp en by i tradisjonell form, der jeg forsøkte å holde RCI-behovet etter det som ble forespurt. Gikk på ei blemme med plassering av industri i starten. Kjørte industrien langt unna boligområdene, men det viste seg likevel at vindretningen gjorde livet surt for beboerne sørafor. Gikk ikke lange tida før innbyggerne hoia og skreik utafor ordførerkåken. Det førte til at jeg fjerna hele industriområdet og flytta det helt nordøst på kartet, slik at vindretningen ikke skulle være et problem. Likevel slutta ikke innbyggerne å protestere. Fikk stor reduksjon av forurensning, men de protesterer likevel. Kan dette ha noe med treige servere å gjøre?

     

    Ser at folk skriver om egne byer der industrien ligger. Lønner det seg å bygge en by i regionen med mye industri, og vil det føre til at innbyggerne i den opprinnelige byen begynner å pendle dit til jobb? Og fører det videre til en reduksjon i industribehovet til den opprinnelige byen?

     

    Fikk et irritasjonsmoment til. Jeg starta med low density-veier, der soner og offentlige bygninger ble plassert ut. Fant senere ut at disse bør oppgraderes til medium density for å få ytterligere utvikling. Men for å oppgradere veiene måtte jeg destruere de som allerede lå der fra før av, fant ingen mulighet til bare å oppgradere veien. Det førte til at omkringliggende bygninger, inkludert dyre politistasjoner, brannstasjoner, helsestasjoner osv. også ble revet, kun for å bygge veien, fordi de trenger en nærliggende vei for å fungere. Gjør jeg noe galt, eller skal det virkelig være slik?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...