Gå til innhold

st3ff3n87

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av st3ff3n87

  1. Gratis ser ut til å være det viktigste ordet for alt som har med elbil å gjøre... Litt artig at man liksom skal redde miljøet uten at man skal betale noe...

     

    Vi elbilister har jo selvfølgelig fått bilen gratis. Alle som kjøper elbil får også gratis forsikring, gratis dekk, gratis service på bilen osv. Vi får også selvfølgelig fritak for MVA på alt vi handler på butikken ellers. Men det spiller jo ingen rolle uansett siden maten vi kjøper også er gratis. Verdt å merke seg er at vi betaler heller ikke skatt på inntekt og formue når vi eier elbil. Det er klart det skal være gratis!

    Er du utestengt fra Broom nå, forresten? ?

    • Liker 3
  2.  

    "Ifølge kommunikasjons[red:ansvarlig] Stian Mathisen har Fortum aldri opplevd problemer med SMS-aktivering tidligere." Kremt... da kan Stian umulig ha jobbet særlig lenge i Fortum...

     

    Jeg synes uttalelsen er alvorlig - dette er jeg nær ved å kalle en løgn (bevisst usannhet). Jeg holder det åpent at Stian Mathisen som du sier har vært ansatt i14 dager og ikke sjekket noenting i arkivene - isåfall gjør det ham til en veldig lemfeldig kommunikasjonsansvarlig. Jeg forstår meget godt at Fortum ikke gjør noe med denne SMS-løsningen så lenge dette er den interne oppfatningen. Selv har jeg kjørt eGolf i snart 3 år og forsøkt å hurtiglade med SMS i alle disse årene. Jeg vil gjette på at det har fungert feilfritt i ca 30-40% av tilfellene. De andre tilfellene kan deles i to like store deler: problemer som lot seg løse etter mye om og men, og problemer som ikke lot seg løse overhodet. Dersom Fortum måtte betale hver gang SMS-løsningen ikke fungerte, så tenker jeg de ville fikset dette rimelig raskt eller byttet til en betalingsløsning som virker.

    Jeg lurer på hvorfor i alle dager du ikke har ordnet deg en RFID - brikke først som sist. Jeg har brukt det i et par år nå uten ett eneste problem. Har prøvd å lade 2 ganger ved å bruke SMS. Det virket den ene gangen jeg prøvde. Latterlig. Stort pluss at det blir billigere med RFID også, selv om prisen per kWh fortsatt et 4 ganger så høy som ved lading hjemme.

  3.  

     

     

     

     

    Takk for at USA driver teknoligien fremover. Hadde det ikke vært for USA hadde vi vel fremdeles brukt kulerammer.

    Synd det de skal bruke det til da. Og du forventer vell ikke at de skal dele?

    Vel, det er en kjent sak at mye av det vi har god nytte av i dag stammer fra militærteknologi.

    Ingen tvil om det. Er vel også den eneste positive tingen som kommer fra krigføring.

    Utrolig (men sant) hvor mye godt som kommer (har kommet) ut av at kloke hoder settes sammen for å finne opp den beste måten å drepe/overvåke fienden sin på.

    • Liker 1
  4. Er det ikke helt slutt på "fasttelefon"? Altså, dedikert telefonlinje? Jeg innbilte meg at IP-telefon er den eneste type hjemmetelefon nå for tiden.

     

    Min erfaring med Netcom hva dekning angår er at kundeservice har avfeid mine henvendelser om dårlig dekning med at "ja men ditt område ligger -akkurat- innenfor 3G-området, så derfor bør det være bra".

     

    Jeg bytta til en leverandør med telenordekning. Det var det tydeligste signalet jeg kunne gi den gang. =)

  5.  

     

    Her har Viaplay tenkt å kutte ned på ventetiden, slik at du i snitt må belage deg på rundt 8 ? 12 måneders ventetid fra de slippes på kino til du kan leie nyhetene.

    Er ikke dette grusomt lenge?

