Gå til innhold

Tore W. Tvedt

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tore W. Tvedt

  1. Jeg håper at Piratpartiet i fremtiden vil bruke sine krefter og kompetanse til å delta i en slik debatt på en mer konstruktiv måte enn jeg mener har vært tilfelle i den aktuelle saken.

    Nå er det vel Hannemyr selv som her ikke er konstruktiv, men snarere destruktiv i sin trakassering av Piratpartiet og manglende forståelse og innsats for Frihet i samfunnet. På den måten skyter han seg selv i foten. Dette er en bedre innfallsvinkel:

     

    Jeg er en stor tilhenger av Piratpartiet og ser den såkalte "graveartikkelen" til Gisle Hannemyr kun som standard trakassering av politisk ukorrekte frihetskjempere. Det er slik politisk ukorrekte aktører forsøkes tvunget inn i PK-folden igjen. Fungerer ikke slike høflige, små korreksjoner så tas det etterhvert i bruk tyngre skyts fra andre PK-forsvarere.

     

    Piratpartiet har i sitt tilsvar demonstrert sin manglende forståelse for sin egen rolle i samfunnsutviklingen med denne setningen: "Vi frykter at heksejakten som nå rettes mot TPB senere vil ramme andre."

     

    Den vitner om manglende selvinnsikt og forståelse. Heksejakten mot TPB er kun en mindre trakassering i forhold til andre frihetskjempere og Piratpartiet har så langt fått en svært så mild behandling. Saken er at Piratpartiet og TPB rammes av PK-hetsing kun fordi de aldri stilte opp for Ytringsfriheten til dem som var før dem ute i kampen for frihet.

     

    Så på et vis kan man si at TPB og Piratpartiet får som fortjent og at dette er en vekker for dem slik at kampen for Frihet blir total og ikke bare begrenset til Opphavsrett.

×
×
  • Opprett ny...