Gå til innhold

4ever2an

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 4ever2an

  1. "It's been a long time coming. Almost there."

     

    Jeg liker selvinnsikten. :p Samtidig gleder jeg meg noe sinnsykt til å prøve dette. Enda bedre er det nå at vi kanskje får litt fart på Kingdom Hearts III også! :D

     

    Helt enig, håper FF15 kommer ut neste år. Håper også det kommer med japansk tale og engelsk tekst, ff13 hadde en del kleine moments med engelsk tale for min del.

     

    Også sto det ikke i subben, men den siste setningen var egentlig "It's been a long time coming, sorry about that. Almost there."

  2. Dette gleder jeg meg til. Har lenge hatt ønske om å spille Type-0, men sjansen har aldri bydd seg. Mye takket være språkbarrieren. Forstår ikke et kløya ord japansk bortsett fra knippe få jeg har tatt opp via anime. Skal bli artig å få en liten forsmak av Ff XV og. Blir vel det første FF spillet jeg virkelig ser frem til siden Ff XII, som ikke skuffet.

     

    Gleder meg til ff type-0 og skal ha den på release date, men tviler på at jeg kommer til å spille ff 15 demoen. I og med jeg skal kjøpe ff 15 uansett så blir det bare spoilers å spille demoen.

×
×
  • Opprett ny...