     

     

    Hvor lang tid tar det fra en film kommer på kino til den kommer på fysisk format da? Jeg innbilte meg at det var sånn rundt et halvt år? Personlig foretrekker jeg å se filmer jeg har store forventninger til på kino, så er jeg fornøyd med å leie film fra viaplay (eller andre) en god stund etter. Her om dagen leide jeg Kick-Ass 2 på viaplay, og når man ser på prisen (tror det var 39kr) så er det jo ingenting.

  6. Kjekt å kunne spore / fjernslette dingsene sine om de kommer på avveie - men, at antall tyverier har gått ned på iPhones og opp på Samsung-telefoner kan vel ha noe med endringene på markedet å gjøre. Det har rett og slett blitt solgt mye mer Samsung telefoner i det siste i forhold til for noen år siden.

     

    Forøvrig, fjernsletting har vært mulig på Android ganske lenge, men ikke nødvendigvis "out of the box". Jeg har brukt Cerberus i mange år, og bruker det fortsatt. (Nå bruker jeg både-og, men Cerberus er nok det første jeg prøver om telefonen min forsvinner)

    • Liker 1
  7. Tidligere var rådet kjøp originalt, siden de ikke er brannfarlige. Jaja, så feil kan man ta. :p

     

    Tidligere råd var at man skal kjøpe originalt fordi de som produserer originaladapterene har et HELT annet syn på kvalitetssikring enn de som selger uoriginale "CE" (altså, china export) merkede adaptere til 7-8 kroner på eBay. Det kan jeg skrive under på da jeg kjøpte 3 kina-adaptere, der to av dem begynte å ryke etter bare 10 sekunders bruk. ;-) Uansett så har det aldri vært slik at en produsent kan lage 100% feilfritt elektronisk utstyr, så det er lurt å passe på uansett hvor man har kjøpt fra =)

    • Liker 2
  8. Vanskelig å dedikere 3 timer om dagen i gjennomsnitt til gaming når man har jobb og samboer - i hvertfall for meg. Det hender jo at jeg tar meg 3-timersøkter men det er stort sett i helga hvis jeg er hjemme. Når man jobber 8-16, kanskje en handletur etter jobb, lage (sunn) middag (ikke grandis :p ) - spise - se en episode av sitt favorittprogram på TV'en.... da er det ikke rare tiden til overs.

     

    Jeg lurer på om det finnes noe anslag på hvor mange prosent av gamere som karakteriseres som kjernespillere? Det hadde vært interessant å vite :-)

  9.  

     

    Regner med dette er reklamasjonsgrun dersom spillene er kjøpt de siste 5 årene?

    Nå er det jo bare 5 års reklamasjonsrett på produkter som er ment å vare 5 år eller mer, og spill kommer garantert ikke inn under dette. Det skal jo mye til å få bevist at du kun kjøpte spillet for onlinespilling.

     

    Enspillerdelen vil jo fortsatt fungere, så tittelen på tråden er jo misvisende.

    BF 1942 og BF2 er rene onlinespill såvidt jeg vet. Ingen enspillerdel der nei :p

  10. Spillte betaen og var heller ikke imponert av grafikken. Syns f.eks. Age of Conan ser bedre ut.. Kunne jo i det minste ha brukt samme grafikk som Skyrim.

    Likte heller ikke ESO noe særlig. Så kommer nokk ikke til å kjøpe det. Storkoser meg med ArcheAge istede. :)

     

    Jeg synes grafikken er tipp topp. Akkurat slik et MMO bør være :-) Jeg tror ikke de hadde som visjon at ESO skulle være et grafikkmonster heller. Og - ved å spare litt på eyecandy'et, så finnes det i gjengjeld flere mennesker rundt om i verden som kan spille spillet uten å være plaget med lav framerate hvis de spiller på f.eks en middels kjip laptop.

     

    Jeg liker god grafikk jeg også, men ikke hvis det går på bekostning av andre ting. :)

×
×
  • Opprett ny...