Gå til innhold

elborgo

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elborgo

  1. 12 hours ago, Raciend said:

    Var en bloggpost fra Sony for noen dager siden av PS Remote Play-appen nå var tilgjengelig på Chromecast med google TV, og at man kunne laste den ned til enheten. Jeg har sjekket jevnlig de siste dagene om den er tilgjengelig, men står ennå på play store at den ikke er tilgjengelig for enheten (og den kommer ikke opp når jeg søker på chromecasten). Noen andre som har mer hell, eller er det bare lansert i noen land uten at Sony sa at det var sånn?

    Fant appen via telefon, hvor jeg så begge mine chromecast, men ikke noe mulighet for å laste ned... 

     

  2. 19 hours ago, Laserbeam (tidligere Sarcoex) said:

    Er verdt det tror jeg, er bedre enn F1 22 syns jeg. Likte ikke det forrige spillet så veldig mye. Endte heller opp med å spille GRID Legends, og Gran Turismo 2, 4 og 7 istedenfor.
    Men ville ha prøvd via EA Play (ikke Pro, 33,50 kr for 1 måned) for en 5 timers demo hvis du er på PC. Og evt oppgradere til EA Play Pro for fullversjonen, hvis du ikke er helt sikker etter 5 timer.  :)

    Men nå jeg en skikkelig casual spiller når dem kommer til racingspill, hehe. Spiller stortsett aldri online, og holder på meg til diverse "karriere-moduser". Men eneste hjelpemidler jeg bruker er forsåvidt ABS og kjørelinje. Kan fint klare meg uten ABS, men er ikke helt komfortabel enda uten enda i dette spillet. :)

    Takk for svar. 

    Å teste med EA høres lurt ut.

    Er selv casual og spiller kun karriere; der har det jo ikke skjedd noe nytt, så er litt usikker..

    Kjører selv kun med linje og litt traction control. Gav meg selv lov til det etter jeg så Lando Norris sa at TC i F1 22 var for streng.  

  3. 17 minutes ago, Laserbeam (tidligere Sarcoex) said:

    Spiller en hel del F1 23 (tidlig tilgang via EA Play PRO (siden Mandag, men jeg har spilt fra Tirsdag)), mens jeg venter på Phantom Liberty DLC'en til Cyberpunk, Starfield og Assassin's Creed: Mirage. Er noen måneder å vente. :ph34r:

      Reveal hidden contents

    F1_23_photo_20230614_164203.thumb.png.d372ce2d3df7c941d505f6a1671379c6.png

    F1 World er ganske greit. Flott at man også kan spille den aleine mot AI. My Team er det samme, bare med par nye baner og F1 23 sesong bilene. Har ikke dyppet toa så mye i Braking Point (2?) enda, men historien er ihvertfall bra nok for et F1 spill. Devon Butler kan bare ta seg ei bolle for å si det sånn.. :wallbash:

    Spiller med PS5 kontroller på PC foreløpelig (sømløs og intergrert støtte i spillet), litt vel for varmt for meg å spille med ratt og pedaler. Smelter nok fra før av.

    Hva synes du så langt? Verdt å oppgradere fra 22?

  4. 1 hour ago, CaZpeR said:

    Ja, har allerede en Steam Deck med mulighet til å strømme fra PS5 til den via PS Remote Play. Så ser ikke helt behovet for en dedikert enhet som mest sannsynlig er låst kun til Sony. SD har jo mye mer muligheter og for ikke så langt unna samme pris (gitt at man har kjøpt den direkte fra Steam).

    Er det lov å spørre her hvordan dere har fått tak i Steam Deck?

  5. 3 minutes ago, Danielzu said:

    Skjønte bare hvorfor du kaster Phillips under bussen.  Fabiniho-phillips og Henderson på midtbanen der han bevhøves hadde vært et bedre valg. Williams er jeg enig i.

    Poenget mitt er at Klopp har sett Phillips i kamp, og velger stadig noen andre. Ser ditt poeng. Selv tenker jeg at han burde spille med de midtstopperne han har, men jeg skal ikke tvile på Klopps valg... Regner med han har rimelige grei kontroll på hvem som bør ta de to midstopper-plassene. Selv om det blir 0 poeng.

  6. 12 minutes ago, Cappo said:

    Ja, feigt for Liverpool som er i tidenes verste form. Kunne de ikke fått møte U16 laget til Aston Villa da? Da hadde det kanskje vært rettferdige lag.

    jøssenam til gnål da :P ... 7isj spillere fra førstelaget til LFC på banen  mot U19-gutter.... det "bør" være grei skuring, form eller ei...

    • Liker 1
  7. Ikke for å styre debatten vekk men; fikk nylig Switch av frua... jeg har pc og ps4 fra før av, og lite forhold til nintendo... fader så positivt overrasket jeg er av den konsollen... spille BOTW på sofaen mens hun ser på tv... men hun kaprer den stadig for å spille mario.... så en ny switch om litt hadde passet bra. Hun som nevnte at vi kanskje må kjøpe en til....  med en ny oppgradert modell som kan spille coop med den gamle, det hadde vært helt supert.

    • Liker 1
  8. 2 hours ago, Nimrad said:

    Må si meg uenig der. De må da få lov å selge uoriginale produkter så lenge de ikke kaller de for "DualShock 4". Ganske lett å se at det ikke var en original DualShock.

    hehe, ja kan se den... jeg kikka på bildet i 2 sekunder før jeg kjøpte... urutinert å la seg lure.

    image.png.c81e05455a901988cae6370a1e58bd41.png

  9. Det kunne vært noe. Men jeg tenker at manager mode/single player ville fått lite oppmerksomhet. 

     

    Har selv hoppet frem og tilbake mellom PES og FIFA de siste årene. Årets utgaver er dessverre svake. 

     

     

    Forstår ikke at folk aksepterer 1 "nytt" spill i året, med mikroskopisk endringer fra det forrige.

     

    På tide at de dropper den gamle modellen, gjør det F2P / engangssum, og oppdater spillet kontinuerlig med nye funksjoner og spillere som bytter lag.

    Er jo ikke sånn at de ikke tjener noe på FUT.

     

    FIFA hadde jo vært et perfekt spill for "games as a service"-modellen til EA.

  10. Mye skyting i RDR2, men feelingen var skikkelig western for meg. Var, og er fortsatt, fett å sitte i cover mens kulene fløy rundt meg og splintrer og glass føyk rundt øra på meg. Synes det var litt vel mye drama til tider, og cutscenes samt story om tidvis gikk omveier bare for å forlenge spillets varighet fremfor å bygge videre på historien, men alt i alt en god oppfølger til RDR.

     

    Enig. 

  11. Har ikke noe imot det, bare håper det blir en slags story og man følger. Forventer ikke noe Red Dead/God of war story liksom. Men at det er ikke bare sånn " drep 500 zombier " reis hit og drep 100 zombier " 

     

    Det ødela noe av RDR2 for meg, ble utslitt av å skyte skyte skyte. Lite kreative mission. 

×
×
  • Opprett ny...